naruto14 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Λοιπόν είχα έναν σκληρό 500 GB που τον είχα χωρίσει στα 2. Αγόρασα ακόμα έναν 750 GB. Τον σύνδεσα με το καινούργιο τροφοδοτικό. Δεν το αναγνώριζε μετά το pc. Αγόρασα αυτό το καλώδιο και σύνδεσα το σκληρό με την μητρική αλλά πάλι δεν το αναγνωρίζει. Μήπως ξέρετε τι φτέει?
PCharon Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Εϊχα πετύχει έναν που είχε ένα δίσκο παρατημένο αρκετά χρόνια, επειδή όταν τον είχε βάλει κάποτε νόμιζε πως ήταν χαλασμένος. Τελικά ήθελε απλά format. Μιλάμε για πέρυσι και για δίσκο IDE 40GB («αντίκα») ολοκαίνουργιο... (παίζει να ήταν 8-9 χρονών δίσκος)
karmen1983 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Εϊχα πετύχει έναν που είχε ένα δίσκο παρατημένο αρκετά χρόνια, επειδή όταν τον είχε βάλει κάποτε νόμιζε πως ήταν χαλασμένος. Τελικά ήθελε απλά format. Μιλάμε για πέρυσι και για δίσκο IDE 40GB («αντίκα») ολοκαίνουργιο... (παίζει να ήταν 8-9 χρονών δίσκος) :lol: :lol: :lol:
naruto14 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Τι διαμόρφωση πως γίνεται αυτό? Δεν έχω ιδέα από αυτά :S
Doc1355 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 format σου λεει κάτι; EDIT: Πάτα στην αναζήτηση της έναρξης διαχείρηση δίσκων ή disk managment επέλεξε τον δίσκο και κάνε του φορμάτ! θα δουλεύει κανονικά μετά..
naruto14 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Οκ και μετά το format πως γίνεται? Δεν μου βγάζει κάτι τέτοιο. Windows 7 Ultimate έχω.
karmen1983 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Οκ και μετά το format πως γίνεται? Δεν μου βγάζει κάτι τέτοιο. Windows 7 Ultimate έχω. Μπήκες στο disk management; Αν ναι εκεί θα φαίνεται ο δίσκος... Κάνε δεξί κλικ πάνω του και επέλεξε να προχωρήσει σε διαμόρφωση. Θα σου ζητήσει να βάλεις ένα γράμμα πχ D και μετά τι file system. Εκεί επέλεξε NTFS
naruto14 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μπήκες στο disk management; Αν ναι εκεί θα φαίνεται ο δίσκος... Κάνε δεξί κλικ πάνω του και επέλεξε να προχωρήσει σε διαμόρφωση. Θα σου ζητήσει να βάλεις ένα γράμμα πχ D και μετά τι file system. Εκεί επέλεξε NTFS Στα υπόλοιπα εδώ τι επιλέγω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.