mastro77 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Οκ δεν πειράζει όταν θα βγουν οι καινούριοι τους δοκιμάζεις αν και δεν έχω διαβάσει πρόβλημα σε CF. Τους καθάρισες τους παλιούς; Πάντα φίλος! Πάντος νομίζω οτι αυτές οι 5850 που βγήκαν τελευταία είναι τέλειες (με μάμα τιμές), αλλά για πόλυ o.c. δεν νομίζω... Τουλάχιστον από την δική μου κίνηση να φτάσουν σε μια κάλη τιμή
phanispal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Κοίτα στο σχετικό thread (για τις Sapphire Xtreme), λένε για το τελευταίο Trixx που ξεκλειδώνει τάσεις και ρολόγια.
phanispal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Χμμ, ενδέχεται ναι, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Θυμάμαι που έλεγαν για το Trixx σίγουρα πάντως. Ρε d3m0n, πωπω σε ξέχασα τελείως, sorry ρε man :/ Έβγαλες άκρη τελικά;
d3m0n Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Χμμ, ενδέχεται ναι, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Θυμάμαι που έλεγαν για το Trixx σίγουρα πάντως. Ρε d3m0n, πωπω σε ξέχασα τελείως, sorry ρε man :/ Έβγαλες άκρη τελικά; Δεν πειράζει, πήρα τελικά Vertex 3 120GB. Απλά φυσάει ο ssd.
d3m0n Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Και καλά έκανες. Καλορίζικος και καλοδούλευτος Thanks, να 'σαι καλά.
mastro77 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Το Afterburner δεν ξεκλειδώνει για τις Xtreme; Μόνο στις συχνότητες έκανε ΄χωρις τασεις και απότέλεσμά στο 3dm11 μόνο 500 μόναδες περίπου απόκλειση μεταξύ μαμά και σταθερό o.c Για μένα συμπέρασμα, η υλοποίηση που έχω είναι σφαίρα αλλά όχι για πολύ πείραγμα ουσίας!!!!
d3m0n Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μόνο στις συχνότητες έκανε ΄χωρις τασεις και απότέλεσμά στο 3dm11 μόνο 500 μόναδες περίπου απόκλειση μεταξύ μαμά και σταθερό o.c Για μένα συμπέρασμα, η υλοποίηση που έχω είναι σφαίρα αλλά όχι για πολύ πείραγμα ουσίας!!!! http://vivithemage.com/2011/03/enabling-unofficial-overclocking-in-msi-afterburner-2-1/ Και ξεκλειδώνεις και τάση και ρολόγια.
mastro77 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 http://vivithemage.com/2011/03/enabling-unofficial-overclocking-in-msi-afterburner-2-1/ Και ξεκλειδώνεις και τάση και ρολόγια. Σέυχαριστώ φίλος, δεν το είχα δει έτσι!!!
pont Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 File stile mou se minima tin aggelia me to mp4 pou pulas an boreis....efxaristw Sent from my iPhone using Insomnia
3DJIN Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 θα πας σε μια 7950/670 και θα εισαι καλυτερα ,απαλλαγμενος απο microstuttering και ενα σωρο profiles αναλογα το παιχνιδι.Σκεψου εγω πηγα απο 5870cf σε 670.Ουτε θα περιμενεις πια να υποστηρικτει το παιχνιδι ουτε θα ψαχνεις να δεις αν λειτουργει ο δευτερος πυρηνας.Τελος θα παιζεις ολα τα συγχρονα παιχνιδια αψογα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα