Προς το περιεχόμενο

Western Digital My Passport Essential USB 3.0 500GB (White) 52,5euro @kotsovolos

Ntinaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από τις μετρήσεις του fortenick καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά με το USB 3.0 μου αφού εγώ κατάφερα να πιάσω μόνο 31 ΜΒ/s όπως έδειχνε το teracopy... to be investigated

Δημοσ.

και του fortenick παραειναι αισιοδοξες, σιγουρα ειναι προς το max του δισκου και οχι average, ενα hdtune θα ηταν πιο χρησιμο.

Αλλα εσυ εχεις σιγουρα προβλημα, ο δισκος αυτος εχει 333gb platters, δεν γινεται να ειναι κατω απο 60-70mb/s με ΤΙΠΟΤΑ!

Δημοσ.

Από τις μετρήσεις του fortenick καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά με το USB 3.0 μου αφού εγώ κατάφερα να πιάσω μόνο 31 ΜΒ/s όπως έδειχνε το teracopy... to be investigated

Σε usb 3.0 θύρα τον έβαλες έτσι;

Δημοσ.

Σε usb 3.0 θύρα τον έβαλες έτσι;

Αυτό εννοείται : κούμπωσε σε USB 3.0 (μπλε χρώματος). Θα δω τι παίζει με τους drivers του NEC controller και με 64μπιτα 7άρια.

Δημοσ.

Σε usb 3post-128743-0-71584900-1309984668_thumb.png

Και σε usb 2post-128743-0-63520900-1309985568_thumb.png

να σε ρωτησω κατι??

προκειται για τον 500Gb wd ή καποιον μικρότερο??

το λέω γιατι βλέπω στις εικόνες σου το εξής:

j: 89% (265/298gb)

δηλαδη λεει οτι χρησιμοποιείς τα 265gb απο τα 298 gb που διαθετει συνολικά, ενω ο 500Gb wd διαθέτει 500 gb(466gb για την ακρίβεια)

Δημοσ.

να σε ρωτησω κατι??

προκειται για τον 500Gb wd ή καποιον μικρότερο??

το λέω γιατι βλέπω στις εικόνες σου το εξής:

j: 89% (265/298gb)

δηλαδη λεει οτι χρησιμοποιείς τα 265gb απο τα 298 gb που διαθετει συνολικά, ενω ο 500Gb wd διαθέτει 500 gb(466gb για την ακρίβεια)

Για να είναι 298γίγα σύνολο τότε είναι ο 320! Εχω και εγώ 320 και τόσο βγαίνουν τα καθαρά γίγα!

Δημοσ.

Έχετε δίκιο παιδιά.έχω τον 320αρη και όχι αυτόν της προσφοράς.Απλώς έβαλα τα νούμερα για να δεί ο φίλος denexos τις ταχύτητες στο περίπου του usb 3.Είναι πάνω σε μητρική με το 990fx

Και ένα hddtune για τον φίλο thrylos7.Σε usb 2

post-128743-0-82960600-1310041451_thumb.png

Και usb 3post-128743-0-01874700-1310051855_thumb.png

Δημοσ.

Μετά από επανεγκατάσταση των driver για το NEC usb3.0 chip το teracopy έδειξε 69-76 MB/s ! Οι ματρόσκες αντιγράφονται για πλάκα τώρα !!! :P

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα!

Αγόρασα χθες τον WD my passport essential usb 3.0 750GB γιατί θέλω να περάσω ταινίες και να τον συνδέω με το wd live media player. Δεν εγκατέστησα το λιγισμικό γιατι γενικά δεν μου αρέσουν αυτές οι λειτουργίες και θέλω να τον χρεισιμοποιώ ώς έναν απλό σκληρό. Το θέμα είναι ότι όταν θέλησα να τον αποσυνδέσω δεν υπήρχε πουθενά κάποιο αντίστοιχο εικονίδιο. Τη βοήθειά σας παρακαλώ!

Δημοσ.

Καλημέρα!

Αγόρασα χθες τον WD my passport essential usb 3.0 750GB γιατί θέλω να περάσω ταινίες και να τον συνδέω με το wd live media player. Δεν εγκατέστησα το λιγισμικό γιατι γενικά δεν μου αρέσουν αυτές οι λειτουργίες και θέλω να τον χρεισιμοποιώ ώς έναν απλό σκληρό. Το θέμα είναι ότι όταν θέλησα να τον αποσυνδέσω δεν υπήρχε πουθενά κάποιο αντίστοιχο εικονίδιο. Τη βοήθειά σας παρακαλώ!

Τι εικονίδιο; Των windows εννοείς;

Αν έχεις από Βίστα και πάνω λειτουργικό κάνε δεξί κλικ στο δίσκο και Safely Remove(για Βιστα) και Eject(για τα 7)...

Το πρασινωπό εικονιδιάκι κάτω δεξιά στην taskbar για όλες τις usb συσκευές δεν σου το εμφανίζει; :shock:

Αν δεν σου εμφανίζει τίποτα γενικά, κλείσε το πισί και αφαίρεσε το δίσκο(για να κάνεις ασφαλή αποσύνδεση)...

Άμα θες πάντως κάνε ένα shut down και ξανάνοιξε το πισί να είμαστε σίγουροι ότι δεν κόλλησαν τα win!

Δημοσ.

Τι εικονίδιο; Των windows εννοείς;

Αν έχεις από Βίστα και πάνω λειτουργικό κάνε δεξί κλικ στο δίσκο και Safely Remove(για Βιστα) και Eject(για τα 7)...

Το πρασινωπό εικονιδιάκι κάτω δεξιά στην taskbar για όλες τις usb συσκευές δεν σου το εμφανίζει; :shock:

Αν δεν σου εμφανίζει τίποτα γενικά, κλείσε το πισί και αφαίρεσε το δίσκο(για να κάνεις ασφαλή αποσύνδεση)...

Άμα θες πάντως κάνε ένα shut down και ξανάνοιξε το πισί να είμαστε σίγουροι ότι δεν κόλλησαν τα win!

Ευχαριστώ πολύ!! Με δεξί κλικ και safety remove ειμαι οκ!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...