dtzgr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Όχι, ίδιο είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπιπ μπιπ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 είναι πάντα δηλαδή 20 ευρώ η 15 κιλη βαλίτσα; για όλες τους προορισμούς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtzgr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δεν είναι για όλους τους προορισμούς ίδια η τιμή. Για την κάθε πτήση, μου φαίνεται ότι υπάρχει μια φιξ τιμή για την αποσκευή, η οποία είναι σταθερή (δεν μεταβάλλεται όπως πχ η τιμή του εισιτηρίου). Αν κάποιος ξέρει κάτι άλλο, μπορεί να μας διαφωτήσει περαιτέρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπιπ μπιπ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Έχω την εντύπωση ότι όταν είχα κλείσει τα εισιτήρια πριν από μήνα, κοίταξα για 15κιλη βαλίτσα και κόστιζε 15 ευρώ. Μου είχε φανεί πολύ φτηνή. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
divnt Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Εχει μειώσει η Ryanair τα δρομολόγια Αθήνα - Θεσσαλονικη; Εχω βάλει διάφορες ημερομηνίες και μου βγάζει 3 ανα ημέρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zianna Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μπορεί κάποιος από εσάς να μπει στη σελιλδα Ryanair από υπολογιστή, να πάει στο my bookings και να δει αν του βγάζει 3 επιλογές να μπει να δει; Μπαίνω από ios και οι επιλογές πια είναι μόνο με τον αριθμό της κράτησης + email ή να κάνεις login. Παλιά υπήρχε και επιλογή να συμπληρώσεις προορισμό και ημερομηνία + email, τώρα από iOS δεν το βλέπω πια. Το πρόβλημα είναι ότι μου έκαναν κράτηση με email 3ου προσώπου (τόσο ηλίθιο) και δεν έχω τον αριθμό κράτησης ούτε μπορώ να επικοινωνήσω προς το παρόν με τον κάτοχο του email. Στα faqs της Ryanair σε περίπτωση που έχεις χάσει τον αριθμό της κράτησης λέει να πας να συμπληρώσεις την επιλογή "προορισμός και ημερομηνία + email" στο my bookings αλλά όταν πάω στη σελίδα δεν υπάρχει ποα. Τι διάολο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Εχει μειώσει η Ryanair τα δρομολόγια Αθήνα - Θεσσαλονικη; Εχω βάλει διάφορες ημερομηνίες και μου βγάζει 3 ανα ημέρα.. ναι τα μειωσε επ αοριστον γιατι ειμαστε ελλαδαρα... http://www.typosthes.gr/gr/topika/article/115915/thessaloniki-tha-meiosei-ptiseis-i-ryanair-sto-aerodromio-makedonia/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μπορεί κάποιος από εσάς να μπει στη σελιλδα Ryanair από υπολογιστή, να πάει στο my bookings και να δει αν του βγάζει 3 επιλογές να μπει να δει; Μπαίνω από ios και οι επιλογές πια είναι μόνο με τον αριθμό της κράτησης + email ή να κάνεις login. Παλιά υπήρχε και επιλογή να συμπληρώσεις προορισμό και ημερομηνία + email, τώρα από iOS δεν το βλέπω πια. Το πρόβλημα είναι ότι μου έκαναν κράτηση με email 3ου προσώπου (τόσο ηλίθιο) και δεν έχω τον αριθμό κράτησης ούτε μπορώ να επικοινωνήσω προς το παρόν με τον κάτοχο του email. Στα faqs της Ryanair σε περίπτωση που έχεις χάσει τον αριθμό της κράτησης λέει να πας να συμπληρώσεις την επιλογή "προορισμός και ημερομηνία + email" στο my bookings αλλά όταν πάω στη σελίδα δεν υπάρχει ποα. Τι διάολο; Επίσης στο mobile app υπήρχε και η επιλογή "booking nr+4 τελευταία νούμερα της κάρτας", ούτε αυτό υπάρχει. Aυτες οι αλλαγές έγιναν με το rollout του καινούριου συστήματος κρατήσεων όπου πλέον δημιουργείς profile. To faq της ryanair δεν είναι καθόλου καλοδιατηρημένο (dead links, δε γίνεται συχνά update κτλ) οπότε μόνη λύση το live chat. