Ghalepas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Καλησπερα ειναι ευκολο να μου πει κανεις πως θα κανω recovery στο λαπτοπακι μου; ..εχω windows vista και ο δισκος μου ειναι χωρισμενος στα δυο ...χονδρικα τι διαφορα εχει το φορματ απο το recovery? με το recovery διορθωνονται και πχ πιθανα σφαλματα στο δισκο κλπ?
Dbzakias2 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Καλησπερα ειναι ευκολο να μου πει κανεις πως θα κανω recovery στο λαπτοπακι μου; ..εχω windows vista και ο δισκος μου ειναι χωρισμενος στα δυο ...χονδρικα τι διαφορα εχει το φορματ απο το recovery? με το recovery διορθωνονται και πχ πιθανα σφαλματα στο δισκο κλπ? λοιπον: φορματ= σβηνει τα windows και τα ξαναπερναει (δλδ οτι αρχεια ειχες αποθηκευμενα χανονται και αυτα!) recovery= διορθωνει τυχών προβληματα των windows χωρις να χρειαστει να σβησει κανενα αρχειο σου!
panos9553 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Το recovery επαναφερει το laptop στην αρχικη του κατασταση(οπως την πρωτη φορα που τον ανοιξες) και φυσικα Διαγραφει ολα σου τα αρχεια.... Γινεται με συνδιασμο κουμπιων αναλογα με το ποιο laptop εχεις...αν δεν εχεις κανει ηδη recovery disks... H ποιο σημαντικη διαφορα που εχω καταλαβει ειναι οτι απλα με το recovery ναι μεν περνιουνται χωρις κοπο οι drivers αλλα ταυτοχρονα και διαφορα προγραμματα της καθε εταιριας(πχ sony,toshiba,dell) που μπορει να μην θελουμε...
Dbzakias2 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 και φυσικα Διαγραφει ολα σου τα αρχεια.... εγω recovery εκανα στα xp πριν 2 μερες και ειχα ολα μου τα αρχεια ετσι οπως τα ειχα αφησει πριν... (αλλα δεν ξερω αν ισχυει για ολες τις μαρκες διοτι λιγες κατασξευαστικες εταιριες σου δινουν την επιλογη να σωσεις τα αρχεια σου. ηacer παντως σου τα σωζει αυτοματα σε ενα νεο partition)
panos9553 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 εγω recovery εκανα στα xp πριν 2 μερες και ειχα ολα μου τα αρχεια ετσι οπως τα ειχα αφησει πριν... (αλλα δεν ξερω αν ισχυει για ολες τις μαρκες διοτι λιγες κατασξευαστικες εταιριες σου δινουν την επιλογη να σωσεις τα αρχεια σου. ηacer παντως σου τα σωζει αυτοματα σε ενα νεο partition) Στο toshiba μου τα σβηνει,και γενικα αυτο ξερω...απλα κανει back up και εληξε...αλλα ποιος ο λογος να κανεις recovery αν δεν ειναι στην αρχικη του κατασταση το laptop?
Ghalepas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Παιδια σας ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση σας εγω εχω εναν Acer 5230E με επεξεργαστη intel celeron processor 900 ..μπορει καποιος να ψαξει για το συγκεκριμνο μοντελο και να με καθ'οδηγησει με μερικα βηματα για το τι πρεπει να κανω; ..ευχαριστω ???
martyras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δοκίμασε να πατήσεις alt+f10 στην αρχή μόλις εμφανίζεται το σήμα της acer.
Ghalepas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δοκίμασε να πατήσεις alt+f10 στην αρχή μόλις εμφανίζεται το σήμα της acer. Παιδια χθες το προσπαθησα και τελικα το βρηκα ...χθες τελικα καταφερα να κανω recovery ...μεσα απο το περιβαλλον των windows με μια ρυθμιση που ειχε η acer ..σημερα περναω προγραμματα και τελος ...εχει κανεις υποψην του που θα βρω μνημες RAM? ...για τον συγκεκριμενο υπολογιστη? ...εχω την εντυπωση οτι της περνας και τοποθετουνται πολυ απλα? εχω 3 gb και θελω να τα κανω 4 gb ...επισης τι παιζει με τις εταιριες? πρεπει να ειναι οι ιδιες για να αποφυγω να ειναι ''ασυγχρονιστες''?
panos9553 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Παιδια χθες το προσπαθησα και τελικα το βρηκα ...χθες τελικα καταφερα να κανω recovery ...μεσα απο το περιβαλλον των windows με μια ρυθμιση που ειχε η acer ..σημερα περναω προγραμματα και τελος ...εχει κανεις υποψην του που θα βρω μνημες RAM? ...για τον συγκεκριμενο υπολογιστη? ...εχω την εντυπωση οτι της περνας και τοποθετουνται πολυ απλα? εχω 3 gb και θελω να τα κανω 4 gb ...επισης τι παιζει με τις εταιριες? πρεπει να ειναι οι ιδιες για να αποφυγω να ειναι ''ασυγχρονιστες''? Tελικα διαγρφτηκαν τα αρχεια σου με το recovery?
Ghalepas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Tελικα διαγρφτηκαν τα αρχεια σου με το recovery? Ναι διαγραφικαν ολα ...αλλα δεν με πολυ πειραζει γιατι ταινειες κλπ τις εχω ολες σε εξωτερικους δισκους ...τελικα πολυ πρακτικο αυτο το recovery ...και η πλακα ειναι οτι παει σφαιρα τωρααα με μνημε γνωριζει κανεις τπτ ? ..θελετε το μοντελο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.