Προς το περιεχόμενο

συνθεση gaming υπολογιστη me 700E

flex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οκ πανο αν δεν παρω την ψυκτρα θα παω για την καρτα ... οσο για το κουτι,απλα δεν ξερω εκτος απο τον σωστο αερισμο που θα μου προσφερει ηδη το 430 τι αλλο παραπανω θα μου δωσει το συγκεκριμενο κουτι εννοω απο ποια αποψη θα μου χρησιμεψει...

Δημοσ.

flex την 6970 σου την έδειξα για να τρομάξεις με την τιμή,αλλά απ'ότι φαίνεται εσύ δεν τρομάζεις με τίποτα :P .Πέρα από την πλάκα δεν υπάρχει λόγος να δώσεις τόσα λεφτά, η 6950 θα σου παίζει όλα τα τα παιχνίδια ΄΄σφαίρα''.

Για το κουτί τώρα ,καταρχάς μου είναι αδιανόητο κουτιά με την θέση του τροφοδοτικού κάτω να μην έχουν τρύπες και περιθώριο στην ''πλάτη'' της μητρικής για να περνάνε τα καλώδια,πρέπει να γἰνεις λίγο ζογκλέρ για να περάσεις σωστά τα καλώδια, και δε στην περίπτωσή σου που δεν έχεις modular τροφοδοτικό θα φάς μια μακαρονάδα μούρλια :P ,κάτι που επηρεάζει κάπως τον ''σωστό αερισμό''.Επίσης στις θέσεις των δύο πάνω ανεμιστήρων του CM,αναλόγως του hardware,υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσεις να βάλεις ανεμιστήρες.Οι θέσεις των σκληρών δίσκων στο zalman είναι πολύ πιο βολικοί στο βάλε-βγάλε.

Και όλα αυτά με 5 ευρώ παραπάνω (μην ξεχνάς ότι το cm έχει έναν ανεμιστήρα από την μάνα του και θα πρέπει να βάλεις οπωσδήποτε άλλον ένα).

Και να πω βέβαια και ένα αρνητικό ,το zalman παίρνει κάρτες εώς 29cm(6970) ενώ το cm παίρνει και μεγαλύτερες κάρτες.

Δημοσ.

Πανο εδω και μιση ωρα κανω υπολογισμους για να δω πως θα την παρω την καρτα :X χαχαχαχαχαχα....τελικα ισως και να το παρω το κουτι απο'τι ειδα απο τη μαμα εχει ηδη 2 ανεμιστηρες σε αντιθεση με τον cm που εχει εναν ...βεβαια αγχωθηκα λιγο με τον περιορισμο που υπαρχει για το μεγεθος των καρτων και επειδη ειναι απο παντου ανοιχτο δεν θα μπενει πολυ σκονη?...υπαρχουν πολλες καρτες πανω απο 30cm?,η 6950 θα χωρεσει ετσι και ολα τα υπολοιπα εξαρτηματα που εχει προτεινει ο rafahl? επισης σχετικα με την 6950 ελπιζω μελλοντικα οταν παρω μια 21.5" να με καλυψει...και κατι ακομα πατωντας στο νετ xfx radeon hd6950 1GB ddr5 μου βγαζει 2 ειδων καρτες η μια ειναι γκρι με εναν ανεμιστηρα στη μεση και η αλλη κοκκινη με μαυρο ποια απο τις 2 ειναι?? :blink: α και συμφωνεις με την ψυκτρα που μου προτεινε ο rafahl?(εκτος απο αποδοτικη θα ειναι και αθορυβη? δεν γραφει db) και κατι τελευταιο μεταξυ της hyperX blu και hyperX genesis ποια να προτιμησω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...