poulinos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 καντον και ενα Defrag προληπτικα τον δισκο μηπως ειναι τα data Οπως να νε και πραγματι τα κοψιματα ειναιγια αυτον τον λογο.αν και εκει θα φαινεται διοτι θα βλεπεις το λαμπακι του σκληρου να αναβει full οταν κολλαει.
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μερικά κολλήματα στα παιχνίδια θέλουν SSD για να φύγουν.....
panos_chem Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μερικά κολλήματα στα παιχνίδια θέλουν SSD για να φύγουν..... Αυτό σκεφτόμουνα και εγώ, γιατί έβλεπα ότι ακόμα και κατά την διάρκειά του παιχνιδιού ο σκληρός δουλεύει! Σε μερικά πάντα παιχνίδια το κάνει. Αυτός ο kingston ο 40gb ssdnow! αξίζει? 50 ευρώ τον δίνει ένας συμφορουμιτης. http://www.harddrivebenchmark.net/hdd.php?hdd=KINGSTON+SSDNow+40GB αυτό που επίσης παρατηρώ είναι ότι ο δικός μου ο hd502hj, αν και απλός σκληρός είναι πιο πάνω σε επιδόσεις από τον kingston ssdnow 40giga.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 βάλε λίγα ακόμα και πάρε αυτόν αν είναι http://www.msystems.gr/index.php?category=2021&product=12148 ή τους http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25169&cat=6 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22247&cat=6
LouCi4er Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Παντως και σε μενα με τον Vertex ii το Alice:Madness Returns κανει συνεχεια κατι μικρα κολληματακια.Επειδη ειπες οτι δεν στο κανει σε ολα τα παιχνιδια,μαλλον φταινε ορισμενα απο αυτα.Ποσο μαλλον αν ειναι και απο τον μπαρμπα σου,οπως και εμενα.
poulinos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 οτι θα φορτωνει ο δισκος λογικο ειναι μεσα στα παιχνιδια.αλλα παλι με ενα δυνατο μηχανημα ακομα και ενας μηχανικος δεν θα πρεπε να κανει κολληματα.πιο πολυ πιστευω ειναι η βλακεια του παιχνιδιου η οχι τοσο δυνατο μηχανημα χωρις πολυ μνημη ειδικα.γιατι αμα φτασει να φορτωνει απο δισκο την ωρα που παιζεις και ssd να ειναι παλι πιστευω οτι θα κανει κολλημα οπως ειπε ο φιλος πιο πανω,.οκ ειναι πιο γρηγορος ο ssd απο τον μηχανικο αλλα οχι πιο γρηγορος απο μνημη οποτε παλι αργο κομματι του Pc Θεωρειται.
panos_chem Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Αυτο πιστευω και εγω, οτι θα ειναι καποια ασυμβατοτητα ορισμενων παιχνιδιων. Δεν μπορει το fear, crysis, medal of honor, call of duty τα τελευταια παντα να τα παιζει ολα στο full και ν ακολλαει με την αλικη και το first templar που ειναι αρκετα πισω γραφικα. Ενταξει, τα παιχνιδια που παιζω ειναι του μπαρμπα οπως ειπε και ο φιλος, ισως φταινε και τα κρακ τους, σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας!! Να στε καλα!!!
poulinos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Αυτο πιστευω και εγω, οτι θα ειναι καποια ασυμβατοτητα ορισμενων παιχνιδιων. Δεν μπορει το fear, crysis, medal of honor, call of duty τα τελευταια παντα να τα παιζει ολα στο full και ν ακολλαει με την αλικη και το first templar που ειναι αρκετα πισω γραφικα. Ενταξει, τα παιχνιδια που παιζω ειναι του μπαρμπα οπως ειπε και ο φιλος, ισως φταινε και τα κρακ τους, σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας!! Να στε καλα!!! ουτε το crackeraki πιστευω οτι φταιει.
panos_chem Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Τότε που πιστεύεις οτι θα μπορούσαν να οφείλονται αυτές οι διακοπουλες, φίλε μου?
poulinos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 δεν ξερω .οπως ειπαν πιο πανω σε καμια παραξενια του παιχνιδιου.στο crack δεν το κοβω παντως με τιποτα.το crack απλα το security Περναει δεν κανει τιποτε αλλο.μην το κανουμε οπως με τα πειρατικα cd που λενε χαλανε το Laser.
