ppap2 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Γεια σας, είμαι αρκετά άσχετος και έχω πρόβλημα με την κάρτα ήχου, μετά από φορμάτ δεν έχω ήχο Για να βοηθήσω έκανα μια προσπάθεια να δω μάρκα κλπ (χωρίς να ανοίξω τη κεντρική μονάδα) Αν βοηθάνε αυτά τα στοιχεία της κάρτας ας μου δώσει όποιος ξέρει λινκ για drivers α) PCI\VEN_8086&DEV_24C5&CC_041 β) chip: Intel 8201DB/DBL/DBM (ICH4/ICH4-L/ICH4-M)AC'97 audio controller Αν κατάλαβε κανείς και μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ πάρα πολύ προκαταβολικά!
mikelamar Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Drivers περασες; Της μητρικής, γιατί απο ότι καταλαβαίνω είναι ενσωματωμένη!
ppap2 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Drivers περασες; Της μητρικής, γιατί απο ότι καταλαβαίνω είναι ενσωματωμένη! όχι τα drivers ψάχνω...ναι ενσωματωμένη είναι...αλλά δεν έχει εγκατασταθεί με το φορματ
SPANK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Λοιπόν θα κατεβάσεις το cpu-z το τρέχεις πας στην καρτέλα που λέει mainboard , βλέπεις πια μητρική έχεις και μετά μπαίνει στο επίσημο site να κατεβάσεις οδηγούς για την κάρτα ήχουν και οτι αλλο χρειάζεσαι και δεν εχεις βάλει.
ss13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Γεια σας, είμαι αρκετά άσχετος και έχω πρόβλημα με την κάρτα ήχου, μετά από φορμάτ δεν έχω ήχο Για να βοηθήσω έκανα μια προσπάθεια να δω μάρκα κλπ (χωρίς να ανοίξω τη κεντρική μονάδα) Αν βοηθάνε αυτά τα στοιχεία της κάρτας ας μου δώσει όποιος ξέρει λινκ για drivers α) PCI\VEN_8086&DEV_24C5&CC_041 β) chip: Intel 8201DB/DBL/DBM (ICH4/ICH4-L/ICH4-M)AC'97 audio controller Αν κατάλαβε κανείς και μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ πάρα πολύ προκαταβολικά! Ψάξε εδώ !! http://www.techsupportforum.com/forums/f23/ven_8086-and-dev_24c5-drivers-489827.html
ppap2 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Λοιπόν θα κατεβάσεις το cpu-z το τρέχεις πας στην καρτέλα που λέει mainboard , βλέπεις πια μητρική έχεις και μετά μπαίνει στο επίσημο site να κατεβάσεις οδηγούς για την κάρτα ήχουν και οτι αλλο χρειάζεσαι και δεν εχεις βάλει. Chipset Intel i845E RevE0 Southbridge Intel 82801DB (iCH4) Rev01 LPCID ITE IT8712 βοήθησα καθόλου; Πρέπει να πάω στην Intel να βρω τα drivers τώρα; γιατί με ένα search δεν έβγαλα και πολύ άκρη.... ευχαριστώ για τις απαντήσεις
SPANK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Αυτο ειναι το chipset που αναφέρει κανονικά έπρεπε να λέει και μοντέλο της motherboardm Ανέβασε μια φωτογραφία απο το cpu-z απο την καρτέλα mainboard αν μπορείς
ss13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 ppap2 , κατέβασε αυτό το πρόγραμμα http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Graphic/Graphic-Capture/Screenshot-Captor.shtml πήγαινε στην τρίτη καρτέλα που λέει Capture και βγάλε φωτογραφία !!
ppap2 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Αυτο ειναι το chipset που αναφέρει κανονικά έπρεπε να λέει και μοντέλο της motherboardm Ανέβασε μια φωτογραφία απο το cpu-z απο την καρτέλα mainboard αν μπορείς http://imageshack.us/photo/my-images/32/mainboardv.png/ δεν έχω account αν σταματήσει να εμφανίζεται ενημέρωσε
ppap2 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 DONE!!! ευχαριστώ πάρα πολύ για τον κόπο σας!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.