Προς το περιεχόμενο

Πολλα εικονιδια στην επιφανεια εργασιας-Προβλημα;

vagelis81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηθελα να ρωτησω κατι που σε πολους θα φανει αστειο,αλλα δυστηχως το επιπεδο γνωσεων μου δεν ειναι τετοιο ωστε να γνωριζω την απαντηση και επειδη στους υπολογιστες ποτε δε ξερεις θα θελα να με βοηθησετε λιγο.Τις τελευταιες μερες εχω καποιο προβλημα με καποιο γραφιστικο προγραμμα το οποιο συνεχως κρασαρει.Εδω πρεπει να σας αναφερω και δε ξερω αν εχει σημασια η αινεται αστειο οτι στην επιφανεια εργασιας εχω παρα μα παρα πολλα εικονιδια (συντομευσεις προγραμματων-παιχνιδιων,φακελους με περιεχομενο κτλ).Ενας φιλος λοιπον ανεφερε σαν πιθανη αιτια του προβληματος αυτο ακριβως το πραγμα επειδη λεει κατι παιζει με τις μνημες -δε καταλαβα και πολλα.Ηθελα λοιπον να ρωτησω υπαρχει περιπτωση να παιζει κατι τετοιο η ειναι εντελως ασχετο;Γενικα ειναι προβλημα το να εχεις πολλα εικονιδια συην επιφανεια εργασιας;

Ευχαριστω πολυ και συγγνωμη αν η ερωτηση ειναι βλακωδης.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να παίζει ρόλο πόσα εικονίδια έχεις στην επιφάνεια εργασίας...

Πες μας καλύτερα για ποιο πρόγραμμα μιλάμε.

Ποιο είναι το σύστημά σου.

Και όταν λες κρασάρει τι ακριβώς κάνει...

Δημοσ.

Μπορεί να φταίνε τα πολλά εικονίδια.

Εγώ προσωπικά στην οθόνη μου έχω 4 μόνο. Θυμάμαι κιόλας ότι το λάπτοπ ενός φίλου κόλλαγε, του έσβησα και κατηγοριοποίησα σε φακέλους όλα τα εικονίδια, άλλαξα το background σε blank, και κάτι έκανε.

Βέβαια είναι πιο πιθανό να φταίει το ίδιο το πρόγραμμα, και όχι τα εικονίδιά σου.

Δημοσ.

αν το προγραμματακι ειναι απο τον "θειο" μπορει να φταιει και αυτο. αλλα για να λες οτι το παθαινεις τωρα τελευταια..κανε εναν καθαρισμο απο προσωρινα αρχεια κλπ..διεγραψε μερικα εικονιδια απο την επιφανεια..κανε και μια ανασυγκροτηση..και ΜΠΟΡΕΙ κατι να καταφερεις.

Δημοσ.

To προγραμμα λεγεται poser για οσους το ξερουν.Το μηνυμα που μου βγαζει λεει "you re out of memory" και μου κανει εντυπωση επειδη ram εχω 4 gb.Αρα λεω πως μπορει να "ξεμενει" απο μνημη;Mηπως γενικα κατι αλλο απασχολει τη μνημη μου;

Ευχαριστω

Δημοσ.

To προγραμμα λεγεται poser για οσους το ξερουν.Το μηνυμα που μου βγαζει λεει "you re out of memory" και μου κανει εντυπωση επειδη ram εχω 4 gb.Αρα λεω πως μπορει να "ξεμενει" απο μνημη;Mηπως γενικα κατι αλλο απασχολει τη μνημη μου;

Ευχαριστω

μηπως απο μνημη σκληρου δισκου;

Δημοσ.

Μηπως δεν εχεις αρκετα δυνατη καρτα γραφικων ?

Τι pc εχεις?

Καλο ειναι στο desktop να μην εχουμε πολλα πολλα

Δημοσ.

vageli γενικά ισχύει οτι τα πολλά εικονίδια και αρχεία στην επιφάνεια εργασίας όπως και μια "βαριά" ταπετσαρία καθυστερούν λίγο τον υπολογιστή αλλά για το συγκεκριμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, τα πολλά εικονίδια δεν είναι η κύρια αιτία. Επίσης για το συγκεκρίμένο πρόβλημα ειναι απίθανο να οφείλεται οτι στο έστειλε ο μπάρμπας σου.

Πήγαινε στη σελίδα http://forum.daz3d.com/viewtopic.php?t=134117 και διάβασε τι γράφουν και δώσε προσοχή σε κάποιες οδηγίες στο τέλος.

Δημοσ.

αν δεν ειχε μνημη στον σκληρο..δεν θα ειχε εγκαταστησει καθολου το προγραμμα...κανε το εξης..πηγαινε εναρξη..εντολη..και πατα msconfig. και δες ποια προγραμματα ξεκινουνε οταν ανοιγει το pc σου..για να στο βγαζει αυτο που λες..καποιο προγραμμα σου τρωει πολυ ram με αποτελεσμα να μην υπαρχει αρκετη ram για να ανοιξει το προγραμμα που θες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...