lek Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Παιδιά καλημέρα.Είμαι κάτοχος ενός HTC Legend και πήρα την απόφαση να το αλλάξω παρόλο που δεν έχω κάποιο πρόβλημα απο το συγκεκριμένο μοντέλο. Πρόσφατα είδα απο κοντά το Desire HD και μου άρεσε αλλά είδα οτι τέλη Ιουλίου θα έρθει και το Sensation το οποίο θα είναι πάνω κάτω στην ίδια κατηγορία τιμής.Είδα τις διαφορές στα χαρακτηριστικα απλά με προβληματίζει λίγο το θέμα της αυτονομίας στα συγκεκριμένα μοντέλα. Βέβαια απο την άλλη να ομολογήσω οτι δεν θέλω κατι άλλο πέρα απο HTC . Θα ήθελα λοιπόν απο όσους γνωρίζουν να μου πουν την άποψη τους για αυτα τα δυο μοντέλα. Ευχαριστώ Αλέξης
LeoNaXe Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 το sensation έχει έρθει ήδη και με κλειστά μάτια εγώ θα πήγαινα εκεί με τα χαρακτηριστικά που διαθέτει. είναι απο τα 2πύρινα κινητά του 2011
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Τα δυο κινητα αυτα το μονο κοινο που εχουν ειναι το μεγεθος της οθονης!Το Sensation ειναι κλασης ανωτερο απο το HD!Και μονο το οτι το ενα ειναι 2πυρινο και το αλλο μονοπυρινο φτανει να καταλαβεις την διαφορα!Sensation με 100000.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.