mastro77 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Καλημέρα σε όλους!! Έχω 2 5850 extreme σε crossfire και θέλω να μου πείτε την γνώμη σε δύο θέματα: α)ποια να έπαιρνα και να έχω μόνο μια β)ποια να έπαιρνα για να ξανακάνω crossfire Να αναφέρω ότι η γώνια που βλέπω είναι θερμοκρασίες και απόδοση σε οc Βάζω το διλημμα μου στο Forum γιατί σίγουρα φίλοι έχουν ψαχτεί και η έρευνα σας έχει μεγαλή σημασια Σας ευχαριστώ πολύ!!!!
phanispal Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Πες μας περισσότερα για το σύστημα και τις απαιτήσεις σου. Επίσης τι θερμοκρασίες έχεις και πόσο έχουν φτάσει κλοκάροντάς τες.
kss207rc Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Αν θελεις να κανεις αμεσα crossfire και να κρατησεις χαμηλα το κοστος εγω προτινω 6870 αλλα πιστευω ειναι καλητερα να παρεις μια 6950 και αργοτερα να παρεις αλλη μια οταν θα δεις οτι δεν σου φτανει. Πες μας λιγο και το υπολοιπο συστημα και ποσα χρηματα διαθετεις.
stm00192 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Συγνώμη αλλά για πιο λόγο να αλλάξεις τις 5850... που δεν σε καλύπτουν?? παρολα τα χρονάκια τους είναι ισχυρότατες κάρτες που ακομη και σημερα λίγες και πολυ ακριβες λύσεις είναι αρκετα καλύτερες!!
SPANK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Αυτό θα έλεγα και εγώ δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγο να αλλάξεις κατι αυτην την στιγμή το setup που έχεις σε καλύπτει απόλυτα
mastro77 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Παιδιά καλησπέρα!!!! i7 950 - Gigabyte x58-ud7 - 3 x 2g Corsair 1600 μεσα σε ένα HAF 932 Μαμά οι δύο κάρτες στο φορτίο δίνουν 70 βαθμούς, αν δεν είχα το κουτι θα είχαν καεί..... Οι 5850 extreme δεν έχουν σύστημα εξαερισμού από έξω και δουλέυουν με τον αέρα του κουτιού Σαν λειτουργία και επιδόσεις τα σπάνε!!!!!!!!!!!!!
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Ενταξει,καλες ειναι οι θερμοκρασιες που εχεις καλοκαιριατικα.70 βαθμους δεν τους λες και πολλους για καρτες γραφικων σε crossfire. Ελα ομως που το εχεις το κουτι οποτε δεν πρεπει να φοβασαι. (μην κανεις καμια βλακεια και τις αλλαξεις).
ninos30 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 +1 στα παιδιά. Τερατάκια είναι οι 5850 σε CF. Βάλε κανα ακόμα ανεμιστήρα στο κουτί να βγάζει και θα είσαι μια χαρά. 70 σε stress είναι φυσιολογικό. Δεν πρόκειται να δεις χαμηλότερα με άλλες Performance-VGA. Στα 90+ να αρχίσεις να ανησυχείς σε VGA.
stm00192 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Οι θερμοκρασίες του παιδιού είναι απλα καταπληκτηκες για cf setup... οι δικές μου σε βαρύ load δυσκολα να πέσουν κατω από τους 80 - 82!!
mastro77 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Πάιδια δεν το συζητώ το Haf 932 είναι θεικό...... ασχετο έκαν τώρα το απόγευμα 3d Mark 11 όλα μαμά 6799 και με oc μόνο τις κάρτες (πήγαν κάπου 815 core με 1015 μνήμη με msi afterburner) έδωσε 7400 πέριπου. Ναπώ την αλήθειά περίμενα και άλλο
rafail1994 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Όπως είπαν και τα παιδιά μην διανοηθείς να το ''χαλάσεις'' το σύστημα σου και από θερμοκρασίες και από επιδόσεις είσαι άψογος . π.σ ποιους drivers έχεις ;
panther_512 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Καλημέρα σε όλους!! Έχω 2 5850 extreme σε crossfire και θέλω να μου πείτε την γνώμη σε δύο θέματα: α)ποια να έπαιρνα και να έχω μόνο μια β)ποια να έπαιρνα για να ξανακάνω crossfire Να αναφέρω ότι η γώνια που βλέπω είναι θερμοκρασίες και απόδοση σε οc Βάζω το διλημμα μου στο Forum γιατί σίγουρα φίλοι έχουν ψαχτεί και η έρευνα σας έχει μεγαλή σημασια Σας ευχαριστώ πολύ!!!! Δέν έχει νόημα να κάνεις την οποιαδήποτε αλλαγή καρτών. Θα πετάξεις πολλά λεφτά για πολύ μικρή αύξηση αποδόσεων.
mastro77 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Όπως είπαν και τα παιδιά μην διανοηθείς να το ''χαλάσεις'' το σύστημα σου και από θερμοκρασίες και από επιδόσεις είσαι άψογος . π.σ ποιους drivers έχεις ; Έχω την εκδοση 10.9 //// Με 11 εκδοση και πάνω μου μπερδευεί τις κάρτες κατά την εγκατάσταση(σε c.f), ξέρεις λίγο πριν το τέλος της εξατάστασης του catalist διαφορους χρωματισμούς και παγώματα. Στην αρχή νόμιζα ότι εχεί κάτι κάποια κάρτα, 'αλλα αφού τα δοκίμασα ξεχωριστά και με 10 και με 11 ver και δούλεψαν, κατέληξα ότι κάτι παίζει με ver 11 kai ανω και 5850 c.f.
rafail1994 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Οκ δεν πειράζει όταν θα βγουν οι καινούριοι τους δοκιμάζεις αν και δεν έχω διαβάσει πρόβλημα σε CF. Τους καθάρισες τους παλιούς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα