profion Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελανα να με βοηθησετε για το πως θα συνδεσω τα z-5500 με την ASUS XONASENCE STX με minijack analog.Διοτι οσο εψαξα γιαυτην την καρτα ειδα πως ο καλυερος συνδυασμος με τα z-5500 ειναι αναλογικα κ οχι ψηφιακα .Πρεπει απ'οσο ειδα να παρω καποιο adapter καλωδιο που θα μετατρεψει τα RCA σε minijacks.Απλα επειδη δεν γνωριζω ιδιαιτερα απο συνδεσμολογια ηχου σας παραθετω κ μια φωτο με τις εξοδου της καρτας: ,για να μου δωσετε τα φοντα σας. Ευχαριστω
profion Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελανα να με βοηθησετε για το πως θα συνδεσω τα z-5500 με την ASUS XONASENCE STX με minijack analog.Διοτι οσο εψαξα γιαυτην την καρτα ειδα πως ο καλυερος συνδυασμος με τα z-5500 ειναι αναλογικα κ οχι ψηφιακα .Πρεπει απ'οσο ειδα να παρω καποιο adapter καλωδιο που θα μετατρεψει τα RCA σε minijacks.Απλα επειδη δεν γνωριζω ιδιαιτερα απο συνδεσμολογια ηχου σας παραθετω κ μια φωτο με τις εξοδου της καρτας: ,για να μου δωσετε τα φοντα σας. Ευχαριστω Κανεις???
stavrakas92 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Εχω την ιδια καρτα,βεβαια την εχω σε στερεο.... Δεν ξερω αν μπορεις να εχεις surround ηχο με οπτικη ινα απο την καρτα,κατι που θα ηταν προτιμοτερο πιστευω... Για να συνδεσεις τωρα αναλογικα τα z-5500,παρε ενα καλωδιο RCA to minijack οπως λες,και μετα συνδεεις ασπρο κοκκινο στην καρτα,και στην πρασινη θυρα στα ηχεια..... Edii:Απο οτι ειδα ο ηχος απο την ψηφιακη εξοδο ειναι 5.1,οποτε αν θες 5.1 η μονη επιλογη σου ειναι συνδεση με οπτικη ινα....
profion Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Εχω την ιδια καρτα,βεβαια την εχω σε στερεο.... Δεν ξερω αν μπορεις να εχεις surround ηχο με οπτικη ινα απο την καρτα,κατι που θα ηταν προτιμοτερο πιστευω... Για να συνδεσεις τωρα αναλογικα τα z-5500,παρε ενα καλωδιο RCA to minijack οπως λες,και μετα συνδεεις ασπρο κοκκινο στην καρτα,και στην πρασινη θυρα στα ηχεια..... Edii:Απο οτι ειδα ο ηχος απο την ψηφιακη εξοδο ειναι 5.1,οποτε αν θες 5.1 η μονη επιλογη σου ειναι συνδεση με οπτικη ινα.... Ευχαριστω φιλε, αλλα τελικα κατεληξα στην Auzentech X-Meridian 7.1 Sound Card μιας κ ενα τεστ απο τις καρτες που εκανα απο κοντα με επεισε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 δλδ είναι εμφανής η διαφορά ανάμεσα σε analog vs digital στα Z-5500 όταν έχουμε μια καλή κάρτα ήχου?
stm00192 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 δλδ είναι εμφανής η διαφορά ανάμεσα σε analog vs digital στα Z-5500 όταν έχουμε μια καλή κάρτα ήχου? Μπα δεν νομιζω... εκτος και αν έχεις το αυτί του Superman!!!
profion Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Κορυφαια η meridian, με γειες. Να σαι καλα φιλε.Σε συνδιασμο κιολας με το home theatre Samsung HT D6750W μιας κ τα z5500 δεν τραβαγανε για την καρτα ψηφιακα οπως ηθελα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.