KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 παιδια δεν ξερω για το 100σταρικο το επιπλεον..αυριο θα το βρω το παιδι..θα τον ρωτησω και βλεπουμε..
hackerW32 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 δεν στο λεω για να τον πείσεις, απλώς βάλτου ενα δίλημμα οποτε παει σε αυτην την μητρηκη (παντα με εκεινο το 100αρι) mobo psu ram (x2) cpu gpu hdd 393,08 €
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 δεν στο λεω για να τον πείσεις, απλώς βάλτου ενα δίλημμα χαχαχ εγινε...θα μιλησουμε και αυριο για να δω τι θα μου πει..κρατησα τις συνθεσεις και των 2..και στην συνθεση του θανου..στο mobo εβαλα μια gigabyte με τα ιδια χρηματα..θανο τι λες? http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22916&cat=3&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=6
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 χαχαχ εγινε...θα μιλησουμε και αυριο για να δω τι θα μου πει..κρατησα τις συνθεσεις και των 2..και στην συνθεση του θανου..στο mobo εβαλα μια gigabyte με τα ιδια χρηματα..θανο τι λες? Ποια gigabyte εβαλες? Edit:τωρα την ειδα.οχι αυτην.δεν θελεις με nvidia chipset...... κρατα αυτη που σου εβαλα στην αρχη η πηγαινε με 10 παραπανω σε αυτη Asus Socket AM3 M5A78L-M LX γιατι θα υποστηριζει και bulldozer. Αλλιως εαν ειναι στα 400 τα χρηματα (που δεν στο προτεινω λογω οθονης) πες να δουμε καποια αλλη συνθεση. δεν χρειαζεται η mobo να ειναι gigabyte,θα κοιταξεις τα χαρακτηριστικα της πρωτα και μετα την μαρκα.απο gigabyte το γυρισα σε asus προσωπικα.αλλα και οι 2 με αφησαν ευχαριστημενο.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Ποια gigabyte εβαλες? http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22916&cat=3&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=6 αυτη
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22916&cat=3&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=6 αυτη Εγινε edit στο απο πανω.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Ποια gigabyte εβαλες? Edit:τωρα την ειδα.οχι αυτην.δεν θελεις με nvidia chipset...... κρατα αυτη που σου εβαλα στην αρχη η πηγαινε με 10 παραπανω σε αυτη Asus Socket AM3 M5A78L-M LX γιατι θα υποστηριζει και bulldozer. Αλλιως εαν ειναι στα 400 τα χρηματα (που δεν στο προτεινω λογω οθονης) πες να δουμε καποια αλλη συνθεση. δεν χρειαζεται η mobo να ειναι gigabyte,θα κοιταξεις τα χαρακτηριστικα της πρωτα και μετα την μαρκα.απο gigabyte το γυρισα σε asus προσωπικα.αλλα και οι 2 με αφησαν ευχαριστημενο. οχ οντως τωρα το προσεξα το chipset. εγινε..κραταω την συνθεση με τα 2 τα mobo..κραταω την συνθεση και του παιδιου..και αποφασιζει ο αλλος αυριο.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 ποιόν είπες παιδί? coolare ετσι το ειπα το παιδι γενικα..οχι υποτιμητικα
hackerW32 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 το ξερω , δεν παρεξηγήθηκα εξαλου παιδί είμαι ακόμα καληνύχτα από μένα!
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 το ξερω , δεν παρεξηγήθηκα εξαλου παιδί είμαι ακόμα καληνύχτα από μένα! χαχα α μπραβο λοιπον παιδες παω κ εγω..βλεπουμε αυριο τι γινεται..σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια..καλο βραδυ σε ολους!
karmen1983 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Ρε μεγαλο, δεν ειπα να βαλει κανενα Lamtech! Μην βαρας! Για τσεκαρε Οπα λαθος μου! Βγαλε κουτι και dvd-drive και εισαι στο 300αρι Κατσε να το τσεκαρει και Ο ΦΙΛΟΣ καρμεν Ευτυχώς που ο φίλος κάρμεν πήγε για νάνι club και δεν την είδε την σύνθεση
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Ευτυχώς που ο φίλος κάρμεν πήγε για νάνι club και δεν την είδε την σύνθεση Μπα,ξυπνησες?μπορεις και τωρα να σχολιασεις...
Dbzakias2 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μπα,ξυπνησες?μπορεις και τωρα να σχολιασεις... χαχα! ριξε λαδι στη φωτια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.