evoracing Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα...έχω ένα αρχείο μεγέθους 6.9GB και θα ήθελα να ρωτήσω ποια μορφή αρχείου μετατροπής να επιλέξω ώστε να χωράει σε ένα DVD 4.7GB και το ποιο γρήγορο πρόγραμμα μετατροπής.
PCharon Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μπακάλικα να στο πω, η συμπίεση έχει κάποιο όριο ανάλογα με το είδος του αρχείου. Δε πάει ούτε με τον τύπο συμπίεσης, ούτε με το "θέλω να το κάνω τόσο". Πχ αν είναι ταινία ξέχνα το, δε κατεβαίνει.
PCharon Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Αν είναι η εγκατάσταση του παιχνιδιού, πάλι δεν έχεις ελπίδα...
71269 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Το παιχνίδι μπορείς να το κάνεις rip με τις ανάλογες γνώσεις... αλλά μάλλον θες καμιά team calipso να προσλάβεις
evoracing Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Κοιτάξτε κατέβασα το Crysis 2 από το torrent το οποίο είναι σε μορφή iso και θέλω να το μετατρέψω κάπως για να χωράει σε ένα DVD
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 μπορεις με καποιον τροπο λιγο δυσκολο βεβαια αποτι εχω ακουσει..να κανεις το iso συμπιεση σε rar..(οχι απλη συμπιεση ομως) και μετα καψεις το αρχειο σε ενα dvd..αλλα αυτη η διαδικασια της συμπιεσης θα σε παρει πολλεεεες ωρες. μπορει και μερες!!
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 δοκιμασε να το συμπιεσεις με το magiciso. αν δε χωρέσει, θα το κανεις rar και θα το σπασεις σε 2 κομματια.
tsakonas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 το θέμα είναι όμως γιατί θες να το κανεις dvd? υποψιάζομαι το κλασικό για να το κανεις install..αν ναι, τότε daemon tools.
defacer Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Αν είναι η εγκατάσταση του παιχνιδιού, πάλι δεν έχεις ελπίδα... Η μόνη σωστή απάντηση. Φίλε μου αυτό που θέλεις απλά δεν γίνεται. Βρες κάποιον άλλο, έμμεσο τρόπο (σπάσιμο σε 2 κομμάτια, usb stick....).
micos000 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δεν είναι τόσο απλό αλλά δεν είναι και αδύνατο. Παραθέτω έναν τρόπο για δημιουργία αντίγραφων ασφαλείας καθαρά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους και χωρίς καμία υποστήριξη εκ μέρους μου γιατί δεν είναι δικό μου το guide και το δίνω όπως το βρήκα. CRYSIS 2 DVD9 to 2xDVD5 Multi5: (EN/CZ/IT/PL/RU) Install Sequence: DVD1-DVD2 1. Create 2 folders and name them as Disc1 and Disc2 2. Copy all the contents of DVD9 to Disc1 3. In the Disc2 folder create another folder named: gamecrysis2 Move following files from Disc1\gamecrysis2 to Disc2\gamecrysis2 Code: Videos.pak Localized ( folder ) Move following files from Disc1 to Disc2 Code: root.cab 4. Copy following files from Disc1 to Disc2 Code: Support(folder) autorun.inf GDFBinary.ru.dll GDFBinary.pl.dll GDFBinary.it.dll GDFBinary.en-us.dll GDFBinary.cs.dll Crysis2Launcher.exe ( it is in the Disc1\bin32 folder) 5. Edit Autorun.inf in Disc2 folder to like this: Code: [autorun] open=0 Icon=Crysis2Launcher.exe,0 6. Extract & overwrite autorun.zip contents to Disc1 folder 7. Burn or make iso's with same label names of temp folders DVD1 => 4,33 gb DVD2 => 3,23 gb
PCharon Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Ρε σεις, πόσο κάνει σήμερα ένα στικάκι 8 GB; Παίρνει ένα τέτοιο να έχει και όποτε γουστάρει να μεταφέρει προς και από φίλους μεγάλα αρχεία το χρησιμοποιεί. Ούτε παλιοπλαστικά DVDs, ούτε κόπος, ούτε τίποτα. Απλά πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.