kapodistrias Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Γεια σας, δεν μου δείχνει τίποτα ο υπολογιστής όταν τον ανοίγω και δεν κάνει ούτε το σχετικό beep η μητρική...λέτε να κάηκε; Μπορώ να διαπιστώσω τι φταίει χωρίς να το πάω σε κάνα μαγαζί; Thanks. (να μεταφερθεί στο hardware!)
d3m0n Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Ποια μητρική έχεις; Έτσι στο ξαφνικό άρχισε να μην ανοίγει; Ξεκίνα με ένα clear cmos και κάνε boot με μόνο τα βασικά πάνω.
kapodistrias Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Ποια μητρική έχεις; Έτσι στο ξαφνικό άρχισε να μην ανοίγει; Ξεκίνα με ένα clear cmos και κάνε boot με μόνο τα βασικά πάνω. Έχω μια ASROCK 945G. Ήμουν με μια μπλε οθόνη. Κολλούσε στο classPNP.sys αρχείο. Έκανα επιδιόρθωση με τα win 7. Μπήκα κανονικά μετά και ξαφνικά κάνει ένα boop και σβήνουν τα πάντα εκτός από το τροφοδοτικό και το λαμπάκι λειτουργίας. Το clear cmos να το κάνω με την μπαταρία;
d3m0n Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Ναι με την μπαταρία το κάνεις. Βγάλτο από το ρεύμα και βγάλε τη μπαταρία 1-2 λεπτά. Και άμα καταφέρεις και το ανοίξεις, καλύτερα κάνε ένα clean install στα windows.
kapodistrias Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Οκ άνοιξε με το ίδιο παλιό πρόβλημα. Πάω να βάλω τα ubuntu από το usb και τρώει kernel panic! No filesystem could mount root Kernel panic - not syncing: VFS:unable to mount root fs...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.