DaniBatigol Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 καλησπερα.θα ηθελα την βοηθεια σας.θα αλλαξω τον σκληρο δισκο(γτ ο παλιος καηκε)και με την ευκαιρια θα ηθελα να κανω μια αναβαθμιση. 1...θελω να μεγαλωσω την μνημη ram(εχω ram teamxtreem 2gb kit ddr2 800 4-4-4-12) 2...τι σκληρο δισκο μου προτεινετε?(ειχα HDD SATA II 500gb SEAGATE 32mb 7200rpm) 3...και μια καρτα γραφικων (εχω SVGA SPARKLE GF 8800GT 512mb) εχω επεξεργαστη CPU INTEL CORE 2 quad Q6600(s775/2,4Ghz).διαθετω περιπου 250 ευρο και για τα 3.και επισης εχω συνδεσει το pc με μια lcd τηλεοραση 32'' που εχει υποδοχη s-video(αναθεμαμε αν ξερω τι ειναι αυτο). δεν ξερω δλδ ακριβως την αναλυση της.το 2004 την πηρα αν θυμαμαι καλα. επεισης τα αλλα χαρακτηρηστικα του pc ειναι: M/B asus p5k(s775,ddr2,P35) και τροφοδοτικο 550watt-24pin chiefte το pc το θελω για ταινιες,μουσικες και παιχνιδια. αυτα...αν μπορει καποιος να βοηθησει γτ δεν ειμαι και πολυ σχετικος.Α!συγνωμη για την πολυλογια..ευχαριστω..
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Ξεκινας απο εδω Xigmatek Gaia SD1283 ΤΙΜΗ 24.72 € για να τον πας περιπου 3ghz Μετα για δισκο πας εδω Samsung 1TB SpinPoint F3 HD103SJ SATA II 7200rpm 32MB ΤΙΜΗ 46.96 € Για μνημες σε περιπτωση που εχεις 64 bit λειτουργικο και καλυτερα αυτα να ειναι windows 7 πας εδω Kingston 1GB DDR2 Non ECC CL5 800MHz ΤΙΜΗ 12.71 € αλλα 2 τεμαχια οποτε 25.42 (λογικα θα παιξουν με αυτες που εχεις τωρα απλα θα συγχρονιστουν μεταξυ τους στα timings της τελευταιας. Παρε και μια καρτα γραφικων να εισαι ανετος ATI Radeon HD6850 1GB DDR5 (Club 3d) ΤΙΜΗ 146.80 € Συνολο 243,9 Ποια μητρικη εχεις για να δουμε το θεμα με τις μνημες. Edit:οπα ακυρο μετα την ειδα την μητρικη.λογικα θα παιξουν οι μνημες.
rafail1994 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 1)Τι windows έχεις ; 2)Για σκληρό δίσκο πας στον Samsung Spinpoint F3 1TB 3)Για κάρτα γραφικών μιας και έχεις καλό επεξεργαστή και τροφοδοτικό πάρε την 6850
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 1)Τι windows έχεις ; 2)Για σκληρό δίσκο πας στον Samsung Spinpoint F3 1TB 3)Για κάρτα γραφικών μιας και έχεις καλό επεξεργαστή και τροφοδοτικό πάρε την 6850 Τσ τσ τσ καλα σε λεει η αλλη οτι σκουριασες
rafail1994 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Τσ τσ τσ καλα σε λεει η αλλη οτι σκουριασες Χαχαχα ασχολούμαι και με άλλα πράγματα για αυτό
DaniBatigol Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 windows 7 εχω.μεχρι πριν καει ο σκληρος μου βσκ δεν ειχα κανενα προβλημα να παιξω COD,το τελευταιο assasins creed η και το fall out.το μονο προβλημα μου ηταν πως οταν υπηρχε πολυκοσμια ετρωγε κατι φλασιες και κολλουσε για δευτερολεπτα.γι'αυτο θελω να κανω αναβαθμιση.γενικα ειχε καλη ταχυτητα δεν ειχα παραπονο.πριν 3.5 χρονια τον πηρα και εκτος απο το οτι καηκε το τροφοδοτικο περσυ δεν ειχα κανενα προβλημα.εχω σκοπο να τον αναβαθμιζω καθε 3 χρονια (αν δεν ανατιναζετε καθε τοσο...)
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 ναι,ποια 7αρια εχεις?32 η 64 bit?γιατι τα 32 bit δεν θα αναγνωρισουν ολη την μνημη αμα βαλεις 4 gigabyte στο συνολο? την 8800 μπορεις να την πουλησεις και οσο πιασει.
