arsenal Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα.Ανοιξα αυτο το θεμα για να ακουστουν γνώμες σχεικα με το διάστημκαι τους...κατοίκους του.Πιστεύεται στην υπαρξει καποιου αλλου πολιτισμού?μιας ανώτερης μορφής ζωής?Ειμαι σίγουροσ οτι η NASA αλλα και οι κυβερνήσεις ξέρουν πολλα που ίσως ποτε δεν θα τα μάθουμε
marantonis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 6 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 6 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Εγω θα 'θελα να τον παιξω στο διαστημα. Να δω πως θα 'ναι.
Luxx Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 6 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 6 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Εγω θα 'θελα να τον παιξω στο διαστημα. Να δω πως θα 'ναι. Επικο!!!!!! Αχαχα!!!
Apoll Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Πίσω από διάστημα μάλλον κρύβεται το επόμενο παράλληλο σύμπαν το οποίο δημιούργησες εσύ με το post, και τα εκατοντάδες άλλα τα οποία δημιουργήθηκαν από εμάς που απαντήσαμε, ή διαβασαμε την συζήτηση. Από εκεί και μετά, δεν θα μάθουμε στο foreseeable μέλλον τίποτα.
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 6 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 6 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Εγώ ξέρω περισσότερα από τις κυβερνήσεις αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα
pappous_soulis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 6 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 6 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Εγώ ξέρω περισσότερα από τις κυβερνήσεις αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 6 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 6 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Όχι, ακόμα περισσότερα
pappous_soulis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 6 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 6 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
marantonis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Πίσω από διάστημα μάλλον κρύβεται το επόμενο παράλληλο σύμπαν το οποίο δημιούργησες εσύ με το post, και τα εκατοντάδες άλλα τα οποία δημιουργήθηκαν από εμάς που απαντήσαμε, ή διαβασαμε την συζήτηση. Από εκεί και μετά, δεν θα μάθουμε στο foreseeable μέλλον τίποτα. Το πολυ το fringe το βαριεται κι η ολίβια ντάναμ.
pournaras Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Το πολυ το fringe το βαριεται κι η ολίβια ντάναμ. Never
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 6 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 6 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Μην τον συγκρίνεις μαζί μου. Pfff..
aledjo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 μαλλον δε τα εχεις παρακολουθησει ολα.... για ενα διαστημα (τυχαιο? δε νομιζω) ειχα κολησει με το συμπαν και γενικοτερα, και ειχα διαβασει οτι υπαρχει στο ιντερνετ και ειχα δει καπου στις 100 ωρες ντοκιμαντερ. ε λοιπον μου λυθηκαν ολες οι αποριες. το μονο που εχω να σου πω ειναι οτι οσο υπαρχει ζωη στο πλανητη γη και οσο υπαρχει η γη, δε θα μαθουμε αν υπαρχει αλλη ζωη σε αλλον πλανητη. το μονο στοιχειο που εχει βρεθει ειναι οτι υπαρχει πλανητης ακριβως οπως η γη, αλλα δεν θυμαμαι την αποσταση να σου πω. θυμαμαι μονο οτι ειναι τοσο μακρια που θελουμε χιλιαδες χρονια για να φτασουμε εκει. ακομα και αν υπαρχει ζωη εκει, δε θα το μαθουμε ποτε γιατι μεχρι να στειλουμε σημα και να μας ερθει πισω, δε θα υπαρχει ζωη στο πλανητη μας. so simple. κατεβασε ντοκιμαστερ και δες... (εκτος αν λενε ψεματα και αυτα)
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Re αλετζο, δεν ταπαμε αυτά? Αυτό το so simple μην το ξαναπείς, δεν ισχύει
pappous_soulis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δηλαδή έπρεπε να δεις 100 ώρες ντοκιμαντέρ για να καταλάβεις πως για να στείλουμε σήμα και να γυρίσει πίσω δε θα υπάρχουν ούτε τα κόκαλα των δισέγγονων μας για να τ'ακούσουν;
marantonis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 6 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 6 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Never Για 8 σεζον ειναι προγραμματισμενο λεει. Θα προλαβει να το βαρεθει. Παντως ωραιο το τοπικ, με απαλασσει απο την ευθυνη να φτιαξω εγω ενα για αποψε. Ας πω και κατι που να μην ειναι οφτοπικ: υπαρχει ενα ντοκυμαντερ, θαρρω "ταξιδι στην ακρη του συμπαντος" το λενε, θαρρω του bbc ειναι. Ε, πολυ θεικο ντοκυμαντερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.