Προς το περιεχόμενο

Καθαρά προσωπική γνώμη

NikitasTerror

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Επειδη πολλα ακουγονται θα ηθελα να μαθω την προσωπικη σας γνωμη για το εξης ζητημα.Πιστευετε πως το ειδος των ταινιών τρόμου πρέπει να καταργηθει?Πολλοι ανθρωποι που εχω ακουσει, λενε πως τετοιου ειδους ταινιες με αιματα αποβλακωνουν παιδια στις μικρες ηλικιες και διαστρεβλώνουν το μυαλό τους με κινδυνο να τους μετατρεψουν στα ειδωλα τους,δηλαδη σε σχιζοφρενεις δολοφονους.Πιστευετε πως αυτο ειναι υπερβολη?Εσεις ,σαν παιδι ,εφηβος ,ενήλικας ποια γνωμη εχετε γιαυτο το ζητημα που μας απασχολει?Μπορειτε κι εσεις που μισειτε αυτες τι ταινιες να μας πειτε για ποιο λογο.Ειναι οντος επικινδυνες αυτές οι ταινίες για όλους ή για συγκεκριμενα ατομα που εχουν ειδη καποιο συγκεκριμενο προβλημα εκ γενετης.Οι γνωμες του καθενος ειναι σεβαστες.Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εγώ να σου απαντήσω πως στα καρτουν υπάρχει ήδη αρκετή βία... δηλαδή δεν χρειάζεται το παιδάκι να δει τις ταινίες τρόμου για αν το επηρεάσει. Ακόμα και στα βιντεοπαιχνίδια υπάρχει αρκετή βία. Όμως σε όλα υπάρχουν κάποια ηλικιακά όρια...

Το μόνο μη-νόμιμο είναι τα καρτουν.

http://www.youtube.com/watch?v=Xm6hZVCF9B4

Προσωπικά δεν βλέπω ταινίες τρόμου, όχι οτι να 'ναι τουλάχιστον, ίσως μερικές που λένε ότι είναι καλές.

Δημοσ.

Εγω παλι πιστευω οτι ολα χρειάζονται.Σιγα μην επηρεαστει ενα παιδακι απο τις ταινιες τρομου.το πολυ πολυ να φοβηθει και να μην μπορει να κοιμηθει.

Τι να πουμε και εμεις που μεγαλωσαμε με Φρεντι Κρουγκερ....

Δημοσ.

Εγω λατρευω τις ταινιες τρομου, τις σπλαττεριες κλπ. Βλεπω απο σχετικα μικρος. Γενικα ο,τι τρομακτικο ή υπερβολικα αρρωστημενο μου ασκει μια ισχυρη γοητεια. Ειμαι ενα διεστραμμενο καθαρμα. Καποια πραγματα που εχω δει εχω σκεφτει να τα κανω ο ιδιος. Βιαια πραγματα.

Μεινετε μακρυα μου.

Δημοσ.

το πιο επικινδυνο πραγμα ειναι στα παιδικα που δειχνει ηρωες να πηδανε απο μπαλκονια και να μη παθαινουν τιποτα

Δημοσ.

Ειλικρινα πιστεύετε οτι μπορει να επηρεαστει ενα παιδι βλεπωντας καποια ταινια οπως μεγαλωνει ετσι ωστε να μεγαλωσει και να κανει οτι εβλεπε?

Οι γονεις πρεπει να ειναι πολυ στα @@ τους για να γινει κατι τετοιο.

Δημοσ.

Κοίτα,οι ταινείες τρόμου υποτίθεται πως δεν είναι για παιδιά.Άσε εδώ που κάνει ο καθένας ότι θέλει(δεν είμαι σιίγουρος σε εσάς),σε άλλες ευρωπαικές χώρες σε δισκάδικο δεν μπορείς να αγοράσεις κάποια πράματα χωρίς ταυτότητα,εκτός αν δείχνεις μεγαλύτερος.Όχι μόνο αυτό,αλλά και τα παλαιά καρτούν(Disney 30's,40's,50's,Looney Tunes,Droopy,Tex Avery,MGM,Tom and Jerry και άλλα της χρυσής εποχής)δεν είναι παιδικά καρτούν,ήταν shorts που τα έδειχναν σε κινηματογράφους πριν ένα έργο για πλάκα.Εμένα μου αρέσουν έτσι ταινείες,φτάνει να μην είναι βλάσφημες.