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Έχει εργαστεί κανείς για αυτή την εταιρία; Αξίζει να μπεις στο κόπο αν έχεις ότι ζητάνε οι ανάλογες; Έχεις συνεργαστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zianna Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Επίσης στο mobile app υπήρχε και η επιλογή "booking nr+4 τελευταία νούμερα της κάρτας", ούτε αυτό υπάρχει. Aυτες οι αλλαγές έγιναν με το rollout του καινούριου συστήματος κρατήσεων όπου πλέον δημιουργείς profile. To faq της ryanair δεν είναι καθόλου καλοδιατηρημένο (dead links, δε γίνεται συχνά update κτλ) οπότε μόνη λύση το live chat. Profile έχω, αλλά αντί να βάλει το δικό μου email, ξέχασε και το δικό του και έβαλε το email ενός άλλου που ήταν δίπλα. Και όλα αυτά αντί για ένα μήνυμα στο facebook ή sms μακρυά ήμουν, πόσο ηλίθιο... Τεσπα, θα ξαναδοκιμάσω αύριο να τον βρω, αλλιώς όπως είπες chat, thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Παιδιά έκανα μαλακία και αντί να κλείσω απόγευμα έχω κλείσει άγρια χαράματα. Για να αλλάξω κράτηση έχει κάτι τρελές χρεώσεις, αναγκαστικά κλείνω άλλα και χάνω τα λεφτά ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Παιδιά έκανα μαλακία και αντί να κλείσω απόγευμα έχω κλείσει άγρια χαράματα. Για να αλλάξω κράτηση έχει κάτι τρελές χρεώσεις, αναγκαστικά κλείνω άλλα και χάνω τα λεφτά ε? ναι, αλλιως φευγεις χαραματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Εγώ θα έφευγα και χαράματα αλλά είναι για άλλους που με είχαν φάει με την ώρα που ήθελαν να φύγουν (ο ένας πρωί, ο άλλος μεσημέρι, ο άλλος απόγευμα). Ε, τελικά αποφάσισαν στο απόγευμα αλλά εγώ η χαζή δεν πρόσεξα ότι δεν έλεγε πουθενα ΜΜ και έκλεισα πουρνό πουρνό. Το είδα κατά λάθος λίγο πριν πετάξουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Εγώ θα έφευγα και χαράματα αλλά είναι για άλλους που με είχαν φάει με την ώρα που ήθελαν να φύγουν (ο ένας πρωί, ο άλλος μεσημέρι, ο άλλος απόγευμα). Ε, τελικά αποφάσισαν στο απόγευμα αλλά εγώ η χαζή δεν πρόσεξα ότι δεν έλεγε πουθενα ΜΜ και έκλεισα πουρνό πουρνό. Το είδα κατά λάθος λίγο πριν πετάξουν. νταξει εγω εχω κλεισει και λαθος μερα Για μενα δεν αξιζει να βγαλεις αλλα ας φυγουν πρωι δεν θα παθουν κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Tώρα πάει, τα πλέρωσα. Δεν φαντάζεσαι γκρίνια που υπήρχε για νορμάλ πρωινή ώρα Vs μεσημέρι Vs απόγευμα. Αν άκουγαν χαράματα θα άκουγα κι εγώ διάφορα. Τέλος πάντων, οι μαλακίες πληρώνονται. Ελπίζω μόνο να τα έκανα καλά τώρα, φαντάζεσαι πάνω στον πανικό μου να είναι πάλι λάθος? Θα βγω στην ταράτσα να φωνάζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα