Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για μητρικη

tuku

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

ειμαι αναμεσα σε αυτες της μητρικες:

1) Asus M4A89GTD PRO(AM3, DDR3, 890GX, VGA)

2) Gigabyte 880 GM UD2H (sAM3, 880G, DDR3, VGA)

3) MSI 880GMA-E45 (sAM3, 880, DDR3, VGA)

θελω να φτιαξω ενα φτηνω συστημα , η χρηση που κανω ειναι facebook (και οτι παιχνιδι εχει μεσα ...) βιντεακια στο youtube , και αν γινεται καμια hd ταινια .

ενας γνωστος μου ειπε οτι αυτες οι καρτες που εχουν ενσωματομενη καρτα γραφικων δεν παιρνουν αλλες καρτες γραφικων σε περιπτοση που θελεις να αναβαθμισεις το συστημα σου ισχυει αυτο;

το υπολοιπο συστημα θα εχει:

AMD Athlon II X2 250

4 gb ram

500 gb σκληρο

Δημοσ.

καλησπερα

ειμαι αναμεσα σε αυτες της μητρικες:

1) Asus M4A89GTD PRO(AM3, DDR3, 890GX, VGA)

2) Gigabyte 880 GM UD2H (sAM3, 880G, DDR3, VGA)

3) MSI 880GMA-E45 (sAM3, 880, DDR3, VGA)

θελω να φτιαξω ενα φτηνω συστημα , η χρηση που κανω ειναι facebook (και οτι παιχνιδι εχει μεσα ...) βιντεακια στο youtube , και αν γινεται καμια hd ταινια .

ενας γνωστος μου ειπε οτι αυτες οι καρτες που εχουν ενσωματομενη καρτα γραφικων δεν παιρνουν αλλες καρτες γραφικων σε περιπτοση που θελεις να αναβαθμισεις το συστημα σου ισχυει αυτο;

το υπολοιπο συστημα θα εχει:

AMD Athlon II X2 250

4 gb ram

500 gb σκληρο

ποιες κάρτες; Μητρικές εννοεί; Και γιατί παρακαλώ δεν παίρνουν άλλες κάρτες γραφικών;

Πόσα διαθέτεις για μητρική; Τα άλλα τα έχεις πάρει; Αν όχι μέχρι πόσα διαθέτεις σύνολο;

Edit: και ποια οθόνη έχεις;

Δημοσ.

καλησπερα

ναι για τις μητρικες καρτες , (το σκεπτικο μου ειναι να γλιτώσω τωρα απο την καρτα γραφικων και να δωσω λιγο ποιο πολλα για την μητρικη για να μπορω βα κανω αναβαθμιση στο μελλον)

δεν εχω αγορασει ακομα τιποτα

υπολογιζω να δωσω στα 250-300

οθονη θα παιζει σε μια acer 21 και σε μια lg 32 hd

Δημοσ.

Mπορείς να βάλεις κάρτα γραφικών κανονικότατα!

300 ευρώ για κουτί; έχεις πληκτρολόγια ποντίκια και τέτοια;

Δημοσ.

Ωραια η συνθεση μανο...

αλλα υπερβολη δεν του ειναι ο τετραπυρηνος γιαυτα που θελει?

και με τον τριπυρηνο μια χαρα κανει την δουλεια του.μην σου πω με τον διπυρηνο.

(φυσικα καλυτερα να παρει τον τετραπυρηνο).

Δημοσ.

Μια χαρά η σύνθεση του Μάνου... Εκεί που έχει πέσει ο Χ4 είναι αμαρτία να πάει σε κάτι πιο κάτω παρόλο που θα τον καλύψει και ο 3πυρινος όπως λέει ο Θανούλης ;)

+1 από μένα όπως είναι η σύνθεση

Δημοσ.

Να προτεινω κατι παρατολμο?ετσι και αλλιως για την χρηση που τον θελει τον καλυπτει και ο διπυρηνος.

να δει και αυτον AMD Athlon II X3 450 3.2 GHz ΤΙΜΗ 61.97 €

για ειναι σχεδον μεσα στο budget του και που ξερεις,μπορει και να ξεκλειδωσει.....

(τι να κανω ρε παιδια,δεν μπορω να προτεινω κατι αλλο.θελω επεξεργαστες που να ξεκλειδωνουν)....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...