paylidis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 ΟΛΑ τα στοιχεία να τα βαζεις στα λατινικα (και ονομα κλπ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Αν κατεβάσεις την εφαρμογή στο κινητό σου δεν χρειάζεται να εκτυπώσεις το εισιτήριο. Και αν ...μουλαρωσει το κινητο σου εκεινη την ωρα τι κανεις ? Ρε παίδες οταν κάνω On-line κράτηση απο το σαιτ της ryanair όταν βάζω τον κωδικό της χρεωστικής πιο κάτω θέλει και στοιχεία του κατόχου δηλ πόλη, διεύθυνση κλπ.Αυτά τα στοιχεία τα βάζω στα ελληνικά η στα λατινικά; Δεν εχει σημασια αλλα καλυτερα λατινικα . Σιγουρα το ονομα κατοχου καρτας στα λατινικα όπως αναγραφεται στην καρτα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mix@lis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Ναι οκ για το όνομα και επίθετο το ήξερα απλά δεν ήμουν σίγουρος για τα στοιχεία της κάρτας δηλ διεύθυνση, οδό και τέτοια.....Άρα όλα στα λατινικά!Σωστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Και αν ...μουλαρωσει το κινητο σου εκεινη την ωρα τι κανεις ? Δεν εχει σημασια αλλα καλυτερα λατινικα . Σιγουρα το ονομα κατοχου καρτας στα λατινικα όπως αναγραφεται στην καρτα Ναι οκ το χαρτί είναι το ασφαλέστερο Απλά λέω ότι δεν είναι απαραίτητο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Ναι οκ το χαρτί είναι το ασφαλέστερο Απλά λέω ότι δεν είναι απαραίτητο. Ειχα παει με μια από τις κορες και την γυναικα μου Θασσαλονικη και εκτος το χαρτι ειχα τους κωδικούς και σε δυο κινητα ...Υπερβολή ισως αλλα πιο ασφαλεια . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Εγω παρασκευη πηγα Βουδαπεστη και ξεχασα τα εκτυπωμενα εισιτηρια οταν εφυγα για αεροδρομιο και απλα κατεβασα την εφαρμογη και με τον κωδικο κρατησης και το mail, σου βγαζει το boarding pass, το κανεις screenshot αν θες και περνας με αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epir21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Να κάνω μια ερώτηση, Για 2η τσάντα στις διαστάσεις που γράφει η ryanair: 35x20x20, επιτρέπονται σχολικές τσάντες τύπου eastpak; Έχει κανείς εμπειρία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Να κάνω μια ερώτηση, Για 2η τσάντα στις διαστάσεις που γράφει η ryanair: 35x20x20, επιτρέπονται σχολικές τσάντες τύπου eastpak; Έχει κανείς εμπειρία; Κλασικό σακίδιο πλάτης; Εγώ δεν είχα θέμα. Νομίζω ότι είναι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epir21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Κλασικό σακίδιο πλάτης; Εγώ δεν είχα θέμα. Νομίζω ότι είναι οκ. Ναι, κάτι τέτοιο: http://www.arhetipo.com.gr/arhetipo_files/products/027544/1.jpg Απλά δεν είναι στις διαστάσεις 35x20x20, για αυτό ρωτάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Ναι, κάτι τέτοιο: http://www.arhetipo.com.gr/arhetipo_files/products/027544/1.jpg Απλά δεν είναι στις διαστάσεις 35x20x20, για αυτό ρωτάω. Έχω περάσει και με μεγαλύτερο, λογικά δεν θα έχεις θέμα. Να σου πω την αλήθεια όσες φορές πέταξα με ryanair ποτέ δεν κοίταξαν καμία αποσκευή, ούτε σε μένα ούτε σε κάποιον άλλο επιβάτη. Τι διαστάσεις έχει αυτό το σακίδιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Έχω περάσει και με μεγαλύτερο, λογικά δεν θα έχεις θέμα. Να σου πω την αλήθεια όσες φορές πέταξα με ryanair ποτέ δεν κοίταξαν καμία αποσκευή, ούτε σε μένα ούτε σε κάποιον άλλο επιβάτη. Τι διαστάσεις έχει αυτό το σακίδιο; Δεν ειναι κριτηριο αυτο. Το οτι στις πτησεις που ετυχες εσυ δεν εγινε ελεγχος, δεν σημαινει οτι δεν μπορει ο φιλος να τυχει σε ελεγχο. Ο μονος σιγουρος τροπος να μην πληρωσει προστιμο ειναι να εχει αποσκευη μεσα στις διαστασεις που λεει η εταιρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δεν ειναι κριτηριο αυτο. Το οτι στις πτησεις που ετυχες εσυ δεν εγινε ελεγχος, δεν σημαινει οτι δεν μπορει ο φιλος να τυχει σε ελεγχο. Ο μονος σιγουρος τροπος να μην πληρωσει προστιμο ειναι να εχει αποσκευη μεσα στις διαστασεις που λεει η εταιρια. Σίγουρα, απλά την εμπειρία μου είπα. Τι διαστάσεις έχει αυτό το σακίδιο όμως; Δεν πρέπει να είναι και πολύ μεγαλύτερο από τις επιτρεπόμενες, άσε που μπορεί να μαζευτεί λίγο αν χρειαστεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Σίγουρα, απλά την εμπειρία μου είπα. Τι διαστάσεις έχει αυτό το σακίδιο όμως; Δεν πρέπει να είναι και πολύ μεγαλύτερο από τις επιτρεπόμενες, άσε που μπορεί να μαζευτεί λίγο αν χρειαστεί! Μερικοι ομως πιανονται απο τις εμπειριες αλλων, πηγαινουν "παρανομοι" και μετα τους φταιει η Ryan και η καθε Ryan που τους εκανε εν τελει ελεγχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μερικοι ομως πιανονται απο τις εμπειριες αλλων, πηγαινουν "παρανομοι" και μετα τους φταιει η Ryan και η καθε Ryan που τους εκανε εν τελει ελεγχο Εντάξει καμιά φορά παίζεις και με τις πιθανότητες. Αλλιώς δεν θα ρωτούσε καν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Εγω την προηγουμενη βδομαδα που ταξιδεψα, ειχα και μια τσαντουλα της ψηφιακης λιγο μεγαλυτερη απο το 35χ20χ20 και δεν κοιταξε κανεις. Τις βαλιτσουλες 55χ40χ20 κοιτανε καλα καλα και αν ειναι καμια μεγαλυτερη στο ματι την βαζουν στο ειδικο που εχουν if it fits its free Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα