kebinB Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 το σπιτι μου ειναι τεκές. καπνιστης τριων πακέτων την ημερα και πολλες ωρες ερχονται φιλαράκια εδώ καταλαβένεται τι γίνεται. πλέον το σπιτι εχει μια μυρωδια του τεκέ. τι να κάνω; οσο αερισμα και να ριξω πάλι εκει γυρνάω. να ξαναβάψω τοιχους; τι; εχω πλυνει κουρτινες τα πάντα να φυγει και απο εκει οσο μπορώ αλλα δεν γινεται τπτ.
Lucifer Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Κόψε το καπνίσμα. Ορίστε, το πόσταρα εγώ, τώρα απαντήστε κανονικά.
kebinB Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 καλα σιγουρα καποιος θα το λεγε αλλά εδω ειναι να βρουμε λυση. καμια φορά μπαινει κοσμος και νομιζει θα του καταρευσει ολο το αναπνευστικο συστημα. παντα πεφτει η ατάκα. ποσα πακετα δινεις.
bluesattack Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 να ξαναβάψω τοιχους; Ενα περασματακι θα το θελουν.. Εδωεισαι
akpe Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Με βάψιμο το πρόβλημα θα μειωθεί αλλά όχι τελείως, αφού η τσιγαρίλα λογικά έχει "κάτσει" σε όλες τις επιφάνειες του σπιτιού. Αν αποπειραθείς να καθαρίσεις -καλά- πατώματα, έπιπλα κ.λπ. ίσως δεις διαφορά. Η γειτόνισσα όταν το έκοψε έπιασε και καθάρισε τα πάντα με ξύδι αλλά μετά θα σου παραπονιούνται για ξυδίλα Περιμένουμε και από τις νοικοκυρές του φόρουμ να μας πουν καμια άποψη
-nick- Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δοκιμασε Incense Sticks (αρωματικα στικακια). Τα πουλανε κατι πακιστανοι πλανοδιοι απο δω κ απο κει. Δοκιμασε με την κλασσικη μυρωδια Nag Champa.
kebinB Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 γυναικα στο σπιτι μπαινει σε καθημερινη βαση αλλα το εχει συνηθησει οπως και εγώ αλωστε και δνε μου κάνει πολύ αισθηση αλλα πλεον εχω παρει αποφαση να γινει κάτι για τη κατάσταση μιας και σκευτομαι να αλλαξω και χρωμα στους τοιχους και γενικη διαταξη. κουρτίνες ντουλάπια επιπλα εχουν καθαριστεί χωρίς μεγάλο αποτέλεσμα. Δοκιμασε Incense Sticks (αρωματικα στικακια). Τα πουλανε κατι πακιστανοι πλανοδιοι απο δω κ απο κει. Δοκιμασε με την κλασσικη μυρωδια Nag Champa. αυτά εκτος απο πλασματικη μαστουρα θα λιποθυμησουν μεχρει και οι κατσαρίδες στις πιο μαυρες τρυπες
SilverCloak Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Φίλε δεν ξεμυρίζει έτσι το σπίτι. Έχουν ποτίσει όλα σου τα έπιπλα και οι τοίχοι και οι κουρτίνες. Τουλάχιστον 2 πλυσίματα στις κουρτίνες. Όταν λέω έπιπλα, εννοώ τα πάντα, το Pc, η TV, το AC. Καρκίνος λέμε, δεν παίζει, δεν κάνει μισές δουλειές. Τουλάχιστον 2 χέρια βάψιμο, αέρισμα για καμιά βδομάδα χωρίς κάπνισμα και βιολογικό καθαρισμό στα έπιπλα. Αν το μυρίζεις εσύ, φαντάσου σε τι κατάσταση θα είναι. Δεν καπνίζουμε ποτέ με κλειστό παράθυρο, πως το λένε; Α, μην ξεχάσω, κόψε το κάπνισμα. Διόρθωσε τον τίτλο σου.
