driftingcris Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Ευτυχώς που ο φίλος κάρμεν πήγε για νάνι club και δεν την είδε την σύνθεση Ε νταξ... Μητρικη πως ρε? Ειχα βαλει AM3 και μου εβγαλε 775??? Θα τρελαθω!
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 καλημερα σε ολους! μιλησα με το φιλαρακι μου..και τελικα καταληξαμε σε ενα μηχανημα..θελω να μου πειτε ναι η οχι...http://www5.zippyshare.com/v/69009382/file.html πιστευω οτι ειναι μια χαρα. αλλαξα καποια πραγματα.
rafail1994 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Καλή είναι δεν είναι κακή . Για δες και μια πρόταση από μένα
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Καλή είναι δεν είναι κακή . Για δες και μια πρόταση από μένα rafail ειναι η συνθεση που ειχα δει απο τον thano. κρατησα καποια πραγματα..και του εβαλα και ενα κουτακι..ελεγα να τον παραγγειλω και να τον φερουνε ετοιμο. το παιδι εχει εναν sata hitachi deskstar 250gb και δεν τον εχει γεμισει καθολου. ειναι αδειος..και ελεγα να μην του αγορασω καινουργιον. :/
rafail1994 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Α ωραία . Αν μπορείς βαλε την κάρτα γραφικών που σου έβαλα εγώ μιας και είναι νεότερη και τα παει καλύτερα
karmen1983 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 ... τα πει καλύτερα Μιλάει αυτή η κάρτα ρε; Εμένα γιατί μου είπες να πάρω 6950?
rafail1994 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Χαχαχα βρε σι μήνυμα σου στέλνει στο κινητό όταν κάνω λάθος ; ξεφυτρώνεις απο το πουθενά :lol:
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Α ωραία . Αν μπορείς βαλε την κάρτα γραφικών που σου έβαλα εγώ μιας και είναι νεότερη και τα πει καλύτερα ωραιααααααα..κραταμε οπως ειναι και βαζω αυτη που ειπες...μενω λαμια..θα το φερουνε με κουριερ..αν πατησω παραγγελια..θα μου τον φερουνε συναρμολογημενο μεσα στο κουτι η ξεχωριστα ολα τα κομματια...οχι οτι δεν ξερω να τα συνδεσω μεσα στο κουτι..απλως βαριεμαι
rafail1994 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Συνήθως όταν είναι όλα τα κομμάτια στον συναρμολογούν οπότε δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα
karmen1983 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Χαχαχα βρε σι μήνυμα σου στέλνει στο κινητό όταν κάνω λάθος ; ξεφυτρώνεις απο το πουθενά :lol:
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Συνήθως όταν είναι όλα τα κομμάτια στον συναρμολογούν οπότε δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα ωραια..ε αφου εχω βαλει και το κουτι πιστευω θα ειναι συναρμολογημενος..λοιπον..παταω παραγγελια και ενημερωνω! λοιπον παιδες τον παρειγγιλα. πατησα κανονικα με κουριερ και αντικαταβολη..αλλα κατι ασχετο..τις τραπεζες γιατι μου τις εβγαλε? η δεν παιζουνε κανεναν ρολο? http://www12.zippyshare.com/v/50294160/file.html σορρυ που ρωταω τοσα πολλα απλως δεν εχω ξαναπαρει κατι απο το vision studio..ολο απο eshop επαιρνα
rafail1994 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Ωραία άντε καλορίζικος ....... π.σ οχι δεν έχει σχέση έτσι τα βγάζει
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 ααα ενταξει τοτε. παιδες σας ευχαριστω ΟΟΟΟΛΟΥΣ για την μεγαλη βοηθεια που μου δωσατε. μας βγηκε η ψυχη να τον φτιαξουμε..και παλι σας ευχαριστω
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 παιδες καλημερα! λοιπον..ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..παρειγγειλα ενα την μοναδα...και τωρα κοιταξα..οτι η καρτα γραφικων τραβαει 450ww..και το τροφοδοτικο ειναι 430ww!!! και εκτος απο αυτο..ειδα και τον επεξεργαστη..και τραβαει αλλα 95..τωρα???? (το pc δεν εχει ερθει ακομη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.