Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ δεν πειράζει όταν θα βγουν οι καινούριοι τους δοκιμάζεις αν και δεν έχω διαβάσει πρόβλημα σε CF.

Τους καθάρισες τους παλιούς;

Πάντα φίλος! Πάντος νομίζω οτι αυτές οι 5850 που βγήκαν τελευταία είναι τέλειες (με μάμα τιμές), αλλά για πόλυ o.c. δεν νομίζω...

Τουλάχιστον από την δική μου κίνηση να φτάσουν σε μια κάλη τιμή

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χμμ, ενδέχεται ναι, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Θυμάμαι που έλεγαν για το Trixx σίγουρα πάντως.

Ρε d3m0n, πωπω σε ξέχασα τελείως, sorry ρε man :/

Έβγαλες άκρη τελικά;

Δημοσ.

Χμμ, ενδέχεται ναι, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Θυμάμαι που έλεγαν για το Trixx σίγουρα πάντως.

Ρε d3m0n, πωπω σε ξέχασα τελείως, sorry ρε man :/

Έβγαλες άκρη τελικά;

Δεν πειράζει, πήρα τελικά Vertex 3 120GB. Απλά φυσάει ο ssd. :)

vertexbench.png

Δημοσ.

Το Afterburner δεν ξεκλειδώνει για τις Xtreme;

Μόνο στις συχνότητες έκανε ΄χωρις τασεις και απότέλεσμά στο 3dm11 μόνο 500 μόναδες περίπου απόκλειση μεταξύ μαμά και σταθερό o.c

Για μένα συμπέρασμα, η υλοποίηση που έχω είναι σφαίρα αλλά όχι για πολύ πείραγμα ουσίας!!!!

Δημοσ.

Μόνο στις συχνότητες έκανε ΄χωρις τασεις και απότέλεσμά στο 3dm11 μόνο 500 μόναδες περίπου απόκλειση μεταξύ μαμά και σταθερό o.c

Για μένα συμπέρασμα, η υλοποίηση που έχω είναι σφαίρα αλλά όχι για πολύ πείραγμα ουσίας!!!!

http://vivithemage.com/2011/03/enabling-unofficial-overclocking-in-msi-afterburner-2-1/

Και ξεκλειδώνεις και τάση και ρολόγια. :)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

θα πας σε μια 7950/670 και θα εισαι καλυτερα ,απαλλαγμενος απο microstuttering και ενα σωρο profiles αναλογα το παιχνιδι.Σκεψου εγω πηγα απο 5870cf σε 670.Ουτε θα περιμενεις πια να υποστηρικτει το παιχνιδι ουτε θα ψαχνεις να δεις αν λειτουργει ο δευτερος πυρηνας.Τελος θα παιζεις ολα τα συγχρονα παιχνιδια αψογα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...