Προς το περιεχόμενο

συνθεση gaming υπολογιστη me 700E

flex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ακολουθησω την πρωτη προταση σου και θα παω για τον spinpoint...και να σου πω σχετικα με την καρτα γραφικων που μου ειπες μπηκα στο site και προσεξα οτι η 3η επιλογη και ενω γραφει (hd6950 κτλπ)ειναι εντελως διαφορετικη απο τις υπολοιπες εμφανισιακα(2 ανεμιστηρακια) αλλα και στην επιδοση(διαφορετικο engine clock) το ιδιο ισχυει και για την 3η επιλογη που εχει στο site για το τροφοδοτικο(ειναι διαφορετικο εμφανισιακα)... να τα αποφυγω?

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λογικά είναι άλλη έκδοση της XFX για αυτό .

Το τι δείχνει η εικόνα μην σε απασχολεί άλλα τα χαρακτηριστικά

Γρηγορα για υπνο εσυ....

Δημοσ.

ΧΑχαχα στο τέλος θα κοιμηθώ θέλω δεν θέλω :lol:

Σε θέλω ξεκούραστο και Online Στο msn όλη μέρα :P

Πληρώνω εγώ το μεροκάματο χ 2 B)

Δημοσ.

Τη δευτερα παω να παρω τα εξαρτηματα και καθως εβλεπα τη συνθεση σκεφτηκα...μηπως ειναι καλυτερο να αλλαξω την Χ6 με την 955 καθως οι +2 πυρηνες της Χ6 δεν θα ωφελησουν καθολου στο gaming και τα λεφτα που θα εξοικονομησω απο κει να παρω μια ακομα καλυτερη καρτα γραφικων?(πχ.sapphire Hd6950 2GB) Υπαρχει καποιος λογος που πρεπει να μεινω στο Χ6(θα με καλυψει στο μελλον...?) rafahl πες μου κι εσυ την αποψη σου αν μπορεις

Δημοσ.

flex άποψή μου είναι ότι πολύ σωστά σκέφτεσαι για τον 955,δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρεις τον 1095Τ.

Από κεί και πέρα με τα λεφτά που θα εξοικονομήσεις μην πάρεις την 6950 2gb, σε ανάλυση οθόνης μέχρι 1920 χ 1080 είναι ίδια με αυτή του 1gb,προσωπικά θα σου έλεγα να πάρεις ένα καλύτερο κουτί π.χ ένα σχετικά φθηνό είναι αυτό http://www.okcomputer.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_css.tpl&product_id=996&category_id=6&option=com_virtuemart&Itemid=56 , και αν θέλεις την ησυχία σου και να ''ανεβάσεις'' λίγο τον επεξεργαστή(πανεύκολο μια που έχει ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή) να πάρεις και μια ψύκτρα (π.χ αυτή αν την φέρουν σύντομα http://www.okcomputer.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_css.tpl&product_id=1123&category_id=46&option=com_virtuemart&Itemid=108 αλλιώς μπορούμε να δούμε μια άλλη) , γιατί η stock είναι ''αεροπλάνο'' από άποψη θορύβου.

Δημοσ.

Προσωπικά θα έβαζα τον 955 και θα πρόσθετα και έναν ssd .

Με τα 2gb όπως είπε και ο Πάνος δεν θα δεις διαφορές σε αυτήν την ανάλυση που παίζεις

Δημοσ.

Αν ομως παρω μια 22αρα ουτε εκει θα δω διαφορα με την 2GB? gia ssd δεν πολυψινομαι rafail και μιας και τελικα καταληγω στην 955...λεω αυτα τα 50Ε που θα εδινα για τον Χ6 να τα δωσω για μια ψυκτρα και στην καρτα τι λετε λοιπον...? οσον αφορα το κουτι το 430 του rafahl καλη μου φαινεται πανο αφου δεν θα κανω τιποτα extreme και δαξ περισσοτερο πιστευω αξιζει να τα διαθεσω για ψυκτρα και καρτα...

Δημοσ.

για τα 50Ε που εξοικονομω,τι ψυκτρα προτεινεις και τι καρτα αν βαλω και 10Ε παραπανω..?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...