panos_chem Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 δεν ξερω .οπως ειπαν πιο πανω σε καμια παραξενια του παιχνιδιου.στο crack δεν το κοβω παντως με τιποτα.το crack απλα το security Περναει δεν κανει τιποτε αλλο.μην το κανουμε οπως με τα πειρατικα cd που λενε χαλανε το Laser. Και όμως φίλε μου, έπαιζε μεγάλο ρόλο το κρακ σε ένα παιχνίδι!!! Στον πρίγκιπα της περσιας το περσινό, με το ένα κρακ κάποιες πόρτες δεν ανοίγανε και με το άλλο κρακ οι πόρτες ανοίγανε!!!!! Σε άλλο παιχνίδι με το ενα κρακ έκανε κοψίματα και σε άλλο δεν έκανε κανένα κόψιμο!!!
poulinos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Και όμως φίλε μου, έπαιζε μεγάλο ρόλο το κρακ σε ένα παιχνίδι!!! Στον πρίγκιπα της περσιας το περσινό, με το ένα κρακ κάποιες πόρτες δεν ανοίγανε και με το άλλο κρακ οι πόρτες ανοίγανε!!!!! Σε άλλο παιχνίδι με το ενα κρακ έκανε κοψίματα και σε άλλο δεν έκανε κανένα κόψιμο!!! σε ποσα παιχνιδια το εχεις δει αυτο?γιατι καποτε ελεγαν οτι οταν το παιχνιδι καταλαβαινει οτι ειναι με crack μπορει να μην εμφανιζονται πραγματα και αντικειμενα με σκοπο να μην μπορει καποιος να τελειωσει αλλα εγω δεν ειδα ποτε κανεναν να παραπονιεται για αυτο.δηλαδη απορω ποσες εταιρειες το εκαναν αυτο .
panos_chem Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 σε ποσα παιχνιδια το εχεις δει αυτο?γιατι καποτε ελεγαν οτι οταν το παιχνιδι καταλαβαινει οτι ειναι με crack μπορει να μην εμφανιζονται πραγματα και αντικειμενα με σκοπο να μην μπορει καποιος να τελειωσει αλλα εγω δεν ειδα ποτε κανεναν να παραπονιεται για αυτο.δηλαδη απορω ποσες εταιρειες το εκαναν αυτο . Ένα παιχνίδι που το έκανε αυτό ήταν το πρίγκιπα της περσιας το περσινό. Με το πρώτο κρακ που είχαν μέσα η ομάδα που το χακαρε κάποιες πόρτες ήταν κλειστές, και φυσικά δεν μπορούσες να προχωρήσεις, αλλάζοντας κρακ, χωρίς να ξανά ξεκινήσω το παιχνίδι ή να κάνω επανεγκατάσταση, οι πόρτες ανοίξανε και προχώρησα. Κανένα πρόβλημα απο εκει και πέρα. Τώρα κάτι παρόμοια είχα συναντήσει και σε κανένα δυο άλλα παιχνίδια αλλά δεν θυμάμαι ποια.
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 γιατι και εγω ειχα ακουσει οτι θα εκαναν πολλα τετοια για να μην τα παιρνουν πειρατικα αλλα στο τελος οπως φανηκε εγινε σε ελαχιστα.
LouCi4er Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Ρε παιδια,σε παιχνιδια του μπαρμπα μας δεν ειναι μονο το crack που μπορει να παιξει ρολο(παιζει σε μερικα βεβαια αλλα οχι παντα).Το συμπιεζει καποιος,το ανεβαζει,το κατεβαζεις,αποσυμπιεζεις,το κανεις εγκατασταση.Ε ολο και καπου μπορει να παιξει η μλκια.Οχι οτι αν το παρεις γνησιο δεν εχεις πιθανοτητες να μην το παιξεις ποτε αλλα λεμε.Θυμαμαι και εγω οτι το Prince of Persia νομιζω το the forgotten sands δεν καταφερα να το παιξω.Απο οπου και να ειχα δοκιμασει να το κατεβασω,με οποιοδηποτε crack εκανε ακριβως το ιδιο πραγμα,μετα απο μιση ωρα περιπου κολλαγε ο υπολογιστης και μονο reset ακουγε.Ειχα δοκιμασει τα παντα,ναι και ultrex,αλλα δεν ειχα καταφερει να βρω ακρη.Αντε τωρα να βρεις τι εφταιγε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.