Προς το περιεχόμενο

Στησιμο pc μεχρι 300 euro

KoKoPsOpSaRoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες χαιρετε..θελει ενα φιλαρακι μου..να του στησω μια μοναδα μεχρι 300 ευρο..θελει μονο τα βασικα. παιζει ενα παιχνιδι που ειναι παρομοιο σαν το lineage τιποτα αλλο..εψαξα κατι σε amd και τα σχετικα αλλα εχει πολλα και δεν ξερω τι να του βαλω. σχετικα για μαρκες προτινω

mobo gigabyte

cpu amd

ram kinsgston η corsair

σκληρο western digital

γραφικων nvidia

τροφοδοτικο οποιο ναναι

κουτι δεν νομιζω να χρειαζεται καινουργιο γιατι αποτι θυμαμαι ηταν σχετικα καλο το κουτι του..οπως και με dvd driver.

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

mobo gigabyte

cpu amd

ram kinsgston η corsair

σκληρο western digital

γραφικων nvidia

τροφοδοτικο οποιο ναναι

κουτι δεν νομιζω να χρειαζεται καινουργιο γιατι αποτι θυμαμαι ηταν σχετικα καλο το κουτι του..οπως και με dvd driver.

Θα σου πω τίποτα βραδιάτικα :devil:

Δημοσ.

χαχαχα συγνωμη karmen μου ξεφυγε...ελεγα κατι σε corsair η thermaltake

Corsair σε pc των 300 ευρω.. Οσο κανει το τροφοδοτικο που θα βαλεις κανει η μητρικη μαζι με ραμ..... :devil:

Δημοσ.

Corsair σε pc των 300 ευρω.. Οσο κανει το τροφοδοτικο που θα βαλεις κανει η μητρικη μαζι με ραμ..... :devil:

Τι λες βρε μικρό; Δηλαδή ποιο corsair θα βάλει; Υποθέτω το Game έχει χαμηλά specs. Δεν το ξέρω και γι' αυτό δεν προτείνω και κάτι (είναι και περασμένη η ώρα για να το googlaro)

Αλλά και 500άρι να βάλει ένα 50αρικο κάνει :P

Δημοσ.

χαχαχα οντως μακακια ειπα..ε τελως παντων κατι φθηνο :)

Δημοσ.

χαχαχα οντως μακακια ειπα..ε τελως παντων κατι φθηνο :)

Διόρθωσε ότι είπες μακακία γιατί δεν την γλυτώνεις βραδιάτικα :devil:

Δημοσ.

Τι λες βρε μικρό; Δηλαδή ποιο corsair θα βάλει; Υποθέτω το Game έχει χαμηλά specs. Δεν το ξέρω και γι' αυτό δεν προτείνω και κάτι (είναι και περασμένη η ώρα για να το googlaro)

Αλλά και 500άρι να βάλει ένα 50αρικο κάνει :P

Ρε μεγαλο, δεν ειπα να βαλει κανενα Lamtech! Μην βαρας!

Για τσεκαρε ;)

Οπα λαθος μου! Βγαλε κουτι και dvd-drive και εισαι στο 300αρι

post-200597-0-10815700-1309734594_thumb.jpg

Δημοσ.

Ρε μεγαλο, δεν ειπα να βαλει κανενα Lamtech! Μην βαρας!

Για τσεκαρε ;)

Οπα λαθος μου! Βγαλε κουτι και dvd-drive και εισαι στο 300αρι

εγινε αγορινα ευχαριστω τα εβγαλα ;) αν βγαλουμε τον hitachi και βαλουμε wd..και βαλουμε gigabyte αντι για msi πιστευω θα ηταν καλυτερα..

Δημοσ.

εγινε αγορινα ευχαριστω τα εβγαλα ;) αν βγαλουμε τον hitachi και βαλουμε wd..και βαλουμε gigabyte αντι για msi πιστευω θα ηταν καλυτερα..

Το λες μονο και μονο απο γουστα αγορινα?

Δημοσ.

Το λες μονο και μονο απο γουστα αγορινα?

εχω ακουσει οτι οι msi ειναι καλυτερες απο τις gigabyte αλλα οι gigabyte ειναι καλυτερες σε θεμα κατασκευης..οσον αφορα τον σκληρο εχω χρονια wd και ειναι ολοι τερατα..γνωμη λεω ετσι?

Δημοσ.

εχω ακουσει οτι οι msi ειναι καλυτερες απο τις gigabyte αλλα οι gigabyte ειναι καλυτερες σε θεμα κατασκευης..οσον αφορα τον σκληρο εχω χρονια wd και ειναι ολοι τερατα..γνωμη λεω ετσι?

Κοιτα εγω να σου πω για αυτα που λες στην αρχη. Πρωτα πρωτα στην nvidia πληρωνεις μονο το ονομα της. Απο λεφτα σηλαδει μια ισαξια ΑΤΙ θα ειναι πολυ πιο φθηνη. Σκληρους ειχα και απο τους 2 και δεν μπορω να πω οτι εχω καταλαβει διαφορες.. Το ιδιο πραμα ειναι. Μητρικες ειχα και Gigabyte Και MSI. Μπορω να πω οτι εμεινα πιο ευχαριστημενος απο την msi.......

edit:Και για το θεμα κατασκευης που λες για μητρικες, Ο φιλος σου θα παιζει μπαλα με το κουτι πια?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...