Palm Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 και στα Public και στο getitnow και στα multirama ,lidl,mediamarkt..
InsertCoinToJoi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Πηρα τα ακουστικα, Ποιοτητα... ΜΗΔΕΝ! Ληψη σηματος... ΜΗΔΕΝ! Ευαισθησια σηματος ραδιο... ΜΗΔΕΝ! Αρχιζει αυριο ο γολγοθας για την αγορα καποιου αλλου προιοντος στην θεση των ακουστικων. Για να δουμε πως θα αντιδρασει το e-shop
UpToDate_ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Πηρα τα ακουστικα, Ποιοτητα... ΜΗΔΕΝ! Ληψη σηματος... ΜΗΔΕΝ! Ευαισθησια σηματος ραδιο... ΜΗΔΕΝ! Αρχιζει αυριο ο γολγοθας για την αγορα καποιου αλλου προιοντος στην θεση των ακουστικων. Για να δουμε πως θα αντιδρασει το e-shop Ε τα παραλες και 'συ ρε αδερφάκι μου. Βάλε κει μια κανονική βαθμολογία να 'χουμε..
InsertCoinToJoi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Ε τα παραλες και 'συ ρε αδερφάκι μου. Βάλε κει μια κανονική βαθμολογία να 'χουμε.. οκ να σου πω πραγματικα (με αριστα το δεκα)..... Ποιοτητα κατασκευης και πλαστικων 4 με το ζορι Ληψη σηματος 0 (Μηδεν) γιατι ποτε δεν επιασε το σημα. Ευαισθησια σηματος ραδιο... με βαση τους σταθμους που πιανει το ραδιο μου δεν επιασε ουτε τους μισους... αντε ενα 5 φυσικα το γυρισα πισω και μπηκαμε στην διαδικασια να το στειλουν πισω στην Αθηνα, να το δουνε, να κανουν ελεγχο.... ε και αμα τους αρεσει ειπαν μπορει να μου δωσουν ενα πιστωτικο
ThanosA Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 ρε παιδια πηρα την web cam εβαλα και τον κωδικο και μου την βγαζει 55ευρο..Παλι καλα πατησα παραλαβη απο το καταστημα...Σιγα μην παω να την παρω..
greekparot Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Θα σου δωσουν πιστωτικό στάνταρ, αφού είναι κ´ σε Doa λογικά.
xristoforos89 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 και στα multirama ,lidl,mediamarkt.. Και στα saturn..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.