Dexterpap Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Γεια σας παιδια,εχω ενα προβλημα σχετικα με τον card reader driver στο λαπτοπ μου.Συγκεκριμενα τα windows 7 μου εμφανιζουν σαν προβλημα οτι λειπει ο card reader driver.Εχω εγκαταστησει πολλες φορες το driver αλλα παλι μου εμφανιζει το ιδιο. Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει; Ευχαριστω πολυ!
ss13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Γεια σας παιδια,εχω ενα προβλημα σχετικα με τον card reader driver στο λαπτοπ μου.Συγκεκριμενα τα windows 7 μου εμφανιζουν σαν προβλημα οτι λειπει ο card reader driver.Εχω εγκαταστησει πολλες φορες το driver αλλα παλι μου εμφανιζει το ιδιο. Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει; Ευχαριστω πολυ! Μοντέλο υπολογιστή ; Υπάρχει κανένα κίτρινο ερωτηματικό στην Διαχείρηση Συσκευών ;
Dexterpap Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Ειναι Turbo-x,model:W76T.Στην διαχειριση συσκευων δεν υπαρχει κιτρινο ερωτηματικο.
ss13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Ειναι Turbo-x,model:W76T.Στην διαχειριση συσκευων δεν υπαρχει κιτρινο ερωτηματικο. Κοίτα μήπως σε βοηθήσει !! http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-hardware/i-am-having-a-problem-with-my-media-card-reader-i/d1f66bad-5c0c-4502-afe4-586a6a76db2d
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.