Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εικονίδιο volume iphone 4

EstellePr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι που σήμερα παρατήρησα. Είτε το έχω αθόρυβο, είτε κανονικό, με το που με καλεί κάποιος, πετάγεται στην οθόνη η ένδειξη του μεγαφωνου. (το εικονίδιο που πετάγεται όταν αλλάζεις πχ απο κανονικό σε αθόρυβο), μόνο που όταν το έχω αθόρυβο, πετάγεται σκέτο το εικονίδιο του μεγάφωνου, ενώ όταν είναι στο κανονικό, μαζί με το εικονίδιο, απο κάτω έχει και το level bar του volume.

Το έχει κανείς άλλος αυτό?

Είναι bu default?

Είναι κάποιο bug? Ν' ανησυχώ?

Δημοσ.

Όταν το έχεις στο αθόρυβο και φτάνει κλήση, παραμένει αθόρυβο ή χτυπάει κιόλας; Κάτι παρόμοιο είχα παλιά στο 3G και χτυπούσε όταν ήταν στο αθόρυβο! Λύθηκε με μία επανεγκατάσταση του fw!

Στο 4 με fw 4.1 δεν μου συμβαίνει κάτι τέτοιο, δηλαδή να βγαίνει το καμπανάκι στην οθόνη όταν το έχω στο αθόρυβο και δέχομαι κλήση.

Δημοσ.

Όταν το έχεις στο αθόρυβο και φτάνει κλήση, παραμένει αθόρυβο ή χτυπάει κιόλας; Κάτι παρόμοιο είχα παλιά στο 3G και χτυπούσε όταν ήταν στο αθόρυβο! Λύθηκε με μία επανεγκατάσταση του fw!

Στο 4 με fw 4.1 δεν μου συμβαίνει κάτι τέτοιο, δηλαδή να βγαίνει το καμπανάκι στην οθόνη όταν το έχω στο αθόρυβο και δέχομαι κλήση.

Παραμένει αθόρυβο, γενικά, το μόνο πρόβλημα είναι που εμφανίζεται το καμπανάκι. Σήμερα θα του κάνω ένα restore, μήπως και φτιάξει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...