alexmm Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Επίσης, ο μόνος λόγος για να βάλεις Office είναι εάν σου είναι απαραίτητο να παραδίδεις .doc αρχεία. Εάν δεν σου είναι, κάνε ένα κόπο (μερικών ωρών) να δεις πώς δουλεύει το Pages, το Numbers και το Keynote (αντίστοιχα με Word, Excel και Power Point). Για μένα το τελευταίο office είναι πολύ καλύτερο από το iwork και αξίζει η αγορά του για κάποιον που χρησιμοποεί πολύ εφαρμογές γραφείου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Για μένα το τελευταίο office είναι πολύ καλύτερο από το iwork και αξίζει η αγορά του για κάποιον που χρησιμοποεί πολύ εφαρμογές γραφείου Η αλήθεια είναι πως είμαι με το προηγούμενο Office, το οποίο συγκρητικά με το iWork το βρίσκω χειρότερο. Τι καλύτερο έχει το τελευταίο Office σε σχέση με το iWork; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Η αλήθεια είναι πως είμαι με το προηγούμενο Office, το οποίο συγκρητικά με το iWork το βρίσκω χειρότερο. Τι καλύτερο έχει το τελευταίο Office σε σχέση με το iWork; Δεν θα ήθελα να μπω σε σύγκριση του office και του iwork, γιατί το πιθανότερο είναι ότι θα αδικήσω το iwork (το οποίο έχω δουλέψει ελάχιστα). Όσο αναφορά όμως την καινούργια έκδοση του office είναι σαφώς γρηγορότερη από το προηγούμενη, έχει πιο "συμβατό" look και λειτουργικότητα με το κλασικό-αναντικατάστατο κατά την γνώμη μου office των PC και τέλος υπάρχει _επιτέλους_ δυνατότητα για δωρεάν ελληνικό ορθογράφο. Πιστεύω ότι είναι από τις λίγες φορές που η Microsoft ασχολήθηκε σοβαρά με το MACOS και τα αποτελέσματα είναι αρκετά ενθαρρυντικά. Επισημαίνεται ότι στην έκδοση συμπεριλαμβάνεται και το πολύ βελτιωμένο Messenger. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aimilia_bulldog Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 hello παίδες! είμαι νέα στο φόρουμ και νέα με μακ.. καλά έχω άπειρες απορίες αλλά ας μείνω στο θέμα αυτό.. θα ήθελα να κατεβάσω το pages από το iwork..το κατεβάζω από appstore να υποθέσω?(ναι είμαι τόσο άσχετη) η τιμή του είναι αυτή που είδα 15 ευρώ περίπου?και ακόμα ελληνικά γράφεις ή μπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 hello παίδες! είμαι νέα στο φόρουμ και νέα με μακ.. καλά έχω άπειρες απορίες αλλά ας μείνω στο θέμα αυτό.. θα ήθελα να κατεβάσω το pages από το iwork..το κατεβάζω από appstore να υποθέσω?(ναι είμαι τόσο άσχετη) η τιμή του είναι αυτή που είδα 15 ευρώ περίπου?και ακόμα ελληνικά γράφεις ή μπα? ακριβως οπως τα λες ειναι,για τα ελληνικα θα σε γελασω γιατι δεν το εχω δουλεψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 hello παίδες! είμαι νέα στο φόρουμ και νέα με μακ.. καλά έχω άπειρες απορίες αλλά ας μείνω στο θέμα αυτό.. θα ήθελα να κατεβάσω το pages από το iwork..το κατεβάζω από appstore να υποθέσω?(ναι είμαι τόσο άσχετη) η τιμή του είναι αυτή που είδα 15 ευρώ περίπου?και ακόμα ελληνικά γράφεις ή μπα? Καλώς ήρθες! Ελληνικά γράφεις κανονικότατα στο Pages, κατεβάζεις και δωρεάν τον ελληνικό ορθογραφικό έλεγχο από το http://downloads.isquare.gr (ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα που τρέχει ο Mac σου, κατεβάζεις τα Γλωσσικά Εργαλεία (για MacOS X 10.5.8 ή νεώτερο) ή τα Γλωσσικά Εργαλεία (Lion) (MacOS X 10.7) και δουλεύεις μια χαρά. Προσωπικά είναι ο αγαπημένος μου επεξεργαστής κειμένου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lizen Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα! Η δικιά μου η απορία αφορά το safari: έχω προσπαθήσει αρκετές φορές να εγκαταστήσω spell check και δεν τα έχω καταφέρει ακόμα. Ενώ στο firefox ήταν πανεύκολο να το φτιάξω σε safari δεν τα έχω καταφέρει... Και μια δεύτερη απορία, γιατί όταν μπαίνω wordpress από safari δεν με αφήνει να κάνω resize τις φωτογραφίες μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.