Alex0077 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα. Ελπίζω να γράφω σε σωστό section. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε για τον λογαριασμό της Alpha Bank 123 και συγκεκριμένα για νέους από 18 έως 27 που λέει. Είναι λογαριασμός ταμιευτηρίου? ή καταθετικός/προθεσμιακός? Γιατί να τον προτιμήσω από έναν απλό λογαριασμό. Και τέλος, τι είναι αυτό που λέει "Δώρο καλωσορίσματος με το άνοιγμα του λογαριασμού " ? Στο site δε λέει και πολλά http://www.alpha.gr/page/default.asp?id=348
Alex0077 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Τι διαφορά έχει από τον απλό λογαριασμό ταμιευτηρίου? Απλώς έχει λίγο καλύτερο επιτόκιο? Γιατί να προτιμήσω αυτόν σε σχέση με τον απλό? Τον έχει κάποιος ? μην πάω άδικα στο κατάστημα αν δε με βολεύει.. Ρώτησα και στην επικοινωνία βέβαια.
leukonas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Τον έχω εγώ αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες....το δώρο πάντως είναι ένα ντοσιέ(τουλάχιστον αυτό ήταν πριν από 8 χρόνια).
Alex0077 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Το εχω και μαλλον θα τον κλεισω Γιατί? τι δεν σου αρέσει? Απο ότι είδα στο site πάντως έχει τους μεγαλύτερους καταθετικούς τόκους σε σχέση με τους άλλους λογαριασμους ταμιευτηρίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.