tenoros10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 παιδιά έχω ένα αρχαίο μηχάνιμα pentium 3 στα 500mhz windows xp, και τώρα έχω ένα πρόβλημα δλδ όταν πάω να ανοίξω μου λέει "την προηγούμενη φορά που κάνατε επανακίνηση κάτι δεν πήγε καλά" και απο κάτω 2 επιλογές "διαγραφή δεδομένων και επανακίνηση του συστήματος" και "συνέχια και επανακκίνηση" εντομεταξύ δεν μπορώ να κουνίσω με τα βελάκια να διαλέεξω μια απο τις 2 επιλογές...ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΜΕΝΟ(το πληκτρολογιο)Τι να κάνω? Άν τυχόν ανοίξει πειράζει να τον αφήσω ανοιχτό για πάντα? Γιατί κάθε φορά που κλείνει εμφανίζει άλλο σφάλμα...
giannisxp Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Αν το προβλημα ειναι στο startup τοτε δοκιμασε καποιο startup repair disk...Πιθανοτατα να λιπει καπιο αρχειο και να εχει προβλημα στη εκκινιση...
tenoros10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 start up repair disck? τι είναι αυτο? απο που το κανω?
SPANK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δοκίμασε ενα αλλο πληκτρολόγιο και κάνε ενα repair με το cd των Windows μήπως και στρώσει
vasman15 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 sorry αλλα πώς κάνω repair? απο το cd των windows επιλεγεις την αντιστοιχη επιλογη...
tenoros10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 πως θα κάνω repair τότε αφου δεν ανοίγει το pc μου...? όταν ανοίγει δίχνει την μάρκα (QDI) περνάει τον BIOS και μετά μου δίχνει το εξής: "η τελεφταία προσπάθεια επανακκίνησης του συστήματος απο την προηγούμενη τοποθεσία του απέτηχε.Θέλετε να γίνει προσπάθεια επανακκίνησης πάλι?" και οι 2 πιλογές "διαγραφή των δεδομένων επαναφορά και εμφάνηση του μενου εκκίνηση"<- "συνέχεια και επανακκίνηση"<- μόνο που όταν πάω να διαλέξω δεν μπορώ κουνάω τα βελάκια και δεν κουνιέτε το βελάκι για να επιλέξω ούτε το ENTER.Είναι σαν να μήν βλέπει το πληκτρολόγιο.Όταν το κάνω επανακκίνηση απο το κουμπί πάλι κάνει τα ίδια
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 1) θα βαλεις το cd των windows που εχεις.. 2) με το που πατησεις το κουμπι να ανοιξει το pc, και σου βγαλει το bios, θα πατησεις το κουμπι delete..θα δε βαλει μεσα στο bios θα βαλεις στο boot prioriy σαν πρωτη επιλογη να bootaρει το cd. 3) μεσα στο cd..θα σου βγαλει οδηγιες πως να κανεις repair. αν τυχον συνεχιστει το προβλημα..ξαναπες μας
defacer Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δεν είμαι σίγουρος από την περιγραφή σου (δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς μηνύματα βλέπεις και ποιος είναι υπεύθυνος για την εμφάνισή τους), αλλά: επειδή το pc σου είναι αρχαίο, και επειδή τα προβλήματα που συναντάς είναι μόνο όταν τον ανοίγεις όπως λες, σκέφτομαι πως υπάρχει σημαντική πιθανότητα απλά να έχει εξαντληθεί η μπαταρία της motherboard. Η αλλαγή μπαταρίας είναι εξαιρετικά απλή υπόθεση για κάποιον που ξέρει τι ψάχνει και η ανταλλακτική μπαταρία κοστίζει όσα ψιλά έχεις στην τσέπη σου, οπότε αξίζει να το τσεκάρεις γιατί αν το πρόβλημα είναι αυτό η λύση του είναι απλούστατη (αν όμως δεν το έχεις να το κάνεις μόνος σου, θα αναγκαστείς να πληρώσεις κάποιο ποσό για 2 λεπτά δουλειά σε service). Δες αυτό εδώ το άρθρο (έχει και εικόνες) για να δεις για ποια μπαταρία μιλάω και πώς αλλάζει.
tenoros10 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 παιδιά βάζω στον BIOS να κάνει boot απο το cd ως προτερεότητα και το αποθηκέυω...Αργότερα κάνει μόνο του ρεσταρτ και μετά μου λέει "press any button for start booting" εγώ πατάω κουμπιά αλλα αυτό με ξαναπηγαίνει στο πρόβλημα "τη προηγούμενη φορά που κάνατε επανακκίνηση..." ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!!
TheELF Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Έχεις μήπως usb πληκτρολόγιο;Ίσως για αυτό να μην το βλέπει πριν μπουτάρει αφού μπορείς να μπεις στο Bios δες αν έχει σχετική επιλογή για usb legacy ή keyboard διάβασε και το εγχειρίδιο μπας και λέει κάτι.
defacer Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 παιδιά βάζω στον BIOS να κάνει boot απο το cd ως προτερεότητα και το αποθηκέυω...Αργότερα κάνει μόνο του ρεσταρτ και μετά μου λέει "press any button for start booting" εγώ πατάω κουμπιά αλλα αυτό με ξαναπηγαίνει στο πρόβλημα "τη προηγούμενη φορά που κάνατε επανακκίνηση..." ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!! Αυτά που έγραψα τα διάβασες; Βάλε μέσα στο BIOS boot από CD (ή από ό,τι άλλο θες, δεν έχει σημασία, απλά άλλαξέ το). Αποθήκευσέ το. Κλείσε το ρεύμα για 3 λεπτά. Ξανάνοιξε τον και ξαναμπές στο BIOS. Αν δεν έχει κρατήσει τη ρύθμιση που έβαλες πριν, πρέπει να αλλάξεις μπαταρία.
tenoros10 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Έχεις μήπως usb πληκτρολόγιο;Ίσως για αυτό να μην το βλέπει πριν μπουτάρει αφού μπορείς να μπεις στο Bios δες αν έχει σχετική επιλογή για usb legacy ή keyboard διάβασε και το εγχειρίδιο μπας και λέει κάτι. Ναι έχω usb πληκτρολόγιο Αυτά που έγραψα τα διάβασες; Βάλε μέσα στο BIOS boot από CD (ή από ό,τι άλλο θες, δεν έχει σημασία, απλά άλλαξέ το). Αποθήκευσέ το. Κλείσε το ρεύμα για 3 λεπτά. Ξανάνοιξε τον και ξαναμπές στο BIOS. Αν δεν έχει κρατήσει τη ρύθμιση που έβαλες πριν, πρέπει να αλλάξεις μπαταρία. Το έκανα και η ρύθμιση κρατάει. Προφανώς το πρόβλημμα δεν υπάρχει στην μπαταρία
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Ναι έχω usb πληκτρολόγιο Το έκανα και η ρύθμιση κρατάει. Προφανώς το πρόβλημμα δεν υπάρχει στην μπαταρία ωραια αφου κραταει την ρυθμιση..κατι παιζεται με το πληκτρολογιο σου..παρε απο εναν φιλο σου ενα αλλο και δοκιμασε με εκεινο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.