Προς το περιεχόμενο

Western Digital My Passport Essential USB 3.0 500GB (White) 52,5euro @kotsovolos

Ntinaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα κι εγώ ένα (λευκό) από τον Κωτσόβολο της Γλυφάδας στην Βουλιαγμένης. Η τιμή στο ταμείο 52,5 ενώ το ταμπελάκι έλεγε 53 από 74,99. Στην ASRock 870 Extreme 3 (NEC chip) στην μεταφορά ενός mkv το teracopy έδειξε σταθερά 30-31 MB/s. Kudos to ntinaras :)

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Πήρα κι εγώ ένα (λευκό) από τον Κωτσόβολο της Γλυφάδας στην Βουλιαγμένης. Η τιμή στο ταμείο 52,5 ενώ το ταμπελάκι έλεγε 53 από 74,99. Στην ASRock 870 Extreme 3 (NEC chip) στην μεταφορά ενός mkv το teracopy έδειξε σταθερά 30-31 MB/s. Kudos to ntinaras :)

συνδεδεμένος με USB3.0 port και έδειξε 30-31MB/sec μόνο?!

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ. Θα ήθελα να ρωτήσω αν αυτές τις ταχύτητες τις πιάνει μόνο αν έχει και ο υπολογιστής υποδοχή θύρας USB 3?? Αν δηλαδή ο υπολογιστής έχει μόνο USB 2, δεν θα υπάρχει καμία διαφορά στην ταχύτητα??

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ. Θα ήθελα να ρωτήσω αν αυτές τις ταχύτητες τις πιάνει μόνο αν έχει και ο υπολογιστής υποδοχή θύρας USB 3?? Αν δηλαδή ο υπολογιστής έχει μόνο USB 2, δεν θα υπάρχει καμία διαφορά στην ταχύτητα??

προφανώς αν είσαι με USB2.0 θα βλέπεις μέχρι 33MB/sec πάνω κάτω...

Δημοσ.

Ntinara παίζει μια χαρά σε USB3.0 port? διότι είχα διαβάσει κάτι προβληματάκια παλιότερα με τους USB3.0 Passport...

τι ταχύτητες πιάνει?

δυστυχως το pc Μου δεν εχει usb 3 ,και ετσι οι ταχυτητες που επιανα ηταν 22MB/sec... :cry:

Δημοσ.

ακόμα και για usb2.0 είναι χαμηλά τα 22MB/sec...

οντως... και σε ενα lg 500αρι 2,5" usb2.0 που εχω μετρησει πηγαινει καπου στα 22 ΜΒ/s ενω με εσωτερικο δισκο στις 7200 στροφες και εξωτερικη θηκη πιανει τα 31-32 MB/s με usb 2.0. Αν το passport σε usb3.0 πιανει μονο τα 30-31MB/s τοτε θα το ελεγα αποτυχια. Καλο το μεγεθος αλλα ειναι σημαντικη και η ταχυτητα.

• Super Moderators
Δημοσ.

160GB WD Scorpio Blue @ 5400rpm σε εξωτερική θήκη με USB2.0 πιάνει 30-32MB/sec, απλά απαράδεκτο το νούμερο για τον Passport...

Δημοσ.

οταν ειχα παει εγω χτες ειχε 3-4 το απογευμα

ακόμα και για usb2.0 είναι χαμηλά τα 22MB/sec...

το ξερω.αλλα δε μπορω να βρω τι σκατα φταιει...

Δημοσ.

Το κακό με τον Κωτσο είναι ότι πάρα πολλούς δίσκους τους έχει στο πανέρι ατσούμπαλα βαλμένους.... Λες και αγοράζεις βρακιά από την λαϊκή! Εγώ μόνο και μόνο για αυτό δεν θα αγόραζα δίσκο από αυτό το μαγαζί! Με κάνουν και νιώθω ότι δεν σεβονται το εμπόρευμα!

Δημοσ.

Καλη η τιμη του κοτσοβολου, παντως γενικα για οσους δεν προλαβαν ή θελουν και μεγαλυτερο, το amazon εχει τον 500gb 2.5" usb3 στα 56 ευρω τελικη, και τον 1tb ιδιο στα 85... Ειδικα ο 1tb ειναι πολυ καλη τιμη για 2.5αρη ΚΑΙ usb3...

Οσον αφορα τις ταχυτητες που λετε παραπανω, σιγουρα ειναι λαθος οι μετρησεις usb3 αποκλειεται να πιανει μονο 3Χ mb/s . Τουλαχιστον 60+ πρεπει να πιανει σε usb3 χωρις αμφιβολια...

Δημοσ.

Το κακό με τον Κωτσο είναι ότι πάρα πολλούς δίσκους τους έχει στο πανέρι ατσούμπαλα βαλμένους.... Λες και αγοράζεις βρακιά από την λαϊκή! Εγώ μόνο και μόνο για αυτό δεν θα αγόραζα δίσκο από αυτό το μαγαζί! Με κάνουν και νιώθω ότι δεν σεβονται το εμπόρευμα!

απο τον Κοτσο που τον πηρα εγω, ολοι ήταν στον ραφι τους...

κανενας με μετρήσεις σε usb 3?? απο περιέργειά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...