Galaxy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Ένας δέκτης αναλογικός και ψηφιακός και επίσης ράδιο αναλογικό . Τιμή καλή πιστεύω , ελπίζω και ο δέκτης να κάνει αυτά που λέει . Από αυτό το λινκ Getitnow το βρήκα σε καλύτερη τιμή των 30 ευρώ .
default Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Οταν διαβασεις τις κριτικες μαλλον θα χασεις τον ενθουσιασμο σου λιγο (ιδιως την τελευταια απο γκετιτ). Απο παλιοτερη εμπειρια με τριπλο δεκτη της Liveview εχω τα χειροτερα να πω. Οι ντραιβερς ελεεινοι και η υποστηριξη μηδενικη. Τους ειχα στειλει 2-3 μειλ και τα αγνοησαν τελειως. Τελος να προσθεσω οτι ο δεκτης αυτος δεν υποστηριζει αναλογικο ραδιο.
Galaxy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Τελος να προσθεσω οτι ο δεκτης αυτος δεν υποστηριζει αναλογικο ραδιο. Δεν τον έχω παραλάβει ακόμη για να σου πω 100 % αλλά από το site δείχνει να έχει Fm Radio . Τώρα για τα προβλήματα δεν ξέρω τι ίσχυε πριν 1 χρόνο διότι από εδώ Link φαίνεται να λύνονται αρκετά θέματα . Εν πάσει περιπτώση για οποιον θα ήθελε κάτι τέτοιο ας το σκεφτεί .
Nemo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Ναι ειχε καποια θεματα με τους drivers και τα mpeg2 καναλια παλιοτερα ,αλλα η ποιοτητα εικονας ειναι αριστη ,και το cpu utilisation μηδαμινο σε ενα συχρονο Pc ειτε βλεπεις ειτε κανεις εγγραφη . Ειναι γεγονος οτι μεχρι να το στησεις σωστα ηταν ψιλοπαιδεμος αλλα μετα δεν μετανοιωσα στιγμη την αγορα του . (Βtw την δοκιμασα για πλακα σε ενα παλιο laptop με μονοπυρηνο celeron M 1400 και επαιζε μια χαρα τα ψηφιακα καναλια,το cpu utilization ηταν στα υψη ,βεβαια και λογω της αρχαιας onboard καρτας γραφικων για dxva ουτε λογος .) Οταν διαβασεις τις κριτικες μαλλον θα χασεις τον ενθουσιασμο σου λιγο (ιδιως την τελευταια απο γκετιτ). Απο παλιοτερη εμπειρια με τριπλο δεκτη της Liveview εχω τα χειροτερα να πω. Οι ντραιβερς ελεεινοι και η υποστηριξη μηδενικη. Τους ειχα στειλει 2-3 μειλ και τα αγνοησαν τελειως. Τελος να προσθεσω οτι ο δεκτης αυτος δεν υποστηριζει αναλογικο ραδιο. Και ναι εχει αναλογικο ραδιοφωνο το προγραμμα ομως που το συνοδευει Totalmedia στο θεμα του ραδιοφωνου ειναι πολυ πολυ μετριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.