Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Εγω ενα πραγμα που λεω σε τετοις καταστασεις "ας το εκανες μονος σου" οποτε εκει το βουλωνουν 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nativetiger Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Παιδια καλησπερα! Ταξιδευω την κυριακη με ryan και η τσαντα πλατης μου ειναι 45·30·12,5 οι μισοι μου λενε οτι περναει σιγουρα οι αλλοι μισοι μπορει κ οχι και εχω αγχωθει.....οι διαστασεις ειναι πανω απο τις επιτρεπτες.....ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Αυτη είναι η 2η τσάντα που λες; η υποτιθέμενη χειραποσκευή; Αν ναι (που μαλλον ναι για να ρωτάς) ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ δεν περνάει. Εγώ όμως πέρασα, ανευ ελέγχου, στο πήγαινε έλα με παρόμοια τσάντα με τη δικη σου. 41.5εκ 31εκ 20.5εκ Οπως επίσης με τη τσάντα μου εχει πετάξει φιλος που την εχω δανείσει αλλες 3 φορές περσυ σε Aegean ομως, απροβλημάτιστα. ΟΜΩΣ, οπως μου ειπαν και μένα, όπως και σου λεω, κανεις δε μπορεί να σου εγγυηθεί οτι θα περάσεις έτσι. Εστω και 1% πιθανότητα υπαρχει να την πληρώσεις. Ολα εξαρτώνται το πόσο όρεξη εχουν οι υπάλληλοι. Γω πχ το ρίσκαρα και ολα καλά. Ουτε καν ασχολήθηκαν. (πτηση εσωτερικου, διοτι για εξωτερικο θυμαμαι πως ειναι τυπικοτεροι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nativetiger Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Αυτη είναι η 2η τσάντα που λες; η υποτιθέμενη χειραποσκευή; Αν ναι (που μαλλον ναι για να ρωτάς) ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ δεν περνάει. Εγώ όμως πέρασα, ανευ ελέγχου, στο πήγαινε έλα με παρόμοια τσάντα με τη δικη σου. 41.5εκ 31εκ 20.5εκ Οπως επίσης με τη τσάντα μου εχει πετάξει φιλος που την εχω δανείσει αλλες 3 φορές περσυ σε Aegean ομως, απροβλημάτιστα. ΟΜΩΣ, οπως μου ειπαν και μένα, όπως και σου λεω, κανεις δε μπορεί να σου εγγυηθεί οτι θα περάσεις έτσι. Εστω και 1% πιθανότητα υπαρχει να την πληρώσεις. Ολα εξαρτώνται το πόσο όρεξη εχουν οι υπάλληλοι. Γω πχ το ρίσκαρα και ολα καλά. Ουτε καν ασχολήθηκαν. (πτηση εσωτερικου, διοτι για εξωτερικο θυμαμαι πως ειναι τυπικοτεροι) Καλημερα!!!!!Καταλαθος το προηγουμενο πατησα κατι αλλο!!!!!δεν ειναι η χειραποσκευη που επιτρεπεται ειναι η τσαντα πλατης(η γυναικεια τσαντα)που μπορεις να εχεις μαζι σου! Απλα εμενα ειναι λιγο μεγαλη!!!!!ναι παω εξωτερικο εγω.....καλως και γω να ρισκασω λεω και οτι γινει!!!!!!!!ευχαριστω πολυ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mobile_32 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Από ότι βλέπω στο εξωτερικό έχουν βάλει και δεύτερη θήκη για να μετράς και το μέγεθος της δεύτερης επιτρεπόμενης μικρής τσάντας!!! https://www.youtube.com/watch?v=hipX4ANWUj8#t=29.170395 https://www.youtube.com/watch?v=DWcLipVXBUU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 ωχωχωχ τέτοια δε θέλω. Εν τωμεταξύ η 2η τσάντα η μικρή, εγώ την έχω για τα φωτογραφικά μου. Που πρακτικά είναι σα...βαλίτσα. Και δε χωράει και ζυγίζει πανυγυρικά πανω απο 10 κιλα χαχαχα. Αλλα με σφύριζα, δε βλέπω να πηγαίνουμε κανα εξωτερικο, οπότε δε καίγομαι κιόλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπιπ μπιπ Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Έκλεισα εισιτήριο πριν ένα μήνα για ταξίδι τον Απρίλη (εξωτερικό). Μπήκα σήμερα να προσθέσω 15κιλη βαλίτσα. 20 ευρώ μόνο το πήγαινε (στον γυρισμό δεν θα έχω). Καλή τιμή. Αν πρόσθετα την βαλίτσα 1 βδομάδα πριν πετάξω θα ήταν άλλη η τιμή, ή είναι φιξ; Δηλαδή αν την έκλεινα την βαλίτσα όταν έκλεισα το εισιτήριο μπορεί να πλήρωνα και 15 ευρώ; Τελικά μια μέρα πριν φύγω, ξανακοίταξα και η τιμή για την 15κιλη βαλίτσα πήγε στα 14 ευρώ από 20 πριν ενάμιση μήνα... βιάστηκα να προσθέσω βαλίτσα τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyr987 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Ταξιδευω Πεμπτη με Ryanair , γνωριζετε αν σε πτησεις εξωτερικου παρω μαζι μου μπορω να παρω το nintendo switch ? plz βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al3xis Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Γιατί να μην μπορείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mobile_32 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Τελικά μια μέρα πριν φύγω, ξανακοίταξα και η τιμή για την 15κιλη βαλίτσα πήγε στα 14 ευρώ από 20 πριν ενάμιση μήνα... βιάστηκα να προσθέσω βαλίτσα τελικά. Δεν το εχω παρατηρήσει οτι αλλάζουν οι τιμές και στις βαλίτσες. Εγω που κοίταζα να προσθέσω βαλίτσα η να επιλέξω θέση με πληρωμή μου έβγαζε έως και Μια Ημέρα πριν το ταξίδι τις ίδιες τιμές. Θα εχω το νου μου απο εδω και πέρα και για τις αλλαγές σε χρεώσεις έξτρα υπηρεσιών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπιπ μπιπ Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Μεσα σε εναμιση μηνα αλλαξε η τιμη.εσυ σε τι χρονικο διαστημα κοιταξες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mobile_32 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Σε διάστημα περίπου 2 εβδομάδων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chape Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Μεσα σε εναμιση μηνα αλλαξε η τιμη.εσυ σε τι χρονικο διαστημα κοιταξες; Εγώ είμαι παθών του άκρως αντίθετου... Έκλεισα εισιτήρια και ενώ δεν χρειαζόμουν αρχικά βαλίτσα από τις παραγγελίες τελικά χρειάστηκα και ενώ πρώτα ήταν στα 15 ευρώ μετά ήταν 25... Πιστεύω ότι όταν οι τιμές αλλάζουν δεν έχει καμία σχέση με το νωρίτερα ή αργότερα αλλά με την "ζήτηση" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtzgr Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Αν ψάξεις τώρα για 2-3 μήνες μπροστά, τι τιμή δίνει; Τη χαμηλή ή την υψηλή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τσαγιέρας Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 βαλίτσα 55Χ40Χ20 και εισαι αρχοντας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα