Προς το περιεχόμενο

συνθεση gaming υπολογιστη me 700E

flex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρεται,θα ηθελα να συνθεσω υπολογιστη για gaming(αλλα και για παρακολουθηση ταινιων και χρησης ιντερνετ) με budget 700Ε(μονο το κουτι)εχω οθονη(Eizo FlexScan L550 17" μεγιστη αναλυση 1920x1440) πληκτρολογιο,ποντικι μενω αθηνα και τα εξαρτηματα θα τα αγορασω απο πλαισιο(εκτος αν υπαρχει καποιο αλλο μαγαζι που μπορω να τα προμηθευτω σε καλυτερη τιμη,δεν εχω πιστωτικη)επισης απο τον παλιο μου υπολογιστη εχω ενα τροφοδοτικο premier value series dr-8550btx psu 550W καθως και ενα optical drive της LG αυτα τα 2 τελευταια μπορω να τα χρησιμοποιησω στη συνθεση του καινουργιου υπολογιστη?(περισσοτερο ενδιαφερομαι για το τροφοδοτικο επειδη δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια)...δεν ειναι ακομα βεβαιο αν θα βαλω εγω τα εξαρτηματα στο κουτι η θα το αφησω στους τεχνικους του πλαισιου.

(Την οθονη την εχω 6-7 χρονια και δεν ξερω ποσο ακομα θα αντεξει αρα μην επιρεαστειτε στην προταση σας για καρτα γραφικων καθως μπορει να την αλλαξω με μια 17"-19" καινουργιας τεχνολογιας με το που χαλασει ... αρα μην μεινω με μια καρτα γραφικων που ηταν καλη μονο για τις προδιαγραφες της συγκεκριμενης οθονης)

Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θέλεις να προσπαθήσεις να το συναρμολογήσεις μόνος σου ; ώστε να τα πάρεις από διαφορετικά καταστήματα και να σου βγει ποιο φτηνά; ..

Το τροφοδοτικό δεν αξίζει να το βάλεις στην καινούρια σου σύνθεση μιας και είναι άθλιο

Δημοσ.

Ναι σχετικα μ'αυτο αν το παρω απο διαφορετικα μαγαζια και προσπαθησω να το συναρμολογησω μονος μου και προκληθει καποια ζημια αυτο δεν το καλυπτει η εγγυηση ετσι?,επισης περιπου ποσα θα εξοικονομησω αν το παρω απο διαφορετικα μαγαζια με βαση τη συνθεση που θα προτεινεις?

Δημοσ.

Ναι σχετικα μ'αυτο αν το παρω απο διαφορετικα μαγαζια και προσπαθησω να το συναρμολογησω μονος μου και προκληθει καποια ζημια αυτο δεν το καλυπτει η εγγυηση ετσι?,επισης περιπου ποσα θα εξοικονομησω αν το παρω απο διαφορετικα μαγαζια με βαση τη συνθεση που θα προτεινεις?

flex άσε το πόσο θα εξοικονομήσεις... Εχεις ξαναστήσει Pc; Ξέρεις πως είναι μέσα; Αν όχι θα σου έλεγα άστο για το κατάστημα ή αν πιάνουν τα χέρια σου, δες την υπογραφή του raf και διάβασε τον οδηγό που έχει...

Δημοσ.

Όλα τα προϊόντα έχουν δική τους εγγύηση οπότε εαν πάθουν κάτι τα αλλάζεις.

Κανένα 150Ε + πιστεύω εξοικονομείς μιας και το πλαίσιο ειναι αρκετά ακριβό.

Όπως είπε και η κύρια εαν πιάνουν τα χεριά σου μπορείς να το φτιάξεις και μόνος σου με βοήθεια τον οδηγού μου B)

Δημοσ.

Λυθηκε το προβλημα εχω γνωστο που ξερει να το στηνει απο την αρχη,σχετικα με την συνθεση τωρα...

Δημοσ.

Δες αυτά από μενα καταστήματα αφου θα σου τον συνθέσει φίλος διαλεξε ποια σε βολεύουν .

cpu:AMD Phenom II X6 1090T

gpu:XFX Radeon HD6950 1GB

hdd:Samsung Spinpoint F3 1TB

ram:Kingston HyperX 4GB

mobo:Gigabyte GA-990XA-UD3

psu:Corsair Enthusiast Series TX650 V2

case:CoolerMaster Elite 430

Συνολο:677.36E

Μπορείς να βάλεις τον amd 955 και να βάλεις και εναν ssd μέσα

Δημοσ.

Ευχαριστω rafaiλ,αλλα εχω και μερικες αποριες 1)ψυκτρα δεν θα μου χρειαστει? 2)η συνθεση βασιζεται σε προιοντα τις ATI/AMD με το ιδιο ποσο οι αντιστοιχοι τις intel/nvidia θα ηταν υποδεεστεροι σε θεματα επιδοσεων?

Δημοσ.

1)Εάν δεν θα κανείς Overclock όχι μια χαρα είναι και η μαμά ψήκτρα

2)Σε χαμηλά μπατζετ σαν το δικό σου η amd/amd υπερτερεί πάντα και σε τιμές και σε αποδόσεις. Η intel και η nvidia είναι για αυτούς που δίνουν ένα αξιοσέβαστο πόσο ,διαφορές ακόμη και με ένα επεξεργαστή των 1000Ε δεν θα δεις

Δημοσ.

+1 στην συνθεση του raf απλά να προσθέσω οτι αν τελικα παρεις οθονη αργοτερα μην κανεις το λαθος και παρεις οτιδηποτε μικροτερο απο 22 ιντσες διοτι θα το μετανοίωσεις!! Η μικρές 17 - 20 ιντσων flat οθόνες υποστηρίζουν μόνο πολυ χαμηλες αναλυσεις που και δεν ταιριάζουν στα σημερινά δεδομένα!!

Δημοσ.

Ωραια θα το εχω υποψη μου stm :) και να σας πω αν τελικα αποφασισω να παρω 500GB σκληρο και οχι 1T ποιον προτεινετε,παλι τον ιδιο? υπαρχει καποια αλλη επιλογη,στις ιδιες επιδοσεις? επισης στη θηκη θα χρειαστει να βαλω καποια ανεμιστηρακια ή φτανει το ενα μεγαλο που θα εχει ηδη μεσα?

Δημοσ.

Αφού σου βγαίνει στο μπατζετ πάρε τον 1tb .Βεβαία όπως σου είπα μπορείς να πάρεις τον amd 955 και να βάλεις έναν ssd μέσα που θα δεις μεγάλη διαφορά

Δημοσ.

Δεν ξερω πολλα σχετικα με τους ssd αλλα απ΄οτι ειδα ειναι πολυ ακριβοι ακομα και αυτοι που εχουν μικρη χωριτικοτητα οταν λες θα δω διαφορα...σε ποιο τομεα εννοεις ακριβως?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...