Προς το περιεχόμενο

Asus GTX570 reference & Asus GTX 570 DirectCU II

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Έχω σκοπό μέσα στην επόμενες ημέρες να αγοράσω μια 2η gtx 570 και λέω να πάρω την GTX570 DirectCU II μιας και εκτός οτι έχει καλύτερη ψύξη δεν ειναι και reference :devil:

Απλά θέλω να ρωτήσω αν θα συνεργάζονται σωστά επειδή η μια ειναι η reference και η αλλη η DirectCU II.

Δημοσ.

Η asus εχει τα ιδια ακριβως ρολογια με την reference?εαν ναι τοτε μια χαρα.εαν οχι τοτε θα τρεχει η μια στα χαμηλοτερα της αλλης.(αλλα φανταζομαι ηδη τα ξερεις αυτα).

Θα πρεπει να παιξεις ομως με τον συνδυασμό τους (ποια θα μπει πανω και ποια κατω) για το θεμα των θερμοκρασιων.πιο κουτι εχεις???

Edit:αστο,το ειδα πιο κουτι εχεις.μια χαρα εισαι.

• Super Moderators
Δημοσ.

λογικά θα παίζουν μια χαρά, απλά να θυμάσαι ότι η Direct CU II καβατζώνει 3 slots στο κουτί...

Δημοσ.

Βασικά θέλω να κάνω sli που δεν έχω κάνει ποτε ,επίσης αν δεν κάνω λάθος 2 x 570 ειναι πιο δυνατός συνδιασμός απο μια 580 στα παιχνίδια.

Επιπλέον θέλω να παίξω και στα benchmarks με sli απο εδώ και πέρα

Δημοσ.

Βασικά θέλω να κάνω sli που δεν έχω κάνει ποτε ,επίσης αν δεν κάνω λάθος 2 x 570 ειναι πιο δυνατός συνδιασμός απο μια 580 στα παιχνίδια.

Επιπλέον θέλω να παίξω και στα benchmarks με sli απο εδώ και πέρα

Σκεψου ομως μετα να κανεις το sli με ακομη μια 580 :devil: :devil:

Ναι,2Χ570 ειναι πιο δυνατος συνδιασμος απο μια 580.

• Super Moderators
Δημοσ.

SLI με τέτοιες κάρτες για ανάλυση 1920x1080? πεταμένα λεφτά δεν νομίζεις? :P

Δημοσ.

Έχεις δικίο για την ανάλυση αλλα η αλήθεια ειναι οτι θα παίξει η φάση πιο πολύ για bench , θα παίξω και παιχνίδια αλλα έρχονται σε 2η μοίρα.

Δημοσ.

Έχεις δικίο για την ανάλυση αλλα η αλήθεια ειναι οτι θα παίξει η φάση πιο πολύ για bench , θα παίξω και παιχνίδια αλλα έρχονται σε 2η μοίρα.

Αρα που καταληγουμε????

Δημοσ.

Αρα που καταληγουμε????

Οτι συνεργάζεται η reference με την DirectCU II :-D

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...