Προς το περιεχόμενο

4850 ή Αναβάθμιση

aleksios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@aleksios

Όντως, άλλαξε πρώτα επεξεργαστή και μετά αν δεν σε ικανοποιούν οι επιδόσεις της 4850 (που το αμφιβάλλω) τότε άλλαξε και κάρτα.

Και σου το λέω απο εμπειρία, άλλαξα κι εγώ επεξεργαστή και είδα μεγάλη διαφορά σε παιχνίδια που είχα πρόβλημα (και είμαι σίγουρος πως θα παρατηρήσεις το ίδιο).

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά κάτι τελευταίο για μνήμες να βάλω αυτές http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=12950&cat=4 ? Το manual της motherboard αναφέρει τον κωδικό αυτό για 512Mb δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας ε? Είναι δύσκολο να βρω ένα σετ 2*2 GB να υποστηρίζεται.Τροφοδοτικό δεν αλλάζω είναι αρκετό πιστεύω.

Δημοσ.

@aleksios

Όντως, άλλαξε πρώτα επεξεργαστή και μετά αν δεν σε ικανοποιούν οι επιδόσεις της 4850 (που το αμφιβάλλω) τότε άλλαξε και κάρτα.

Και σου το λέω απο εμπειρία, άλλαξα κι εγώ επεξεργαστή και είδα μεγάλη διαφορά σε παιχνίδια που είχα πρόβλημα (και είμαι σίγουρος πως θα παρατηρήσεις το ίδιο).

ναι αλλα βλεπω 2χ4850 στην υπογραφη. γιατι δεν εμενες με μια, αφου σε ικανοποιει?

Δημοσ.

Μπα,δεν εχει καλυτερη απο την 6850 σε αυτα τα λεφτα.μονο αλλη υλοποιηση.αλλα και η club3d μια χαρα ειναι.μνημη να βαλεις επανω.

αυτή;

Δημοσ.

δεν εμφανιζόταν πριν ο σύνδεσμος, μόλις το διόρθωσα. ρωτάω αν η 5850 που είναι και κατιτίς φθηνότερη είναι καλύτερη

Δημοσ.

η 5850 ειναι λιγο πιο δυνατη σε απολυτη raw power. απλα η σειρα 6*** δουλευει καλυτερα το tesselation!

Δημοσ.

ναι αλλα βλεπω 2χ4850 στην υπογραφη. γιατι δεν εμενες με μια, αφου σε ικανοποιει?

Με μία είμαι απο τότε που βγήκε το Shift 2 (λόγω ασυμβατότητας με CF) και δεν την έβαλα ακόμη πάνω την 2η.. :P

υγ : πρώτα πήρα την 2η 4850 και μετά άλλαξα επεξεργαστή

Δημοσ.

Παιδια κατι που παρατήρησα τώρα , ο επεξεργαστής εχει κωδικό HDZ955FBGMBOX και η motherboard υποστηρίζει HDZ955FBK4DGI και HDZ955FBGIBOX βλέπω ένα γράμμα διαφορετικό.Υπαρχει περίπτωση να μην κάνει ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...