dextergsxr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Ρε παιδια εχω ενα netbook που μετα απο μια διακοπη ρευματος (και ενω δεν ηταν νε την μπαταρια) εσβησε και και μετα δεν ανηγε γιατι ηθελαν επισκευη τα windows τινα κανω βαζω σε ενα φλασακι τα windows και παω να τα περασω αλλα καθε φορα αργει υπερβολικα πολυ απο το εν βημα στο αλλο μπορει και ωρες ειναι φυσιολογικο αυτο και αν οχι τι να κανω...
geioannou Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 ετσι οπως το περιγραφεις μαλλον για δισκο το βλεπω....
rafail1994 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Για πες μας ποιο είναι το netbook σου . Επίσης είναι μέσα στην εγγύηση ;
Arctic Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Κατέβασε κανένα ubuntu ή ότι άλλο λειτουργικό και τρέξε το σαν live cd. Μετά κάνε εκεί τα απαραίτητα (έλεγχο δίσκων κτλ)
dextergsxr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 ενα lenovo s10-3t ειναι η εγγυηση του υπαρχει αλλα εχει σπασει το κλιπακι της μπαταριας οσποτε μαλλον δεν ισχυει οσο για τον ελενχο τον εκανε γρηγορα και δεν βρηκε errors ειχα προσπαθησει να βαλω και ubuntu αλλα παλι κολλαγε...
rafail1994 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Τα linux προσπάθησες να τα βάλεις στον δίσκο η να τα τρέξεις live;. P.s ο σκληρός δίσκος είναι hitachi ;
dextergsxr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 το τρεχει live και βλεπει και τον δισκο western digital einai 250gb
Arctic Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Από το ubuntu μπορείς να δεις αρχεία κτλ; Δοκίμασε να κάνεις φορματ τον δίσκο μέσω του ubuntu(νομίζω έχει αυτό κάποιο tool- αλλιώς κατέβασε κανένα πρόγραμμα) Αν έχεις κάποιο πρόγραμμα που τρέχει σαν live cd (px) για τον δίσκο πέρασέ το και αυτό και κοίτα
rafail1994 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Κατέβασε από εδω το iso αρχείο βάλτο στο φλασακι και τρεξτο
dextergsxr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 απο οτι ειδα μεσα απο τα ubuntu μου ελεγε οτι εχει μερικα bad sector και πατησα λεπτομεριες και μου ειχε τα δυο πρωτα good τα υπολυπα n/a και ενα που elege curent pending κοκκινο με worning διπλα πηγα να τρεξω αυτο της wd αλλα μου εβγαλε κατι για wine και δεν εκανε τιποτα μετα...
Arctic Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 πρέπει να κατεβάσεις το iso όχι το zip Μπορείς να το γράψεις σε usb με ένα ενσωματωμένο tool του ubuntu (create bootable usb νομίζω). Δοκίμασε να κάνεις ένα φορματ στο δίσκο μέσα από το ubuntu
dextergsxr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 πε παιδια μαλλον ετσι οπως τα ειπατε ειναι τωρα ξερει κανεις που μπορω να δω μεχρι ποσα gb σκληρο υποστηριζει το s10-3t να του βαλω εναν;;;
Arctic Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Στη σελίδα του κατασκευαστή λογικά. 250GB βάλτου αρκετά νομίζω είναι (εντάξει ανάλογα και τη χρήση :) )
dextergsxr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 λεει ενα up to 320gb στη σελιδα του κατασκευαστη αλλα μηπως εννοει τον μεγαλυτερο με τον οποιο το βγαζει το λεω γιατι η διαφορα στην τιμη ειναι μικρη και αν ειναι να βαλω ενα μεγαλο...
rafail1994 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δεν νομίζω να σε ''κραταει'' στην χωρητικότητα του σκληρού δίσκου μπορείς να βάλεις μέχρι όσα θέλεις δηλαδή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.