vasilk Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Καλημερα . Εω κλεισει για Αθηνα /Θεσσαλινικη/Αθηνα στις 30 και 31/8/2017 με 16,99 ανα πτηση . Επειδη δεν εμπιστευομαι τα chekin απο κινητα (φαντασου να σου κολησει ή να χαλασει την πιο ακαταλληλη ωρα) ποτε μπορω να κανω chekin κια για τις δυο πτησεις και αν εκτυπωσω το barcode? Μπορω να το κανω απο Αθηνα μιας και Θεσσαλονικη δεν θα εχω υπολογιστη ? Ευχαριστω. Ναι μπορείς. Το (free) check-in της Ryanair ανοίγει 4 μέρες πριν την πτήση.Απλά να ξέρεις πως αν έχεις πάνω από 1 θέση δεν τα βάζει πια μαζί, τα βάζει χώρια. Θέλει επιπλέον κόστος για να τις βάλεις μαζί (4-7€ ανά θέση). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Ναι μπορείς. Το (free) check-in της Ryanair ανοίγει 4 μέρες πριν την πτήση. Απλά να ξέρεις πως αν έχεις πάνω από 1 θέση δεν τα βάζει πια μαζί, τα βάζει χώρια. Θέλει επιπλέον κόστος για να τις βάλεις μαζί (4-7€ ανά θέση). Ευχαριστω.Μονος μου θα ειμαι οποτε 27/8 μπορω να κανω και τα δυο chek in ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Ευχαριστω.Μονος μου θα ειμαι οποτε 27/8 μπορω να κανω και τα δυο chek in ? Θα σου έρθει μήνυμα όταν ανοίξει το δωρεάν check in. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Θα σου έρθει μήνυμα όταν ανοίξει το δωρεάν check in. Ευχαριστω.Αγαπαω τα κινητα αλλα σε τετοια τα φοβαμαι .... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Ευχαριστω.Αγαπαω τα κινητα αλλα σε τετοια τα φοβαμαι .... Κι εγώ έχω πάντα αυτό το άγχος, αλλά από την άλλη δεν έχω εκτυπώσει ποτέ και πάντα όλα πήγαν οκ με την εφαρμογή Αν μπορείς να εκτυπώσεις όμως ακόμα καλύτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Κι εγώ έχω πάντα αυτό το άγχος, αλλά από την άλλη δεν έχω εκτυπώσει ποτέ και πάντα όλα πήγαν οκ με την εφαρμογή Αν μπορείς να εκτυπώσεις όμως ακόμα καλύτερα. Ετσι γιατι αλοιως ειναι βαρια η καμπανα απο οτι ξερω ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Ετσι γιατι αλοιως ειναι βαρια η καμπανα απο οτι ξερω ... Είναι ναι, αλλά σε προειδοποιούν τόσες φορές να κάνεις check in και να έχεις την εφαρμογή ή την εκτύπωση για να μη πληρώσεις που είναι πολύ δύσκολο να την πατήσεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Καλησπερα .Αν σε χειραποσκευη υπαρχει laptop εξακολουθουν να σε βαζουν οχι μονο να το δουν αλλα και να το ανοιξεις να μπει στα windows ? Μου το ειχαν κανει παλια με aegean αν θυμαμαι καλα για Ηρακλειο Κρητης. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Κύριε Γιάννη απο θεσσαλονική που ταξίδευα δεν θυμάμαι να είχαν ενδιαφερθεί ιδιαίτερα για το λαπτοπ μου. Ούτε καν το έβγαλα έξω. Τώρα εξαρτάται απο ποιο αεροδρόμιο φεύγετε και τι οδηγίες έχουν σε αυτό (ή αν βαριούνται οι υπάλληλοι στον έλεγχο ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Κύριε Γιάννη απο θεσσαλονική που ταξίδευα δεν θυμάμαι να είχαν ενδιαφερθεί ιδιαίτερα για το λαπτοπ μου. Ούτε καν το έβγαλα έξω. Τώρα εξαρτάται απο ποιο αεροδρόμιο φεύγετε και τι οδηγίες έχουν σε αυτό (ή αν βαριούνται οι υπάλληλοι στον έλεγχο ) Απο Ελ.Βενιζελο για Μακεδονια και επιστροφη απο τα ιδια .Με ποια εταιρεια ησουν ? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 aegean αλλά δεν παίζει ρόλο , ο έλεγχος ειναι το ίδιο για ολους. edit; μου προκαλεί εντύπωση που σας έβαλαν να το ανοίξετε και να μπει στα windows, αν το λαπτοπ ήταν χαλασμένο και θέλετε να το πάρετε μαζί σας για επισκευή ή χάλασε κατά την διάρκεια του ταξιδιού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Απο Ελ.Βενιζελο για Μακεδονια και επιστροφη απο τα ιδια .Με ποια εταιρεια ησουν ? Ευχαριστω. Το security check του αεροδρομιου, ΔΕΝ εχει σχεση με την αεροπορικη εταιρια..... Σε ολους τους επιβατες, ολως των αεροπορικων, τον ΙΔΙΟ ελεγχο κανουν. Φυσικα καθε αεροδρομιο εχει διαφορετικους υπαλληλους και οδηγιες, οποτε εξαρταται απο αυτο αν θα σου κανουν λεπτομερη ελεγχο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 aegean αλλά δεν παίζει ρόλο , ο έλεγχος ειναι το ίδιο για ολους. Δεν θα το επερνα μαζι αλλα 31/8 πρεπει να γινουν καποιες πληρωμες και βαριεμαι να παω στην Τραπεζα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Καλησπερα .Αν σε χειραποσκευη υπαρχει laptop εξακολουθουν να σε βαζουν οχι μονο να το δουν αλλα και να το ανοιξεις να μπει στα windows ? Μου το ειχαν κανει παλια με aegean αν θυμαμαι καλα για Ηρακλειο Κρητης. Ευχαριστω. Αυτό δεν έχει σχέση με την αεροπορική και μου το έχουν κάνει μόλις μια φορά πριν 3-4 χρόνια στα πάνω από 150 ταξίδια μου αλλά ήταν από εταιρεία ελέγχου παράνομου λογισμικού που δε ξέρω με ποια δικαιοδοσία ζήτησε να ελέγχει λαπτοπ για παράνομο λογισμικό. Εκείνο το διάστημα είχα μόλις κάνει φορματ κ είχα μόνο τα γνήσια windows κ office ως φοιτητής... δε το έχω ξαναδεί έκτοτε και ελπίζω να μη το ξαναδώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Αυτό δεν έχει σχέση με την αεροπορική και μου το έχουν κάνει μόλις μια φορά πριν 3-4 χρόνια στα πάνω από 150 ταξίδια μου αλλά ήταν από εταιρεία ελέγχου παράνομου λογισμικού που δε ξέρω με ποια δικαιοδοσία ζήτησε να ελέγχει λαπτοπ για παράνομο λογισμικό. Εκείνο το διάστημα είχα μόλις κάνει φορματ κ είχα μόνο τα γνήσια windows κ office ως φοιτητής... δε το έχω ξαναδεί έκτοτε και ελπίζω να μη το ξαναδώ. Ελεγχο παρανομου λογισμικου στο αεροδρομιο ??? Ελεος ....Ποση ωρα ηθελαν για καθε μηχανακι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα