Προς το περιεχόμενο

visual basic .exe

sotos888

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας,παλια ειχα φτιαξει μια εφαρμογη .exe με visual basic 8 και μετα απο καιρο σβηστηκαν τα παντα απο το σκληρο μου και αναγκαστηκα να κανω φορματ και παλι εγκατασταση τα παντα....αλλα δεν μπορω τωρα πια να επεξεργαστω το προγραμμα μου :( γιατι εχω μονο το .exe αρχειο οχι το VB :( τι θα κανω? σας παρακαλω βοηθιστε με να μπορεσω να ξαναερχω παλι προσβαση στον κωδικα του αρχειο....ευχαριστω πολυ..και μακαρι να βρειτε μια λυση

και αν το θεμα το ποσταρα αλλου παρακαλω να το μεταφερεται. :mrgreen:

σας παρακαλω πολυ απαντηστε μου

Δημοσ.

το θεμα επρεπε να παει στον προγραμματισμο αν απο ολα τα αρχεια εχεις μονο το .exe τοτε δεν μπωρεις να το επεξεραγαστης το αρχειο σου με τιποτα σκεψου ομως αν γινοταν αυτο με ενα αρχειο .exe βλεπαμε πως εχει δημιουργηθει καθε προγραμμα δηλαδη τι εντολες χρησιμοποιησε η εταιρια αυτη .

Δημοσ.

ενταξει μπορει να μην το βρουμε εμεις που απλα χρησιμοποιουμε τον υπολογιστη για να σερφαρουμε στο ιντερνετ ομως κανενα χακερακι θα ξερει :mrgreen: σας παρακαλω βοηθιστε μεεε

και κατι ακομα ενας μου τον γνωρισα στο διαδικτυο του εδωσα το προγραμμα και βρεικε ολους τους κωδικες πως το εκανε αυτο? του ειπα πως γινετε και δεν μου ειπε..και ουτε προκειτε..

Δημοσ.

ενταξει μπορει να μην το βρουμε εμεις που απλα χρησιμοποιουμε τον υπολογιστη για να σερφαρουμε στο ιντερνετ ομως κανενα χακερακι θα ξερει :mrgreen: σας παρακαλω βοηθιστε μεεε

σου λεω με το .exe δεν μπορεις να το ανοιξης μονο αν κανεις disc recovery και βρεις το χαμενο αρχειο .VB

Δημοσ.

κριμα γιατι αυτος ο δισκος δεν υπαρχει τον ειχα αντικαταστηση πριν κατι μηνες...εκοινος πως τα βρηκε?τι θα κανω....με ενα απλο σημειοματαριο μπορω να το κανω edit αλλα μου βγαζει αλαμπουρνεζικα...δεν υπαρχει τιποτα να τα κανω decrypt?

Δημοσ.

κριμα γιατι αυτος ο δισκος δεν υπαρχει τον ειχα αντικαταστηση πριν κατι μηνες...εκοινος πως τα βρηκε?τι θα κανω....με ενα απλο σημειοματαριο μπορω να το κανω edit αλλα μου βγαζει αλαμπουρνεζικα...δεν υπαρχει τιποτα να τα κανω decrypt?

με το αρχειο .exe ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ !!!!

Δημοσ.

με το αρχειο .exe ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ !!!!

φιλε μπορεις να μπου απαντησεις τοτε εκοινος πως τα βρεικε ολα??μονο με το .exe ξενος ηταν συγκεκριμενα και μου ειπε οτι δεν θα μου πει με τιποτα πως το βρεικε..κανεις αλλος που να ξερει?

Δημοσ.

δεν μου εχει πει πως το βρηκε παντος εγω το εστειλα το προγραμμα και αυτος μου ειπε ολο το κωδικα ακριβος οπως το ειχα γραψει...

Δημοσ.

Να στο έδωσε ακριβώς όπως ήταν αρχικά το θεωρώ απίθανο, και το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ήταν να τον έχεις δημοσιεύσει κάπου (ή με κάποιον άλλο μαγικό και "χακερίστικο", όπως λες, τρόπο να είχε ήδη τον πηγαίο κώδικα) και απλά να στον γύρισε.Πιο πιθανό είναι να εφάρμοσε τεχνικές για reverse engineering και να σου παρουσίασε παρόμοιο κώδικα με τον δικό σου. Ακόμα πιο πιθανό είναι να σου λέει μπαρούφες μπας και σε πιάσει κορόιδο... Που είναι το δείγμα (αν σου έστειλε κιόλας) να το δούμε κι εμείς;

Δημοσ.

θελω να ομολογισω κατι...:D το προγραμμα εχει σχεση με phishing δηλαδη λεει username password για κατι τα συμπληρωνουν και στελνονται στο email μου ο τυπος δεν ειχε τιποτα παραπανω απο το προγραμμα και μου τα εδωσε οπως ηταν! δηλαδη το gmail που ειχα βαλει και το password....

Δημοσ.

δεν σα δουλευω ρε παιδια αυτη ειναι η αληθεια...αν καταλαβατε...μου εδειξε ακριβος τον κωδικα του phising προγραμματος μου...το πως το εκανε αυτο δεν καταλαβαινω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...