akpe Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 το πρόβλημα είναι πως εμένα δεν μου μυρίζει κάτι , αλλά σε λίγες μέρες θα έχω επίσκεψη από "συγγενείς" μπάτσους... Φοβάσαι μην σου κάνουν τράκες όλη μέρα ε;
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Ε προφανως δεν θα μυριζει τοτε. Κανε τεστ, φωναξε καποιον μη-καπνιστη και ρωτα τον αν μυριζε τπτ και τι Συγγενεις η "συγγενεις" ? "συγγενεις"
florevil Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 , αλλά σε λίγες μέρες θα έχω επίσκεψη από "συγγενείς" μπάτσους... Problem :S με ανοιχτα παραθυρα και αν μπορεις πηγαινε καλυτερα στο μπαλκονι.. (αν εχεις)
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Problem :S με ανοιχτα παραθυρα και αν μπορεις πηγαινε καλυτερα στο μπαλκονι.. (αν εχεις) έχω στα 8 μέτρα από την πόρτα του δωματίου μου σπίτι που μένει οικογένεια μπάτσων (bad idea να βγω στο μπαλκόνι). καλά δεν πειράζει , λογικά δεν θα μυρίζει τίποτα απ ότι λένε και οι από πάνω.
florevil Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 οπως και να εχει.. Συγγενεις = safe Τι θες να σου πουν...
Andreas2 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Κοίτα,από ότι άκουσα,αγόρασε άσπρο ξύδι,βάλε το σε δύο μεγάλα ποτήρια και άφησε το 10 ώρες.Θα φύγουν όλες οι μυρωδιές.
Dark_son20 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 έχω μια σχετική απορία και παρακαλώ όποιος ξέρει να μου απαντήσει μην ανοίγω άλλο θέμα .. σε περίπτωση που κάποιος ντουμανιάζει το δωμάτιο του καπνίζοντας χόρτο , μπορεί να μείνει η μυρωδιά? (εφόσον πίνεις με ανοιχτή μπαλκονόπορτα) και επίσεις πως μπορεί να καταλάβει αν μυρίζει (αν υπάρχει περίπτωση να μην του μυρίζει , όπως το τσιγάρο). Δεν κάνω πλάκα και επειδή είναι σημαντικό να μάθω γρήγορα , όποιος ξέρει ας πει. thanks. δοκιμασμένη συνταγή. κόψε μέχρι την επίσκεψη το indoor. αέρισε καλά το σπίτι. στο σούπερ market έχει ένα αρωματικό χώρου που παίρνει 2 μπουκαλάκια, το ένα το λέει neutralizer. πάρε μόνο τα μπουκαλάκια δεν χρειάζεσαι το μηχάνημα, και πάτα κάθε 2 ώρες το neutralizer για μερικές μέρες. επίσης βρες αρωματικά στικακια MUSK όχι οποιαδήποτε. μονο αυτό το άρωμα. δεν θα μυρίζει μπαφιλα εγγυημένα απορία. αφού είσαι σφιχτης με τις λιγούρες τι κανεις? εγώ το έκοψα γιατί μου πηδούσε τη διατροφή
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 δοκιμασμένη συνταγή. κόψε μέχρι την επίσκεψη το indoor. αέρισε καλά το σπίτι. στο σούπερ market έχει ένα αρωματικό χώρου που παίρνει 2 μπουκαλάκια, το ένα το λέει neutralizer. πάρε μόνο τα μπουκαλάκια δεν χρειάζεσαι το μηχάνημα, και πάτα κάθε 2 ώρες το neutralizer για μερικές μέρες. επίσης βρες αρωματικά στικακια MUSK όχι οποιαδήποτε. μονο αυτό το άρωμα. δεν θα μυρίζει μπαφιλα εγγυημένα απορία. αφού είσαι σφιχτης με τις λιγούρες τι κανεις? εγώ το έκοψα γιατί μου πηδούσε τη διατροφή Για τις λιγούρες φροντίζω να μην υπάρχει τίποτα σπίτι (ώστε να μην έχω τι να φάω) ή πίνω 2 μπουκάλες νερό να έρθω να τουμπανιάσω να μην μπορώ να περπατήσω χαχαχα Πάντως και εγώ το ελάττωσα πάρα πολύ γιαυτό το λόγο ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.