DaniBatigol Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 αααααααααααααααα!!!!64αρια εχω.(αργω αλλα τα πιανω ) και αυτο το s-video αν παρω τετοιο καλωδιο και το συνδεσω στη τιβι θα εχει καλυτερη εικονα η να κρατισω αυτο που εχω απο την μανα του?(ειχα αγορασει οθονη lg και μετα ειδα το ζωον οτι εχει υποδοχη η τηλεοραση μου...και απλα εβαλα το ιδιο καλωδιο στην τιβι)
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Ωραια αφου εχεις 64αρια δεν θα εχεις προβλημα με την ποσοτητα της μνημης. τωρα για το εαν ειναι συμβατες με τις υπολοιπες,η λογικη λεει οτι δεν θα εχεις κανενα προβλημα.εαν μπορει να το επιβεβαιώσει και καποιος αλλος.... Για το s-video που ρωτας,ειμαι παντελως ασχετος σε αυτο το θεμα.ας πει καποιος αλλος. Μην ξεχασεις να απρεις την ψυχτρα για να τον πας καμια 3.0 ghz.
DaniBatigol Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 και επισης η τιβι εχει 50-60ΗΖ.δεν ξερω τι αναλυση εχει.τα χαρτια πρεπει να ειναι καπου στον θερμαικο τωρα και δεν τα ειχα δει απο την χαρα μου...ημοθν λιγο καθυστερας τοτε.πρωτη επαφη με την τεχνολογια οκ δεν πειραζει για το καλωδιο.ετσι κι αλλιως ικανοποιημενος ημουν με την εικονα.ευχαριστω πολυ παντως για την βοηθεια...
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Αφου εισαι και απο Θεσσαλονικη προτιμησε το μαγαζι visionstudio που ειναι τα Links πιο πανω.
DaniBatigol Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 απο πανω ειμαι αλλα εχω κατεβει κατω για καποιο διαστημα(αθηνα). και μια ακομη ερωτηση και σορρυ αν κουραζω.σε ενα αλλο φορουμ μου ειπαν να παρω εναν SSD δισκο και να εγκαταστησω εκει τα windows και οτι αλλο πργραμμα θελω να ειναι ενεργο και να παρω και εναν HDD να τον εχω σαν ντουλαπα.και καλα για καλυτερη ταχυτητα.μια γρηγορη ματια που εριξα ειδα οτι ειναι πανακριβη με αστεια χωρητικοτητα.δλδ να εχω και τους 2 δισκους εσωτερικα η τον SSD μεσα και εναν εξωτερικο?
DaniBatigol Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 απο πανω ειμαι αλλα εχω κατεβει κατω για καποιο διαστημα(αθηνα). και μια ακομη ερωτηση και σορρυ αν κουραζω.σε ενα αλλο φορουμ μου ειπαν να παρω εναν SSD δισκο και να εγκαταστησω εκει τα windows και οτι αλλο πργραμμα θελω να ειναι ενεργο και να παρω και εναν HDD να τον εχω σαν ντουλαπα.και καλα για καλυτερη ταχυτητα.μια γρηγορη ματια που εριξα ειδα οτι ειναι πανακριβη με αστεια χωρητικοτητα.δλδ να εχω και τους 2 δισκους εσωτερικα η τον SSD μεσα και εναν εξωτερικο? απο πανω ειμαι αλλα εχω κατεβει κατω για καποιο διαστημα(αθηνα). και μια ακομη ερωτηση και σορρυ αν κουραζω.σε ενα αλλο φορουμ μου ειπαν να παρω εναν SSD δισκο και να εγκαταστησω εκει τα windows και οτι αλλο πργραμμα θελω να ειναι ενεργο και να παρω και εναν HDD να τον εχω σαν ντουλαπα.και καλα για καλυτερη ταχυτητα.μια γρηγορη ματια που εριξα ειδα οτι ειναι πανακριβη με αστεια χωρητικοτητα.δλδ να εχω και τους 2 δισκους εσωτερικα η τον SSD μεσα και εναν εξωτερικο? ας το γραψω και αλλες φορες αμα ειναι.σορρυ εφαγε κολημα...
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Κοιτα και αυτο που σου ειπαν ειναι σωστο αλλα δεν θα σε ωφελησει στα παιχνιδια.απλα θα εχεις πολυ καλυτερη αποκριση του συστηματος. Εαν κανεις αυτα που ειπαμε πιο πανω,αργοτερα βαζεις και εναν ssd και θα εισαι πολυ καλα. Διαλεγεις και περνεις. Περιμενε να ποσταρει και κανεις αλλος την γνωμη του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.