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 έχω μια σχετική απορία και παρακαλώ όποιος ξέρει να μου απαντήσει μην ανοίγω άλλο θέμα .. σε περίπτωση που κάποιος ντουμανιάζει το δωμάτιο του καπνίζοντας χόρτο , μπορεί να μείνει η μυρωδιά? (εφόσον πίνεις με ανοιχτή μπαλκονόπορτα) και επίσεις πως μπορεί να καταλάβει αν μυρίζει (αν υπάρχει περίπτωση να μην του μυρίζει , όπως το τσιγάρο). Δεν κάνω πλάκα και επειδή είναι σημαντικό να μάθω γρήγορα , όποιος ξέρει ας πει. thanks.
-nick- Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 έχω μια σχετική απορία και παρακαλώ όποιος ξέρει να μου απαντήσει μην ανοίγω άλλο θέμα .. σε περίπτωση που κάποιος ντουμανιάζει το δωμάτιο του καπνίζοντας χόρτο , μπορεί να μείνει η μυρωδιά (εφόσον πίνεις με ανοιχτή μπαλκονόπορτα) και επίσεις πως μπορεί να καταλάβει αν μυρίζει (αν υπάρχει περίπτωση να μην του μυρίζει , όπως το τσιγάρο). Δεν κάνω πλάκα και επειδή είναι σημαντικό να μάθω γρήγορα , όποιος ξέρει ας πει. thanks. Κοιτα θεωρητικα αν παρουν ξυσματα απο τον τοιχο παιζει να βρουν THC... Αλλα παραειναι τραβηγμενο κατι τετοιο. Λογικα θα πρεπει να ξερεις εμπειρικα αν μενει ή οχι η μυρωδια στο σπιτι σου, εμεις θα σου πουμε? Παντως παλια ειχα αναψει κατι αρωματικα στικακια και το air condition το χα ξεχασει ανοιχτο κ μολις το ανοιξε για να το καθαρισει ο πατερας μου νομιζε οτι το ντουμανι ηταν λογο φουντας.
kebinB Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 εγγυημένα απο γάρα και τετοια δεν εχω οσμές. σκεψου το απλό. την πινεις με ανοιχτα. φευγει ο αερας. εγώ τις περισσοτερες το ντουμανιαζω με κλειστα παράθυρα. επίσης σκέψου αναλογικά πως οσα νορμαλ τσιγάρα μπορείς να καπνισεις δεν μπορεις να καπνισεις απο τα αλλα. αλλο να καπνιζεις 40 την ημερα μεσα στο σπιτι και αλλο 1-2 μεσα στο σπιτι ειναι μεγάλη η διαφορά. στη δευτερη με ενα απλο ανοιγω τα παραθυρα εχουν φυγει τα πάντα.
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Κοιτα θεωρητικα αν παρουν ξυσματα απο τον τοιχο παιζει να βρουν THC... Αλλα παραειναι τραβηγμενο κατι τετοιο. Λογικα θα πρεπει να ξερεις εμπειρικα αν μενει ή οχι η μυρωδια στο σπιτι σου, εμεις θα σου πουμε? Παντως παλια ειχα αναψει κατι αρωματικα στικακια και το air condition το χα ξεχασει ανοιχτο κ μολις το ανοιξε για να το καθαρισει ο πατερας μου νομιζε οτι το ντουμανι ηταν λογο φουντας. το πρόβλημα είναι πως εμένα δεν μου μυρίζει κάτι , αλλά σε λίγες μέρες θα έχω επίσκεψη από "συγγενείς" μπάτσους... εγγυημένα απο γάρα και τετοια δεν εχω οσμές. σκεψου το απλό. την πινεις με ανοιχτα. φευγει ο αερας. εγώ τις περισσοτερες το ντουμανιαζω με κλειστα παράθυρα. μια χαρά τότε thanks
-nick- Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 το πρόβλημα είναι πως εμένα δεν μου μυρίζει κάτι , αλλά σε λίγες μέρες θα έχω επίσκεψη από "συγγενείς" μπάτσους... Ε προφανως δεν θα μυριζει τοτε. Κανε τεστ, φωναξε καποιον μη-καπνιστη και ρωτα τον αν μυριζε τπτ και τι Συγγενεις η "συγγενεις" ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.