Προς το περιεχόμενο

ΕΠΕΙΓΟΝ: Προβλημα με το Welcome Back πακετο του PSN

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκατσα σημερα να βαλω το Welcome Back που δινει ως δωρο η Σονυ αλλα ειδα οτι δεν υπαρχει πουθενα.

εψαξα στο psn store και πηγα και στο account management/services αλλα δεν το βρηκα πουθενα το πακετο.

στο νετ διαβασα οτι η προσφορα εληγε στις 3 Ιουλιου αλλα ειδα οτι πηρε παραταση και θα ληξει στις 5 Ιουλιου αυριο δηλαδη.

Παρολα αυτα εγω την προσφορα δεν την βρισκω πουθενα.τι στο καλο συμβαινει;

1.μηπως η παραταση ισχυει μονο για το αμερικανικο store?

2.μηπως φταιει το account μου; νομιζω τοχα βαλει στην ιρλανδια για region.

3.μηπως χρειαζεται να κανω καποια εξτρα ενεργεια; να αλλαξω καποιον κωδικα κατι;

4.αν φτιαξω ενα καινουργιο account θα ισχυει σε αυτο η προσφορα;

5.αν αλλαξω το region του account μηπως εμφανιστει η προσφορα;

καμια ιδεα,κατι; να στειλω κανα εμαιλ στην Σονυ; αν ναι που ακριβως να το στειλω;

τεσπα λογικα τοχασα το πακετο αλλα οποιος εχει καποια ιδεα να ριξει ας το πει.

υγ.εχω κανει update τα παντα στο ps3.φυσικα και το χρηστιμοποιουσα οταν εγινε το συμβαν με το δικτυο.

η πλακα ειναι οτι μου εμφανιζει ενα welcome back μηνυμα αλλα αυτο ειναι για το Home!!

Δημοσ.

μα τι μ...κες.το κανανε extended στις ΗΠΑ αλλα φανταζομαι οχι για Ευρωπη.κλασσικα.

στα φορουμς τους βριζουν αυτη την στιγμη.

τεσπα,φακ ιτ πιο πολυ το dead nation με ενοιαζε για να παιξω με ενα φιλο μου αλλα δεν εκατσε.

Δημοσ.

Sorry ρε killik, αλλα δε φταινε αυτοί που μέσα σε ένα μήνα εσύ δεν αξιώθηκες να χρησιμοποιήσεις τη προσφορά τους.

Όσο αναφορά για τη παράταση στην Αμερική, απλά αυτοί ήταν πιο τυχεροί από εμάς. Είχαν ενημερώσει μάλιστα ότι αυτές τις μέρες θα το έκοβαν, οπότε δεν είναι μαλ_κες όπως λες. Άλλος έχει το φταίξιμο.

Δημοσ.

Μ αρεσει ρε παιδια που ενω το ξερατε εδω και 1 μηνα για το προγραμμα τωρα αξιοθηκατε να το χρησιμοποιησετε και τωρα εχουμε 450 threads για το welcome back :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...