Προς το περιεχόμενο

Δοντια

Christosmpa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Δεν ξερω αμα επιτρεπεται αυτο το θεμα.

Χθες εβγαλα τα σιδερακια που ειχα αλλα τα 2 πανω μπροστινα δοντια ειναι προς τα εξω...η οδοντιατρος αλλα μου ειπε τωρα που τελειωσαμε τα σιδερακια θα βαλουμε ενα μασκακι.Αυτο θα βοηθησει τα 2 μπροστινα δοντια;

Ευχαριστω...

Δημοσ.

Τι εννοεις μασκακι ?

Εμενα θυμαμαι ειχαν γινει ολοισια αλλα ηταν εγκλειστοι 4 φρονιμητες πανω & κατω και μου τα ψιλοστραβωσανε παλι ολα

Δημοσ.

οταν σου βγαζουν τα σιδερακια σου βαζουν ενα μασκακι ετσι ωστε να μην γυρισουν παλι τα δοντια τους στην παλια τους θεση δηλαδη στραβα..και θελω να μαθω αμα το μασκακι μπορει να φτιαξει τα μπροστινα δοντια που εχουν βγει προς τα εξω

Αν εννοεις ενα μασελακι που θα φορας το βραδυ μονο στο σπιτι , κατιτετοιο, βοηθαει γενικα.

ναι αυτο βοηθαει για να πανε πισω?

• Moderators
Δημοσ.

Mια χαρα επιτρεπεται.

Αν εννοει το "μασελακι" που θα φορας καθε βραδυ, τοτε ναι θα βοηθησει (απο πειρα). Βεβαια εικαζω πως θα εχει να κανει και με το μεγεθος του προβληματος.

Αν εννοει κατι αλλο, δεν εχω ιδεα, αλλα και παλι, she's the doctor, οποτε πιστευω πως θα βοηθησει. :D

Αν δεν εισαι σιγουρος παντως, δοκιμασε να παρεις και μια δευτερη γνωμη.

Δημοσ.

Mια χαρα επιτρεπεται.

Αν εννοει το "μασελακι" που θα φορας καθε βραδυ, τοτε ναι θα βοηθησει (απο πειρα). Βεβαια εικαζω πως θα εχει να κανει και με το μεγεθος του προβληματος.

Αν εννοει κατι αλλο, δεν εχω ιδεα, αλλα και παλι, she's the doctor, οποτε πιστευω πως θα βοηθησει. :D

Αν δεν εισαι σιγουρος παντως, δοκιμασε να παρεις και μια δευτερη γνωμη.

ναι αυτο το μασελακι...το προβλημα ειναι οτι τα 2-3 πανω μπροστινα δοντια εχουν βγει προς τα εξω...

Δημοσ.

Τι εννοεις μασκακι ?

Εμενα θυμαμαι ειχαν γινει ολοισια αλλα ηταν εγκλειστοι 4 φρονιμητες πανω & κατω και μου τα ψιλοστραβωσανε παλι ολα

Μλκ

τωρα αρχισε να ξεπροβαλλει ο πρωτος, καλυτερα να παω να το κοιταξω.

Εκεινο το ''σιδερακι'' στα μπροστα κατω δοντια μετα απο ποσο καιρο το βγαλατε??

Δημοσ.

δε μας χε..τε λέω εγώ..

Εσείς βγάζετε σιδεράκια, κι εμείς σιγά σιγά μαζεύουμε λεφτά για μασέλες :( :-)

Δημοσ.

offtopic/συμβουλη

φορα τα μασελακια σου οσο σου λεει ο ορθοδοντικος γιατι εγω μετα απο δυο χρονια χωρις συδερακια χρειαζοταν αποδω και περα να τα φοραω για ενα βραδυ καθε 4-5 μερες για να σταθεροποιηθουν πληρος, ε δεν τα φορεσα καθολου για κανα μηνα και ενα δοντι εγιρε πρως τα μεσα πισω απο ενα αλο.

συνεπιες, 8μηνες ξανα σιδερακια + 2 χρονια ακομα μασελακια + 800€ κοστος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...