Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

dhmak,

μπορείς να μου κάνεις μια εξυπηρέτηση??Για να μην μπαινω στον κόπο να το κατεβάζω για να το δοκιμαζω,μπορείς να δεις αν μπορεί να σου κατεβάσει αυτό:

http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=27377&subid=2&pubid=29960246

Τέτοια βίντεο τα κατεβάζει??Αν είναι,να το κατεβάσω και γω αυτό το πρόγραμμα..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Συγγνώμη για το καθυστερημένο post αλλά έχω την ταπεινή άποψη ότι το StreamTransport (το έχω χρησιμοποιήσει) δεν αποθηκεύει στην ίδια ποιότητα το βίντεο που βλέπεις . Αν κάνω λάθος συγγνώμη και διορθώστε με. Γι'αυτό και ψάχνω άλλο πρόγραμμα που να αποθηκεύει τα βίντεο (εκτός φυσικά youtube) στην ίδια - ει δυνατόν - ποιότητα. Δε θυμήθηκα να αποθηκεύσω με το DownloadHelper.

Θα δω με αυτό εάν αποθηκεύει ικανοποιητικά.

Δημοσ.

Το stream transport, όπως λέει και το όνομα, κατεβάζει το stream, δηλαδή όπως είναι χωρίς να κάνει καμία αλλαγή,ποιο ποιοτικά δεν γίνεται.

Αν κάποιο άλλο πρόγραμμα σου κατεβάζει κάποιο stream και το μετατρέπει σε μεγαλύτερη ανάλυση τότε δεν είναι καλύτερη ποιότητα αλλά χειρότερη.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απλά ειναι τα πράγματα παιδιά, με το StreamTransport,

παραθέτω εικόνα στην οποία φαίνεται οτι κατεβάζει ότι είδους βίντεο υπάρχει σε σελίδα

http://ximages.net/i...63417966168.jpg

24182594663417966168_thumb.jpg

1ον βάζουμε την διεύθυνση στην μπάρα διευθύνσεων του StreamTransport

2ον αφού μπούμε στην σελίδα, το StreamTransport μας εμφανίζει στο κάτω μέρος του,

τα στοιχεία του βίντεο (όνομα, διεύθυνση, διάρκεια, ανάλυση κ.α.)

3ον πατώντας το κουμπί Download (ενώ έχουμε επιλέξει το βίντεο που θέλουμε να κατεβάσουμε) το βίντεο κατεβένει σε μορφή .flv (με έναν μετατροπέα μπορούμε να το κάνουμε .avi ή ότι θέλουμε)

Επειδη το συγκεκρημενο προγραμμα αργει παρα πολυ στο κατεβασμα μπορουμε να παρουμε το λινκ το οποιο κατεβαζει το web-tv βιντεο που θελουμε και να το βαλουμε σε καποιο αλλο προγραμμα π.χ. jdownloader για να το κατεβασει ποιο γρηγορα?

Και μηπως εχεις να προτεινεις καποιο mozilla firefox plugin που να δουλευει σχεδον σε ολα τα web-tv ελληνικα ή ξενα?

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΩΡΑΙΟΣ ο dhmak με αυτο κατεβαζεις και ταχυτατα και μια χαρα.

Ενα μειον εχει το προγραμμα σε μερικα βιντεο που δοκιμασα ενω τα κατεβαζει με επεκταση mp4 τα βιντεο πραγματικα ειναι flv.

Επεξ/σία από JUST-GAMER
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα!
Προσπαθώ να κατεβάσω κάποια βίντεο... χρησιμοποιώντας streamtransport και Stream-Cloner δεν τα κατάφερα.

Τα βίντεο είναι απ' αυτήν την σελίδα fomavi | ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.

Όποιος γνωρίζει κάποιο άλλο πρόγραμμα θα του ήμουν υπόχρεη!

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...