Δημοσ.

Το ότι τα πρότυπα που βλέπουν τα παιδιά και οι έφηβοι στις ταινίες επηρεάζουν τις μετέπειτα επιλογές τους, είναι γνωστό και υπάρχουν σχετικές έρευνες. Έχει βρεθεί ότι αν ο έφηβος βλέπει πολλές ταινίες με πρωταγωνιστές που καπνίζουν είναι πολύ πιο πιθανό να ξεκινήσει το κάπνισμα. Γι' αυτό και οι εταιρείες καπνού, ποτών, φαγητών, ρούχων κτλ πληρώνουν τα κέρατά τους για να παίξουν τα προϊόντα τους σε ταινίες.

Βεβαίως, οι φόνοι και τα εγκλήματα διαφέρουν πολύ από το τι ρούχο θα βάλεις, αλλά δεν θα απέκλεια να έχουν κάποια επίδραση στη συμπεριφορά παιδιών και εφήβων. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταργηθούν, αλλά ίσως θα έπρεπε να αλλάξουν λίγο οι κανόνες με τους οποίους καθορίζονται οι κατάλληλες για ανηλίκους ταινίες. Πχ στην Αμερική, μια ταινία μπορεί να έχει φόνους, ληστείες και πυροβολισμούς και να είναι κατάλληλη για ανηλίκους, αλλά αν αναφερθεί η λέξη fuck δύο φορές ή μία με σεξουαλική έννοια, η ταινία γίνεται ακατάλληλη. Δεν είναι βλακώδες;

Δημοσ.

Γεια σας.Επειδη πολλα ακουγονται θα ηθελα να μαθω την προσωπικη σας γνωμη για το εξης ζητημα.Πιστευετε πως το ειδος των ταινιών τρόμου πρέπει να καταργηθει?Πολλοι ανθρωποι που εχω ακουσει, λενε πως τετοιου ειδους ταινιες με αιματα αποβλακωνουν παιδια στις μικρες ηλικιες και διαστρεβλώνουν το μυαλό τους με κινδυνο να τους μετατρεψουν στα ειδωλα τους,δηλαδη σε σχιζοφρενεις δολοφονους.Πιστευετε πως αυτο ειναι υπερβολη?Εσεις ,σαν παιδι ,εφηβος ,ενήλικας ποια γνωμη εχετε γιαυτο το ζητημα που μας απασχολει?Μπορειτε κι εσεις που μισειτε αυτες τι ταινιες να μας πειτε για ποιο λογο.Ειναι οντος επικινδυνες αυτές οι ταινίες για όλους ή για συγκεκριμενα ατομα που εχουν ειδη καποιο συγκεκριμενο προβλημα εκ γενετης.Οι γνωμες του καθενος ειναι σεβαστες.Ευχαριστώ.

αν αυτο ισχυε τοτε επρεπε να ήμουν ο θηλυκός τζακ ο αντεροβγάλτης της ελλαδας.και δεν κανω καθολου πλακα :devil:

Δημοσ.

Μα,ακομη και απο τις ταινιες τρομου διαμορφωνεται η προσωπικοτητα ενος παιδιου.μαθαίνει τι ειναι το σωστο και τι το λαθος.

Τωρα το εαν δεν εχει την σωστη κριση για να ξεχωρισει το πιο ειναι το σωστο και πιο το λαθος σε μια ταινια με σκοτωμους και τετοια,κατι αλλο παιζει μετα.

Δημοσ.

εγω λεω να καταργηθουν τα κουσκουσαδικα που ενα θεμα τη τσοντα της τζουλια, τη γυμνη φωγραφιση της κουτσης μαριας, ποσο βυζι πεταξε η τραγουδιστρια και αλλες τετοιες μαλακιες

με αποτελεσμα απο μικρα κοριτσιακια μεχρι κωλογριες να θελουν το παιξουν σεξυ, να εχει γεμισει το facebook φωτογραφιες με σεξουλιαρικες ποζες το καθε μπαζο και στη τελικη να τη ψωνιζουν επειδη καθε λιγουρης παταει like!

