Προς το περιεχόμενο

απο pstn σε isdn??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα και παλυ!!! xd

Exoντας λυσει τα προβληματα με τις αποσυνδεσεις μου ,εχω να κανω τις εξεις παρατηρισεις!

Η forthnet δεν μου δινει αλλον εξοπλισμο δωρεαν με την δικαιολογια οτι και καλα αυτος που μου ειχαν δωσει τεριαζει με το πακετο μου και δεν ειναι υποχρεομενοι να μου δωσουν αλλο.

Και ετσι σκευτομουν...αν αλλαξω την γραμμη μου σε isdn προφανως τοτε δεν θα κανει ο εξοπλισμος που μου ειχαν δωσει αρα θα μου δωσουν καινουριο για γραμμεσ isdn!|

Οποτε το πηρα αποφαση και λεω να αλαξω την γραμη μου σε isdn και αρχικα θα ηθελα να πω οτι εχω ακουσει πως και καλα στην isdn η γραμμη ειναι πιο καθαρη επειδη το σημα ειναι μονο ψιφιακο απο το σπιτι σου μεχρι τον παροχο η κατι τετοιο δεν ξερω... ισχιει αυτο?

και επισης εκτοσ απο τον εξοπλισμο ιντερνετ[μοντεμ,σπλιτερ και φιλτρακια]Δεν χρειαζεται καποια αλλη αλαγη ε?

Προφανως θα χρειαστει να πληρωσω για αυτην ητν αλλαγη ποσο περιπου θα κοστισει και το πακετο που θα ειμαι θα ειναι το ιδιο? δεν θα χρειαστει να αλλαξω ε?

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν πρόκειται να αλλάξει προς το καλύτερο ο συγχρονισμός του router και από ότι γνωρίζω όσοι έχουν adsl over isdn έχουν ελαφρώς χαμηλότερο συγχρονισμό από ότι αν είχαν over pstn...

δυστυχώς δεν θυμάμαι πόσο πληρώνεις για την αλλαγή αλλά μην ξεχνάς ότι θα πληρώνεις και περισσότερα κάθε μήνα λόγω isdn...

Δημοσ.

δεν πρόκειται να αλλάξει προς το καλύτερο ο συγχρονισμός του router και από ότι γνωρίζω όσοι έχουν adsl over isdn έχουν ελαφρώς χαμηλότερο συγχρονισμό από ότι αν είχαν over pstn...

δυστυχώς δεν θυμάμαι πόσο πληρώνεις για την αλλαγή αλλά μην ξεχνάς ότι θα πληρώνεις και περισσότερα κάθε μήνα λόγω isdn...

Bασικα αυτην την στιγμη συγχρονιζω στα 3100 -3400 και το atenuetion μου ειναι γυρο 45-46-47 .

ποσο χειροτερα να γινει???????? Σε λιγο δεν θα εχω καν νετ...

Εγω και με 2,5-3 mpbs δεν εχω προβλημα απλα θελω πιο σταθερη συνδεση ,και μιας και θελω και καινουριο router που κοστιζει 70ε προτιμο να αλλαξω σε isdn αφου ιποτιθετε οτι θα εχω καλιτερο attenuation και πιο σταθερο snr

___

ενοεις οτι θα αλλαξει το ''παγιο''?

τα στατιστικα της γραμης μου αυτην την στιγμη http://img546.imageshack.us/img546/3738/vvvvvv.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στη γραμμή σου το οποίο να σου βάζει τρελό attenuation, η αλλαγή σε isdn δεν πρόκειται να σου προσφέρει χαμηλότερο attenuation...θα μείνει σταθερό επειδή η απόσταση από το DSLAM παραμένει σταθερή...

ναι προφανώς αλλάζει το πάγιο...

Δημοσ.

αν δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στη γραμμή σου το οποίο να σου βάζει τρελό attenuation, η αλλαγή σε isdn δεν πρόκειται να σου προσφέρει χαμηλότερο attenuation...θα μείνει σταθερό επειδή η απόσταση από το DSLAM παραμένει σταθερή...

ναι προφανώς αλλάζει το πάγιο...

το attenuation μου δεν θα αλλαξει στο παραμικρο?

Δημοσ.

κατά πάσα πιθανότητα όχι... :-(

Xmmm και τι να κανω εγω τωρα?

να μηνω pstn και να παω να αγορασω ρουτερακι?

ή να αλλαξω σε isdn που θα μου το δωσουν δωρεαν ,και απο οτι μου ειπες τα πραγματα οχι απλως δεν θα καλιτερευσουν αλλα θα συγχρονιζω και πιο χαμηλα?

• Super Moderators
Δημοσ.

προσωπικά δεν θα άλλαζα σε isdn, από την στιγμή που δεν πρόκειται να βελτιωθεί κάτι...

γιατί χρειάζεσαι νέο router?

παρεπιπτόντως είναι σίγουρο ότι παρέχει η Forthnet ADSL Over ISDN?

μια εξήγηση για τον χαμηλότερο συγχρονισμό όταν έχουμε adsl over isdn http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3900345&postcount=6

Δημοσ.

προσωπικά δεν θα άλλαζα σε isdn, από την στιγμή που δεν πρόκειται να βελτιωθεί κάτι...

γιατί χρειάζεσαι νέο router?

παρεπιπτόντως είναι σίγουρο ότι παρέχει η Forthnet ADSL Over ISDN?

μια εξήγηση για τον χαμηλότερο συγχρονισμό όταν έχουμε adsl over isdn http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=3900345&postcount=6

ειχα ενα ασυρματο modem router της d-link και ειχα αποσινδεσεις καθε 2-5 λεπτα...Αρχικα ιπηρχε βρχικυκλωμα στην γραμη μου το οποιο και διορθωσα .Παρολο αυτα οι αποσινδεσεις συνεχιζονταν πιο αρεα πλεον αλλα...

Μου προτιναν να δοκιμασω με αλλο ρουτερακι το οποιο και δουλευω αυτην την στιγμη και ολα ειναι μια χαρα δεν εχω αποσινδεσεις...

Και ετσι προφανως εχει προβλημα η forthnet με το cipset των σιγκεκριμενων μοντεμ και ιδικοτερα με το σνρ το οποιο ειναι αρκετα χαμηλο στην forthnet με αποτελεσμα να δημιουργοθνται οι αποσινδεσεις....

και επειδη τωρα το μοντεμακι δεν εχει wifi και εγω το χριαζομαι...Θελω αλλο μοντεμ!!!του στυλ thomson ή linksys

• Super Moderators
Δημοσ.

Χτύπα το Vigor 2700vg να βρείς την ησυχία σου

αν δεν θέλει WiFi N, τότε είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές και η τιμή προσφοράς είναι από άλλο πλανήτη...

Δημοσ.

psssssss

Κουφαθηκα τωρα!!!!!!!!!!!

Γιατι δεν μου λεγατε τοση ορα οτι υπαρχει αυτο το τερας να παω να το καπαρωσω????????????????????????

το wifi n τι ειναι??

Δεν εχει προβλημα το chipset του με τις ''απαιτήσεις'' της forthnet ε?

Δημοσ.

Φυσικά και μπορείς όπως και ολα τα αλλα.

Απλά μερικά έχουν επιπλέον λεπτομέρεις και μερικά οχι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...