Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με κάρτα ήχου

ppap2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, είμαι αρκετά άσχετος και έχω πρόβλημα με την κάρτα ήχου, μετά από φορμάτ δεν έχω ήχο

Για να βοηθήσω έκανα μια προσπάθεια να δω μάρκα κλπ (χωρίς να ανοίξω τη κεντρική μονάδα)

Αν βοηθάνε αυτά τα στοιχεία της κάρτας ας μου δώσει όποιος ξέρει λινκ για drivers

α) PCI\VEN_8086&DEV_24C5&CC_041

β) chip: Intel 8201DB/DBL/DBM (ICH4/ICH4-L/ICH4-M)AC'97 audio controller

Αν κατάλαβε κανείς και μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ πάρα πολύ προκαταβολικά!

Δημοσ.

Drivers περασες; Της μητρικής, γιατί απο ότι καταλαβαίνω είναι ενσωματωμένη!

όχι τα drivers ψάχνω...ναι ενσωματωμένη είναι...αλλά δεν έχει εγκατασταθεί με το φορματ

Δημοσ.

Λοιπόν θα κατεβάσεις το cpu-z το τρέχεις πας στην καρτέλα που λέει mainboard , βλέπεις πια μητρική έχεις και μετά μπαίνει στο επίσημο site να κατεβάσεις οδηγούς για την κάρτα ήχουν και οτι αλλο χρειάζεσαι και δεν εχεις βάλει.

Δημοσ.

Γεια σας, είμαι αρκετά άσχετος και έχω πρόβλημα με την κάρτα ήχου, μετά από φορμάτ δεν έχω ήχο

Για να βοηθήσω έκανα μια προσπάθεια να δω μάρκα κλπ (χωρίς να ανοίξω τη κεντρική μονάδα)

Αν βοηθάνε αυτά τα στοιχεία της κάρτας ας μου δώσει όποιος ξέρει λινκ για drivers

α) PCI\VEN_8086&DEV_24C5&CC_041

β) chip: Intel 8201DB/DBL/DBM (ICH4/ICH4-L/ICH4-M)AC'97 audio controller

Αν κατάλαβε κανείς και μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ πάρα πολύ προκαταβολικά!

Ψάξε εδώ !! :X

http://www.techsupportforum.com/forums/f23/ven_8086-and-dev_24c5-drivers-489827.html

Δημοσ.

Λοιπόν θα κατεβάσεις το cpu-z το τρέχεις πας στην καρτέλα που λέει mainboard , βλέπεις πια μητρική έχεις και μετά μπαίνει στο επίσημο site να κατεβάσεις οδηγούς για την κάρτα ήχουν και οτι αλλο χρειάζεσαι και δεν εχεις βάλει.

Chipset Intel i845E RevE0

Southbridge Intel 82801DB (iCH4) Rev01

LPCID ITE IT8712

βοήθησα καθόλου; Πρέπει να πάω στην Intel να βρω τα drivers τώρα;

γιατί με ένα search δεν έβγαλα και πολύ άκρη....

ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Δημοσ.

Αυτο ειναι το chipset που αναφέρει κανονικά έπρεπε να λέει και μοντέλο της motherboardm

Ανέβασε μια φωτογραφία απο το cpu-z απο την καρτέλα mainboard αν μπορείς

Δημοσ.

Αυτο ειναι το chipset που αναφέρει κανονικά έπρεπε να λέει και μοντέλο της motherboardm

Ανέβασε μια φωτογραφία απο το cpu-z απο την καρτέλα mainboard αν μπορείς

http://imageshack.us/photo/my-images/32/mainboardv.png/

δεν έχω account αν σταματήσει να εμφανίζεται ενημέρωσε :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...