the_maniac Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Το ΤΕΒΕ (ΟΑΕΕ) αυτή τη στιγμή για την πρώτη κλίμακα είναι 470 ευρώ το δίμηνο. Και όπως είπε και ο CyberCr33p μπορείς να προσθέσεις όσα ΚΑΔ θέλεις στην πορεία, αρκεί να είναι σχετικά με το βασικό της επιχείρισης. Δεν μπορείς σε εταιρία πληροφορικής πχ να δηλώσεις και τσοπάνης...άλλο που μπορεί να υπάρχουν και τέτοιοι :-D
CyberCr33p Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Έχω δει άλλους πάντως να προσθέτουν και άσχετα ΚΑΔ μεταξύ τους. Δηλαδή να έχει μαγαζί που να πουλάει είδη υγιεινής και να έχει βάλει και υπηρεσίες ιντερνετ, οπότε νομίζω ότι θέλει βάζει ο καθένας. Καλύτερα όμως να γίνει μια ερώτηση στη ΔΟΥ του.
leventakas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 470 το διμηνο ..wtf...η πρωτη κλίμακα είναι για τους πρωτοασφαλιζομενους? Καλα τα χουν @μησει ολα σε αυτο το σκατοκρατος? Σε αυτο το θεμα διαβασα 150 ευρω το μήνα αλλαξε αυτο? Δηλαδη 235 το μηνα??
defacer Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μη ξεχνάς και τα 500 ευρώ τέλος επιτηδεύματος που έρχονται bonus μαζί με το εκκαθαριστικό της εφορίας.
leventakas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 @defacer αυτο ειναι παγιο ποσο ασχετα απο τα εσοδα που θα εχω ως ΕΕ ? Φανταζομαι θα φορολογουν και αυτα ε?
Chemical Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Καλή τυχη, πάντως ειναι δυσκολοι οι καιροι
leventakas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 το ξερω δεν μπορεις να κανεις κατι ομως με την υπαρχουσα νομοθεσια..ή θα εισπρατεις μαυρα ή θα εισαι νομιμος και θα τα σκας στο κρατος, αν και πλεον οπως εχουν ερθει τα πραγματα το να εισπραξεις εχει γινει πολυ δυσκολο...οποτε παλι χαμενος εισαι..
defacer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 @defacer αυτο ειναι παγιο ποσο ασχετα απο τα εσοδα που θα εχω ως ΕΕ ? Φανταζομαι θα φορολογουν και αυτα ε? Ναι και εννοείται πως ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα