Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.

Ταξιδεύω και εγώ με ryanair 1η φορά. Έχω κάνει εγώ checkin και τους 4 επιβάτες μεσω του δικού μου λογαριασμού που είχα κάνει και την κράτηση. Ερωτήσεις:

• Το boarding pass που μου στείλανε είναι όπως στην φωτογραφία Link.png Site: photo . Αυτό πρέπει να εκτυπώσω? Γιατί είναι "κομμένο" σε 4 σημεία? Περίμενα όλη η σελίδα Α4 να είναι το εισητήριο (όπως πχ η Transavia)
  • Στην εφαρμογή στο κινητό μου, βλέπω και τα ηλεκτρονικά  εισητήρια ολονών. Πως θα γίνει, ο καθένας από τους 4, να έχει στο δικό του κινητό το εισητήριο του? Δοκιμάσαμε να βάλουμε το email του καθενός και τον αριθμό κράτησης αλλά δεν βρίσκει κάτι.
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.

Ταξιδεύω και εγώ με ryanair 1η φορά. Έχω κάνει εγώ checkin και τους 4 επιβάτες μεσω του δικού μου λογαριασμού που είχα κάνει και την κράτηση. Ερωτήσεις:

• Το boarding pass που μου στείλανε είναι όπως στην φωτογραφία Link.png Site: https://cdn-images-1.medium.com/max/400/1*ehGcAXSHgt4DUODMHH50rg.jpeg">photo . Αυτό πρέπει να εκτυπώσω? Γιατί είναι "κομμένο" σε 4 σημεία? Περίμενα όλη η σελίδα Α4 να είναι το εισητήριο (όπως πχ η Transavia)
  • Στην εφαρμογή στο κινητό μου, βλέπω και τα ηλεκτρονικά  εισητήρια ολονών. Πως θα γίνει, ο καθένας από τους 4, να έχει στο δικό του κινητό το εισητήριο του? Δοκιμάσαμε να βάλουμε το email του καθενός και τον αριθμό κράτησης αλλά δεν βρίσκει κάτι.

To πάνω δεξιά είναι το boarding pass το λέει κιόλας.

Αν δεν έχετε εφαρμογή wallet, τότε print screen στο κινητό και στέλνεις την κάθε φωτό στο άτομο που ανήκει το εισιτήριο

• Like 1
Δημοσ.

Έκλεισα 2 εισιτήρια και έκανα από το κινητό check in. Δυστηχως οι θέσεις δεν είναι δίπλα. Είναι πχ 15b και 25b. Μπορεί να αλλάξει στο γκισέ; (χωρίς επιπλέον οικονόμικη επιβάρυνση)

Δημοσ.

Άτυχος είσαι πάντως, εγώ όσες φορές έκλεισα 2 εισιτήρια μαζί πάντα διπλανές θέσεις μου έβγαζε.

Δημοσ.

Έπρεπε από διαφορετικούς browner ε; έκανα από το κινητό μια το ένα και μια το άλλο. Δεν παίζει εκεί στο γκισέ να με εξυπηρετήσουν με τις θέσεις;

Δημοσ.

οχι, σου λεει ρητα τόσο στην αγορά όσο και κατα το τσεκ ιν να αγοράσεις θέσεις αν θες να διαλεξεις και να καθεσαι μαζι με το φιλο/η σου

• Like 1
Δημοσ.

Όταν πας στο γκισέ για να κανείς τσεκ ιν συνήθως σε ρωτάει η κοπέλα τι θέσεις θέλεις. (Σε παράθυρο-διάδρομο) όποτε θα έχει τη δυνατότητα αυτή.

Στις διαστάσεις των βαλιτσων είναι αυστηροί; Δηλαδή λέει 55 εκατοστά ύψος και η βαλίτσα μου είναι 60.. θα έχω θέμα;

Δημοσ.

Στην ryanair ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΓΚΙΣΕ ΓΙΑ ΤΣΕΚ ΙΝ, το κανεις αναγκαστικα μεσω ιντερνετ για να ειναι δωρεαν. Αν πας στο γκισε για τσεκ ιν πληρώνεις 70€ "προστιμο", οποτε δεν εχεις τη δυνατότητα να πας και να ζητησεις ουτε αλλαγη θέσης (γιατι και αυτη χρεωνεται και θα μπορουσες να την εχεις αγοράσει).

για το υψος δεν ειναι αυστηροι, στο μηκος πλατος ισως κλωτσησουν!

Δημοσ.

Δηλαδή η μόνη λύση είναι να ζητήσω από κάποιον που κάθεται σε κάποια θέση αν μπορεί να αλλάξει μαζί;

Έχω βαλίτσες που έχουν ύψος 60 εκατοστά και επιτρέπονται μέχρι 55. Πιστεύεις θα έχω θέμα με τα λίγα εκατοστά;

Δημοσ.

Δηλαδή η μόνη λύση είναι να ζητήσω από κάποιον που κάθεται σε κάποια θέση αν μπορεί να αλλάξει μαζί; ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ

Έχω βαλίτσες που έχουν ύψος 60 εκατοστά και επιτρέπονται μέχρι 55. Πιστεύεις θα έχω θέμα με τα λίγα εκατοστά; ΟΧΙ

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημερα . Εω κλεισει για Αθηνα /Θεσσαλινικη/Αθηνα στις 30 και 31/8/2017 με 16,99 ανα πτηση .

Επειδη δεν εμπιστευομαι τα chekin απο κινητα (φαντασου να σου κολησει ή να χαλασει την πιο ακαταλληλη ωρα) ποτε μπορω να κανω chekin κια για τις δυο  πτησεις και αν εκτυπωσω το barcode?

Μπορω να το κανω απο Αθηνα μιας και Θεσσαλονικη δεν θα εχω υπολογιστη ? Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...