αυτο ειναι το πιο τραγικο πραγμα που συμβαινει σημερα.

εχουν προκαλεσει τρελες ανασφαλειες στις κοπελες και ή θα την εχουν ψωνισει και θα τα πετανε ολα εξω ή θα ντρεπονται επειδη εχουν λιγο κυταριτιδα και τους προκαλουν καταθλιψη.

αν ειχα τη δυναμη να τους καταγγειλω ολους αυτους και να τους κλεισω θα το ειχα κανει!

που ειναι ρε καθικια τα στρουφακια και το μικρο μου πονυ τα πρωινα για να βλεπουν τα παιδακια????

μου πετατε 10 η ωρα το πρωι τη συνεντευξη της τζουλιας και οτι ο μιχας ειπε καυλα τη στικουδη...

ποσοι κοιταξανε τα βυζια της πετρουλας και ποσους γκομενους εχει η καθε μια!

λυπαμαι τα παιδια που μεγαλωνουν σημερα

Δημοσ.

εγω λεω να καταργηθουν τα κουσκουσαδικα που ενα θεμα τη τσοντα της τζουλια, τη γυμνη φωγραφιση της κουτσης μαριας, ποσο βυζι πεταξε η τραγουδιστρια και αλλες τετοιες μαλακιες

με αποτελεσμα απο μικρα κοριτσιακια μεχρι κωλογριες να θελουν το παιξουν σεξυ, να εχει γεμισει το facebook φωτογραφιες με σεξουλιαρικες ποζες το καθε μπαζο και στη τελικη να τη ψωνιζουν επειδη καθε λιγουρης παταει like!

εχουν προκαλεσει τρελες ανασφαλειες στις κοπελες και ή θα την εχουν ψωνισει και θα τα πετανε ολα εξω ή θα ντρεπονται επειδη εχουν λιγο κυταριτιδα και τους προκαλουν καταθλιψη.

αν ειχα τη δυναμη να τους καταγγειλω ολους αυτους και να τους κλεισω θα το ειχα κανει!

που ειναι ρε καθικια τα στρουφακια και το μικρο μου πονυ τα πρωινα για να βλεπουν τα παιδαικια????

μου πετατε 10 η ωρα το πρωι τη συνεντευξη της τζουλιας και οτι ο μιχας ειπε καυλα τη στικουδη...

Πολλες αληθειες....

Α και το duck tales βαλε μεσα.

Δημοσ.

που ειναι ρε καθικια τα στρουφακια και το μικρο μου πονυ τα πρωινα για να βλεπουν τα παιδακια????

ποσοι κοιταξανε τα βυζια της πετρουλας και ποσους γκομενους εχει η καθε μια!

πες τα μεγιστε.

Δημοσ.

Ειναι απαραδεκτη η αποψη που θελει ολες οι ταινιες να ειναι καταληλες και για παιδια. Το εχω ακουσει κι αυτο.

Κατα τ'αλλα συμφωνω στο να δινεται οριο ηλικιας, τωρα ομως δε γινεται σωστα γιατι υπαρχει σεμνοτυφια. Για μενα πρεπει να αφησουν κανα μπινελικακι και κανα γαμησακι (δε θα παθει δα και τιποτα το παιδι επειδη θα δει τον τροπο με τον οποιο δημιουργηθηκε) και να ασχοληθουν περισσοτερο αν οχι αποκλειστικα με τη βια. Κακα τα ψεματα, αλλιως βιωνεις ενα horror οταν εισαι παιδι και το να χασεις τον υπνο σου εξαιτιας μιας ταινιας που σε τρομοκρατησε ειναι καπως τραυματικο. Εγω στο πρωτο χορρορ που ειδα ειχα ξερασει απ' τον φοβο μου:-D

Ομως ειμαι οσο δε παει αλλο κατα του cencorship που καταστρεφει την ελευθερια του δημιουργου ή εστω τη βλαπτει σημαντικα, και θεωρω αισχρο το να γινονται λογοκρισιες και μπαν ταινιων εν ετη 2011.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...