Προς το περιεχόμενο

απο pstn σε isdn??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φυσικά και μπορείς όπως και ολα τα αλλα.

Απλά μερικά έχουν επιπλέον λεπτομέρεις και μερικά οχι

οκεπ thnks

Βασικα ξερω ρουτερ με πολυ υψιλοτερη τιμη που δεν εχεις αυτην την δυνατοτητα γιαθτο το ειπα...

νομιζω πως θα το παρω...!

Δημοσ.

Πάρτο δεν θα το μετανιώσεις και οταν με το καλό το βάλεις επάνω πες μας στατιστικά στα πόσα κλειδώνει κτλπ

Δημοσ.

Πάρτο δεν θα το μετανιώσεις και οταν με το καλό το βάλεις επάνω πες μας στατιστικά στα πόσα κλειδώνει κτλπ

Ναι .. να δω αν θα εχει διααφορα με τα d-link..

Το wifi n ομως τι ειναι? εχει σχεσει με την αποδωση του wifi ?

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι είναι το πιο γρήγορο WiFi, πρέπει να το υποστηρίζει όμως και η συσκευή που συνδέεται με το router πχ το laptop...

Δημοσ.

xmmm δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα με την μεταφορα με τα 2 και 3 mpbs που πιανω εγω...

Το pc μου και το ps3 [τα οποια με ενδιαφερουν και περισσοτερο] τα εχω συνδεδεμενα με ethernet [μεσα απο switch ομως] οποτε δεν με νοιαζει και πολυ το wifi,η ταχυτητα του δλδη γτ ουτος η αλλος δεν προκοιτε ποτε να το φτασω στα ορια του αλλα η εμβελια του με ενδιαφερει λιγο...

το d-link που ειχα απο οσο ηξερα εχει αυτονομια 100-150m παρολο αυτα στο ισογειο[3 οροφοι πιο κατω] το σημα ηταν αθλιο!

Με αυτο θα γινεται το ιδιο η ειναι ισχιροτερο?

Δημοσ.

psssssss

Κουφαθηκα τωρα!!!!!!!!!!!

Γιατι δεν μου λεγατε τοση ορα οτι υπαρχει αυτο το τερας να παω να το καπαρωσω????????????????????????

το wifi n τι ειναι??

Δεν εχει προβλημα το chipset του με τις ''απαιτήσεις'' της forthnet ε?

wi fi n=150 mbps η και 300 Mbps αντιγια 54 mbps που ειναι το 802.11g.Θα σου ειναι χρησιμο αν μεταφερεις μεγαλυτερα αρχεια.οχι δεν εχει προβλημα το chipset του.

Με αυτο το ρουτερ μπορω να δω τα στατιστικα της γραμης μου? snr attenuation και που κλειδωνει?

σε ολα τα ρουτερ του κοσμου σχεδον.με εξαιρεση μερικα Linksys Που το εχουν σε Hidden page λες και ειναι μυστικο.τα ζωα.

οκεπ thnks

Βασικα ξερω ρουτερ με πολυ υψιλοτερη τιμη που δεν εχεις αυτην την δυνατοτητα γιαθτο το ειπα...

τα vigor ειναι κανονικα ακριβα.αυτο ειναι φτηνο γιατι ειναι branded απο την altec που εκλεισε.αλλα εχει οδηγιες πως να του αλλαξεις firmware και να του βαλεις generic οποτε εισαι μια χαρα.μονο το Logoθα μεινει

Ναι .. να δω αν θα εχει διααφορα με τα d-link..

Το wifi n ομως τι ειναι? εχει σχεσει με την αποδωση του wifi ?

βλεπε πιο πανω

xmmm δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα με την μεταφορα με τα 2 και 3 mpbs που πιανω εγω...

Το pc μου και το ps3 [τα οποια με ενδιαφερουν και περισσοτερο] τα εχω συνδεδεμενα με ethernet [μεσα απο switch ομως] οποτε δεν με νοιαζει και πολυ το wifi,η ταχυτητα του δλδη γτ ουτος η αλλος δεν προκοιτε ποτε να το φτασω στα ορια του αλλα η εμβελια του με ενδιαφερει λιγο...

το d-link που ειχα απο οσο ηξερα εχει αυτονομια 100-150m παρολο αυτα στο ισογειο[3 οροφοι πιο κατω] το σημα ηταν αθλιο!

Με αυτο θα γινεται το ιδιο η ειναι ισχιροτερο?

100-150 μετρα ειναι σε πληρη οπτικη επαφη.οπως ολα τα ρουτερ.τωρα για τους οροφους δυσκολο να παιξει 3 οροφους πιο κατω.το πατωμα με τσιμεντα πλακακια μαρμαρα σιδερα ειναι μεγαλο εμποδιο οποτε κανενα νορμαλ ρουτερ δεν ειναι σιγουρο οτι θα παιξει.εκει θες repeater η με καλωδιο η Powerlines κτλ.κατα τα αλλα εχει νορμαλ σημα το vigor.

Δημοσ.

ναι linksys ταν αυτο που κοιταγα... και παρολο που κανει πολυ περισσοτερα δεν εχει τι δυνατοτητα να δεις attenuation snr κτλπ ή ειναι κρυφα στο interfaace οπως ειπες και εσυ...

Δημοσ.

οκεπ thnks

ναι linksys ταν αυτο που κοιταγα... και παρολο που κανει πολυ περισσοτερα δεν εχει τι δυνατοτητα να δεις attenuation snr κτλπ ή ειναι κρυφα στο interfaace οπως ειπες και εσυ...

νομιζω σε ολα τα Linksys γινεται απλα το μενου ειναι κρυφο.στα παλια μοντελα wag354 wag200 το εβλεπες.τωρα γιατι δεν το εκαναν να φαινεται δεν ξερω.το θεωρω απαραδεκτο.και με dmt tools θα μπορουσες να τα δεις βεβαια.και ο Provider μπορει να στα πει αφου τα βλεπει συνηθως μεσα απο το dslam.αλλα και αλλο ρουτερ πανω να κουμπωνεςθα τα βλεπες.απλα ειναι κρυφα.αμα ψαξεις google θα δεις

πχ

http://www.google.gr/#sclient=psy&hl=el&source=hp&q=linksys+hidden+page&aq=0&aqi=g1&aql=&oq=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=529b0c6965bb792d&biw=1175&bih=569

Are there any hidden pages available?

Pages and content may vary with different firmware.

System Info -- Provides general information such as MACs and revision information.

SysInfo1 -- Provides mainly hardware information

Site Survey -- Searches for other nearby access points (N/A on Linksys firmware)

Wireless Active Table -- Displays active wireless clients

Cysaja -- Provides non-human readable information on router.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...