Προς το περιεχόμενο

Στησιμο pc μεχρι 300 euro

KoKoPsOpSaRoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτα εγω να σου πω για αυτα που λες στην αρχη. Πρωτα πρωτα στην nvidia πληρωνεις μονο το ονομα της. Απο λεφτα σηλαδει μια ισαξια ΑΤΙ θα ειναι πολυ πιο φθηνη. Σκληρους ειχα και απο τους 2 και δεν μπορω να πω οτι εχω καταλαβει διαφορες.. Το ιδιο πραμα ειναι. Μητρικες ειχα και Gigabyte Και MSI. Μπορω να πω οτι εμεινα πιο ευχαριστημενος απο την msi.......

εχω gigabyte στο δικο μου και φαινεται μια χαρουλα εδω και 2 χρονια που την εχω..ενταξει για την γραφικων δεν με πολυενδιαφερει..εγω nvidia εχω αλλα δεν νοιαζομαι και τοσο. λοιπον..κραταμε την msi και ελεγα για εναν wd black :)

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εχω gigabyte στο δικο μου και φαινεται μια χαρουλα εδω και 2 χρονια που την εχω..ενταξει για την γραφικων δεν με πολυενδιαφερει..εγω nvidia εχω αλλα δεν νοιαζομαι και τοσο. λοιπον..κραταμε την msi και ελεγα για εναν wd black :)

Εσυ και ο φιλος σου αποφασιζετε ;)

Δημοσ.

η μητικη ειναι socket 775 :-D :-D

Μονο αυτο να ηταν.εδω πηγε και εβαλε 5670 με 2 giga Μνημη.......λες και κανει κατι αυτη η μνημη.Και tray επεξεργαστη δηλαδη χωρις ψυχτρα

Κατσε ερχεται η συνθεση.

Edit

cpu AMD Athlon II X3 450 3.2 GHz Triple Core ΤΙΜΗ 61.97 €

motherboard Asrock Socket AM3 760GM-GS3 ΤΙΜΗ 43.97 €

ram Kingston Value 4GB DDR3 Non ECC CL9 1333MHz ΤΙΜΗ 28.19 €

psu Corsair Power Supply 430W ATX 24 pin CX V2 ΤΙΜΗ 45.47 €

vga ATI Radeon HD5750 1GB DDR5 PCI-E DVI HDMI DP (Sapphire) ΤΙΜΗ 93.18 €

Hdd Samsung 500GB SpinPoint F3 ΤΙΜΗ 37.12 €

Σύνολο 309.90 €

Δημοσ.

Μονο αυτο να ηταν.εδω πηγε και εβαλε 5670 με 2 giga Μνημη.......λες και κανει κατι αυτη η μνημη.Και tray επεξεργαστη δηλαδη χωρις ψυχτρα

Κατσε ερχεται η συνθεση.

Edit

cpu AMD Athlon II X3 450 3.2 GHz Triple Core ΤΙΜΗ 61.97 €

motherboard Asrock Socket AM3 760GM-GS3 ΤΙΜΗ 43.97 €

ram Kingston Value 4GB DDR3 Non ECC CL9 1333MHz ΤΙΜΗ 28.19 €

psu Corsair Power Supply 430W ATX 24 pin CX V2 ΤΙΜΗ 45.47 €

vga ATI Radeon HD5750 1GB DDR5 PCI-E DVI HDMI DP (Sapphire) ΤΙΜΗ 93.18 €

Hdd Samsung 500GB SpinPoint F3 ΤΙΜΗ 37.12 €

Σύνολο 309.90 €

ενταξει θανο με εφτιαξες :D για σκληρο wd δεν λεει καλυτερα? δεν την εμπιστευομαι την samsung

Δημοσ.

Και με τους 2 μια χαρα θα κανεις την δουλεια σου.ετσι και αλλιως,ουτε μεγαλη χωρητικοτητα θελεις ουτε τεραστια ταχυτητα.σε εκεινη την κατηγορια ειναι ιδιοι.

Ενταξει προσωπικα γουσταρω πιο πολυ wd (μιας και τοσα χρονια μονο τετοιους ειχα) αλλα τεσπα.και ο samsung ειναι καλος και στον εβαλα γιατι ξεφυγαμε εστω και λιγο απο budget.εαν επιμενεις για wd κοιτα αυτον που ειναι παρομοιος.Western Digital 500GB Caviar SE16 WD5000AAKS SATAII 7200rpm 16MB ΤΙΜΗ 37.50 €

Δημοσ.

Και με τους 2 μια χαρα θα κανεις την δουλεια σου.ετσι και αλλιως,ουτε μεγαλη χωρητικοτητα θελεις ουτε τεραστια ταχυτητα.σε εκεινη την κατηγορια ειναι ιδιοι.

Ενταξει προσωπικα γουσταρω πιο πολυ wd (μιας και τοσα χρονια μονο τετοιους ειχα) αλλα τεσπα.και ο samsung ειναι καλος και στον εβαλα γιατι ξεφυγαμε εστω και λιγο απο budget.εαν επιμενεις για wd κοιτα αυτον που ειναι παρομοιος.Western Digital 500GB Caviar SE16 WD5000AAKS SATAII 7200rpm 16MB ΤΙΜΗ 37.50 €

και εγω τοσα χρονια western δουλευω γιαυτο..κραταμε ολο το μηχανημα και βαζουμε τον western...σευχαριστω πολυ για την συνθεση..νασαι καλα!! :D

Δημοσ.

υπάρχει και η εκδοχή να περιμένει λίγο ακόμα, να βάλει ενα 100αρι ακόμα και να φτιάξει κάτι καλύτερο..

γιατί μπορεί σε 6μηνες να μην του αρέσει πια ο cpu-gpu-σκληρος..

στα 390 θα του πρότεινα αυτά:

psu

mobo

ram (x2)

cpu

gpu

hdd

απλά να το εχει υποψειν ότι με ενα 100αρι φτιαγνει πολύ καλύτερο μηχάνημα.

ολα είναι καλύτερα από την σύνθεση του προηγούμενου (εκτός από το τροφοδοτικό που το άφησα ίδιο) αλλά , με ένα εκατοστάρι παραπάνω.

πες του να το σκεφτεί σοβαρά, μην λέει αύριο μεθαύριο θέλω αναβάθμιση γιατί μου έκατσε αυτό το game και δεν το σηκώνω..;)

Δημοσ.

Ναι οκ,αλλα τουλαχιστον να μην εβαζες την μητρικη με το nVidia nForce 630a :devil:

Και αμα η οθονη ειναι οντως η 17αρα lg μια χαρα του κάθεται ο τριπυρηνος με την 5750.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...