Προς το περιεχόμενο

Στησιμο pc μεχρι 300 euro

KoKoPsOpSaRoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες καλημερα! λοιπον..ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..παρειγγειλα ενα την μοναδα...και τωρα κοιταξα..οτι η καρτα γραφικων τραβαει 450ww..και το τροφοδοτικο ειναι 430ww!!! και εκτος απο αυτο..ειδα και τον επεξεργαστη..και τραβαει αλλα 80..τωρα???? (το pc δεν εχει ερθει ακομη)

Ελα ηρεμισε. Εμενα η δικια μου καρτα γραφικων λεει το κουτι οτι θελει 485 και εχω 2 σε crossfire και ενα τροφοδοτικο μουφα 250watt και ολα οκ. Βεβαια τωρα περιμενω να ερθει 430αρι..... :rolleyes:

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πηρα τηλεφωνο στο vision studio...βαλαμε το corsair το 600αρι..και αλλαξαμε την γραφικων..βαλαμε μια 5570 της gigabyte..παρομοια με αυτη που ειχαμε βαλει. και βγηκε παλι στα ιδια λεφτα..καλα δεν εκανα?

Δημοσ.

Όχι το 600W δεν το χρειάζεσαι χαλαρώστε με τα watt δεν είναι για χόρταση .Και η 5570 είναι κατώτερη από αυτή που σου έβαλα

Τωρα θα μου πεις για μένα :devil: :lol:

Δημοσ.

Όχι το 600W δεν το χρειάζεσαι χαλαρώστε με τα watt δεν είναι για χόρταση .Και η 5570 είναι κατώτερη από αυτή που σου έβαλα

Τωρα θα μου πεις για μένα :devil: :lol:

του εβαλα αυτην την γραφικων..γιατι αν του κρατουσα εκεινη θα πηγαινανε παραπανω τα λεφτα.

Δημοσ.

του εβαλα αυτην την γραφικων..γιατι αν του κρατουσα εκεινη θα πηγαινανε παραπανω τα λεφτα.

βαλε 500αρι τροφοδοτικο και την προηγουμενη καρτα αν θελεις τοσο πολυ τροφοδοτικο!

Δημοσ.

εκανα μακακια μεγαλη με λιγα λογια..απλως ρε παιδια..κοιταξα την γραφικων και τον επεξεργαστη..η γραφικων ελεγε 430 και ο επεξεργαστης 95..

Δημοσ.

ενταξει θανο το αλλαξα..εβαλα ξανα την γραφικων και το 500ρι το corsair..απλως σκαλωσα οταν τα ειδα τα ww απο την γραφικων

Δημοσ.

Κοιτά μπορεί να έκανα και λάθος εγώ με τα watt άνθρωποι είμαστε .Αλλά θα με διόρθωναν τα παιδιά οποτε από την στιγμή που λεν οκ δεν τίθεται θέμα .

Εντάξει εάν μπορείς να το διορθώσεις καλά είσαι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...