Προς το περιεχόμενο

Γλώσσα γραφής σε Android Gingerbread και backup/restore από Symbian.

ggelhsva

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

Θα μπω κατευθείαν στο ψητό. Έχω βάλει στο μάτι ένα κινητό Android (Gingerbread) και έχω τις εξής 2 απορίες:

1. Εάν αγοράσω το κινητό από το εξωτερικό π.χ. Αγγλία, θα μπορώ να γράφω στα Ελληνικά; Δε με νοιάζει τόσο αν το μενού του θα είναι στα αγγλικά όσο το να μπορώ να γράφω στα Ελληνικά καθώς χρησιμοποιώ το λεξικό Τ9.
  2. Εάν πάρω backup από κινητό Symbina S60 3rd θα μπορώ μετά να το κάνω restore στο καινούργιο κινητό με Android;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

• Moderators
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

Θα μπω κατευθείαν στο ψητό. Έχω βάλει στο μάτι ένα κινητό Android (Gingerbread) και έχω τις εξής 2 απορίες:

1. Εάν αγοράσω το κινητό από το εξωτερικό π.χ. Αγγλία, θα μπορώ να γράφω στα Ελληνικά; Δε με νοιάζει τόσο αν το μενού του θα είναι στα αγγλικά όσο το να μπορώ να γράφω στα Ελληνικά καθώς χρησιμοποιώ το λεξικό Τ9.
  2. Εάν πάρω backup από κινητό Symbina S60 3rd θα μπορώ μετά να το κάνω restore στο καινούργιο κινητό με Android;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

1) Ναι.

2) Εξαρταται τι backup. Υποθετω επαφες, μηνυματα κλπ.

Ναι.

ΕΝΤΙΤ: Ξαναδιαβασα τι εγραψες. Εννοεις να παρεις μπακαπ του λεξικου του Τ9 σου και να το βαλεις στη νεα συσκευη? Τοτε (νομιζω πως) οχι.

Δημοσ.

Όχι, σωστά κατάλαβες την πρώτη φορά. Δεν εννοούσα το λεξικό αλλά το αρχείο backup που δημιουργείται από το λογισμικό της Nokia (Content Copier) το οποίο περιλαμβάνει μηνύματα, επαφές, σημειώσεις κτλ.

Αυτό με το restore backup από Symbian υποστηρίζεται επίσημα από τα Android;

• Moderators
Δημοσ.

Οχι δεν υποστηριζεται κατι τετοιο. Θα παρεις μπακαπ των επαφων σου σε vcf (νομιζω γινεται μεσα απο το μενου του symbian) και θα τις περασεις στο android. Αυτο ειναι το ευκολο. Τωρα για τα μηνυματα και τις σημειωσεις ειμαι σιγουρος πως γινεται, αλλα δεν ξερω πως, οποτε θα μας διαφωτισει καποιος συμφορουμιτης που το εχει κανει :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...